Как открихте нашия форум?

Как открихте нашия форум?

  • Търсачка

    Votes: 454 65.7%
  • Реклама на сайт

    Votes: 21 3.0%
  • Линк от друг форум

    Votes: 51 7.4%
  • Препоръка от приятел

    Votes: 165 23.9%

  • Общо гласове
    691
От: Как открихте нашия форум?

Посещавам форума от може би година и нещо. Имам що годе читав офлайн бизнес, който не ме затруднява особено, но пък ми носи съвсем приличен доход на базата на правенето на "нищо". Това ми позволява да се наливам най- безсрамно с алкохол "колкото ми душа сака" или да си седя, пърдя и да си чеша макарите без да ми дреме. Естествено съм имал периодични изблици на привидна активност да се захвана с нещо и онлайн (така и открих форума), но повечето завършваха нейде в компания приятели и сутрешен махмурлук.

И така, как попаднах тук? - Гугъл.

Беше някакво ама абсолютно малоумно търсене след петата бира от рода на "как да печеля онлайн" в един от онея "стегни се малко бе" моменти. Между десетината таба, повечето от които затворих почти моментално остана някаква тема от форума. За съжаление коя точно не знам, но явно нещо ме е заинтригувало и се поогледах. След няколко часа осъзнах, че макар неизбежната плява под формата на спамери, дървени философи и юзъри полуидиоти многократно изтървани по глава от майките си в първите една- две години съществуване, са и доста хората от които има какво да научиш. Стига да им отделиш нужното време. И така... започнах да посещавам системно форума, като от началото на зимата откак се взех в ръце и почна "онлайн търговията" доста активно.
А защо чак сега се регистрирам? Ми просто нямаше смисъл. Всичко се свеждаше до това да отворя форума и да изчитам каквото ми се стори интересно. В началото просто попиваш. С течение на времето започаш да отбираш и преценяш, това което те интересува.

Но все пак... никой не може да бъде съвършен. На всеки му се налага да ползва усугите на някого за нещата които не му се отдават, докато той самия се съсредоточава върху друго. В слуая дали ще е банер, лого, код, сео, събмит, цялостен продукт- все едно. Идва момента в който ако искаш да си създадеш някакви връзки тук и да си отвориш вратите към хора с които може да работиш съвместно на някакъв етап, трябва да се включиш (и съответно ако можеш да допринесеш с нещо към общото от което си взел). Не става да пльокнеш от никъде и "хайде да праим бизнес".

Знам че можеше да посъкратя, но щом искате да знаете как попадат тук хората, може да е от значение и какво и защо ги е накарало да останат.
 
От: Как открихте нашия форум?

За форума научих от форум, ако не се лъжа.

Харесаха ми темите и съответно реших да се включа в разговора, след което последваха куп идиотски отговори от явно недорасли чичковци, което ме накара, няколко месеца само да чета интересните теми и да игнорирам идиотските вмятания.

Не след дълго съответно малко ми писна от идиотщината и влизах да преглеждам единствено секцията с пазара и то доста рядко.

Наскоро реших да съм малко по-активен тук, понеже виждам по-голяма активност в сравнение с останалите източници които следя. Като гледам обаче, това няма да е за дълго. Нещо не ме кефи, разни келеши да се мъчат да се заяждат, като ми праскат отрицателна репутация. Имате хубав форум, активен, но за съжаление прекалено много идиоти, които ще му видят сметката и ще отблъскват все повече хора, които разбират и имат желание да помогнат. Идва нова година и май тук е момента да ви пожелая весело изкарване и повече активни потребители и повече печалби през 2012 година. Успех!
 
От: Как открихте нашия форум?

Супер добри мнения и не съм виждал толкова изчерпателни по темата от доста време. ;) Мерси за милите думи и се надявам да има повечеко такива постове, които да дават такава информаци. Само да кажа аз тук, просто форума генерира всякакви хора и това, че някои се обиждат други са нападателни, трети са много принципни е повече от нормално. И е нещо нормално. Но ние гарантираме да няма прекаляване и всичко да е в раките на нормалното. Никога няма да се превърне местенцети тук в спирка на хейтъри и хора с ниско качество. Има репорти, имаме съвестни хора, другото ще си от самосебе си. Успешна на всички 2012 г. и дано хората, които са на това мнение да попишат малко и да видят, че може би не е така - просто се е случило инцидентно. :)
 
От: Как открихте нашия форум?

И аз като колегата @white_pawn във фаза "вземи се стегни малко" рових 15 часа в интернет за възможни начини за печалба.
Грешката ми беше, че търсих на английски език и основно англоезични сайтове, просто тогава нямах вяра на българските предприемачи. Към края на въпросните 15 часа реших да проверя все пак какво се случва и на БГ пазара. Първия сайт, на който се натъкнах беше именно Predpriemach.com. Огледах всичко внимателно и си го добавих в Bookmarks-а. Там стоя няколко месеца, докато най-накрая не ми остана време да седна и да почета малко.
Много четене, много четене... накрая се регистрирах, но до момента не съм намерил с какво да помогна на потребителите. Явно все още нямам нужния опит и знания, но се надявам скоро и това да стане. ;-)
 
Последно редактирано:
От: Как открихте нашия форум?

Мерси за готиното мнение, много добра история, ако питаш мен. Еми спорем мисля, че е вече време да почнеш да практикуваш. Ако искаш даже, прави го успоредно с четенето. Даже още днес направи един блог, ей така за спорта, без много конкретна цел. Понапълни го с нещо, пак така. За да влезеш в ритъм. От това, което чета, си имал достатъчно време да хванеш основното. Успехи и нека те засичаме по-често по темите.

Продължавайте с мненията. :) Доста добри истории последно време чета в тази тема. :)
 
От: Как открихте нашия форум?

Ще се присъединя с подобна история. Отдавна ми тлее в главата идеята да насоча всичките си усилия онлайн, но все си мислех, че нета по нашите земи е в младенческа възраст. Смея да твърдя, че съм един от първите българи, регистрирали имейл и собствена страница, която сътворих на HTML и качих на небезизвестния angelfire.com, още преди да го купят WhoWhere и в последствие Licos. Помня mIRC; тогава ползвателите му се брояха на пръсти и общо-взето се познавахме всички. Мдаа... доста вода изтече оттогава, когато интернетът беше млад...:)

Звуча като старец, но далеч не съм такъв. Загубих много години в лутане и търсене, и наскоро, съвсем случайно Гошо ме доведе тук. Вече пети ден чета постоянно този форум, следвам линкове и сам търся странична информация, и засега се оформя идеята да се захвана най-после с е-бизнес. И тъй като не съм правил сериозни крачки досега, ще трябва да започна от нулата. Искам да благодаря на всички тук за полезната информация, която все още сортирам и класифицирам, и да пожелая успех както на начинаещите, така и на "старите кучета".

Дано тази година, а и следващите бъдат плодовити!
 
Последно редактирано:
От: Как открихте нашия форум?

Мерси много за пълния, изчерпателен и много хубав пост. Доста истории имат такова начало. Такова готино начало обикновенно вещаят и красив край. Дано всеки, който по един или друг начин ни е намерил и е имал определено цел за това да се завърти насам, да успее и да намери това, което търси. Истински се радвам, че форума допринася за развитието на интернет средата ни, а повече ме радва, че форума са хората в него. Демек виждам хора, които развиват интернета в БГ. На пук на всички мнения за това какъв бил българина, тук определено е нещо като изключение на общюото възприятие. Това най-много ме прави щастлив и за това аз мога да обещая само да помагам (предполагам и другите ще го правят) без никаква облага, освен облагата за това БГ интернет общността да се развива. Това ми е повече от достатъчно.

Ще помоля отново, с опастност да досадя, да продължавате с даването на коментари, отговори и естествено вотове, за това как сте ни намерили. :) Успехи и всичко най най през новата година. ;)
 
От: Как открихте нашия форум?

Търсих нещо (вече не помня какво) и попаднах на някаква статия по тази тема която търсих. Зачетох се и накрая реших да отговоря на написалия темата. Така и се заседях в форума от тогава (сега погледнах първото ми мнение е било в отговор на Тема: Хакер на хоризонта, внимавайте!).
 
От: Как открихте нашия форум?

Търсих нещо (вече не помня какво) и попаднах на някаква статия по тази тема която търсих. Зачетох се и накрая реших да отговоря на написалия темата. Така и се заседях в форума от тогава (сега погледнах първото ми мнение е било в отговор на Тема: Хакер на хоризонта, внимавайте!).
Леле, тя тази тема е от доста време. :)

А спомняш ли си от каква препратка дойде тук?
 
От: Как открихте нашия форум?

гоогле, ама темата не я помня.
Има ли някъде опция да не ми се показват стари теми? Продължавам да натискам на "Нови мнения" и ми изкарва някакви стари теми.
 
От: Как открихте нашия форум?

Е затрили са я, една стара тема от калдата, имаше линкнат преприемач.нет
Видях предприемач.нет и реших да пробвам и ком :):)
 
Последно редактирано:
От: Как открихте нашия форум?

Google...то е нормално, като се има предвид тематиката
 
От: Как открихте нашия форум?

Открих този форум чрез търсене в Google на определена тема и открих точно това, което ми трябва, а и други полезни неща.
 
От: Как открихте нашия форум?

Първия път, когато попаднах тук, като погледнах в адресното поле, реших че съм сбъркал! Това, което пише там, всички го знаете. Само че да ви кажа на мен как ми прозвуча! Търсенето бе за СЕО оптимизация, а това предприемач.ком предизвика представи за тухли, вар, скелета, зидане на стени и леене на бетон... Всъщност, сега като се замисля, правенето на сайт си е същата дива и уморителна дейност. Всичко е навсякъде разхвърляно, а бригадира само реве: Дай текст!, дай снимки!, не така!, смени този скрипт!, този div е накриво, толкова ли не виждаш колко накриво е - като бостанско плашило на три години! затвори онзи таг, бе тъпчо!...
Та понечих да отмина тази какафония, моята си ми стига. Но понеже вярвам на чичо Гошо (макар че напоследък взе да става угодлив като чиновник пред пенсия) реших да погледна и текста. Беше добър и ми свърши работа. По-късно още няколко пъти четох. Нямах намерние да се регистрирам, не съм програмист, с какво бих могъл да допринеса?! Но днес попаднах на една тема[УРЛ по-долу], която ме предизвика да се регистрирам. И тъй като трябва да напиша десет неща, за да получа някои права, ще ви досаждам още малко. Пък може по-нататък и нещо смислено да напиша...
Ако рефералите получават бонуси, моля запишете ми madgooglebot за реферал. Неговото писане ме провокира да се регистрирам. Мога да почерпя в моята кръчма, след като получа права да я декларирам. Май така стоят нещата. Не ми се ще сега, ако сложа връзка, да ме наказват още с влизането...

Мдааааааааа
Следните грешки се появиха,след като това съобщение беше изпратено
To be able to post links or images your post count must be 10 or greater. You currently have 1 posts.
Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.

Значи дори и вътрешните връзки са забранени. Сега ще трябва да представя темата така, май: предприемач.ком шоутрийд.пхп ?t=24617
 
От: Как открихте нашия форум?

Приятелка ми го препоръча, все още съм нова и се ориентирам. Ама с малко повече четене, ще стане:)
 
От: Как открихте нашия форум?

Приятелка ми го препоръча, все още съм нова и се ориентирам. Ама с малко повече четене, ще стане:)
Добре си ни дошла и мерси за мнението. Успехи и определено си на правилния път.

И да поздравиш приятелката си от нас, задължени сме й. :)
 
От: Как открихте нашия форум?

Този форум ми беше предпоръчан от мой приятел и така съм тук :)
 
От: Как открихте нашия форум?

Приятелка ми го препоръча. Сайта е страхотен и доста бързо се ориентирах. Много се радвам, че попаднах на него :)
 

Горе