Как открихте нашия форум?

Как открихте нашия форум?

  • Търсачка

    Votes: 454 65.7%
  • Реклама на сайт

    Votes: 21 3.0%
  • Линк от друг форум

    Votes: 51 7.4%
  • Препоръка от приятел

    Votes: 165 23.9%

  • Общо гласове
    691
От: Re: От: Re: От: Как открихте нашия форум?

За първи път го чух по телевизията ,но не се регнах тогаз!Само го разгледах.След няколко години съвсем случайно ме интересуваше някакъв въпрос за даден сайт и намерих отговора тук.Та от тогаз сам хиъ и нема мърдане ,ако ще и ЕС да падне!,Но май ща ходя до Хамериката и ща пиша от там!
Това ако не са онези каналени медии, които хранят интернет, защото виждат един сериозен конкурент в тяхно лице, здраве му кажи. 100% не са го споменали с хубаво, шибаняците-недоносчета. Нищо, за сметка на това ще им се върне след някоя друга годинка, когато бизнеса ще се чуди дали да пусне среклама по някой канален ефир или да ги налее в много реклама в интернет. И когато всеки има смартфон с интернет, познайте какво следва. Нещастници. :)
 
Re: От: Как открихте нашия форум?

Препоръча ми го един приятел.
Мерси за мнението. От тук ли е приятеля ти или просто и той е чувал за нас и ти го препоръча. Има една бира от мен.:)

Приятен престой тук и ще се засечем в някоя тема.... :)
 
Re: От: Как открихте нашия форум?

2007-ма година попаднах тук за първи път от реклама в AdSense. Тогава форумът много се рекламираше чрез AdWords.
Мерси за мнението клокси, скоро пак ще поеме на там. ;) Да си кажа честно сега обмисляме и как да стане още по, добре. ;)

Ще оптимизираме и малко повечко за търсачките, като ще гледаме естествено да хванем максимално таргетиран трафик. ;)
 
От: Как открихте нашия форум?

Аз попаднах на сайта от searchengines.bg , още като беше със старото име ( вече забравих какво беше )
 
Re: От: Как открихте нашия форум?

Аз попаднах на сайта от searchengines.bg , още като беше със старото име ( вече забравих какво беше )
Мерси за отговора. А самият форум бе webmasterbg.org - хубаво местенце е.

Само за протокола, както и споменато от бившия админ - хората баннати от там, по онова време, ги редиректваше към този форум. Добра практика беше и общо взето, приютявахме отлъчените от там, по една или друга причина. ;)

Продължавайте да давате мнения, интересно и кой как е попаднал тук. ;)
 
Re: От: Как открихте нашия форум?

От търсачка
А случайно да си спомняш какво си търсил и кой линк по ред сме били. Пак ще спомена, че събираме информация от всеки попаднал тук и дал пост в темата. :)
 
От: Как открихте нашия форум?

И аз да се разпиша в темата - от търсачка, какво точно търсех обаче, не помня :)
 
От: Как открихте нашия форум?

Ами честно казано първо открих webmasterbg и след това от там открих и този форум. И преди по-често четях webmaster-a от колкото вас и повече сделки съм сключвал там от колкото тук, но от както го продадоха работата там замря. Т.е този форум винаги е бил по-голям или поне на мен така ми се е струвало, но тука има адцки много спамери, които не се отсяват толкова, колкото се отсяваха там от предишните началници. В момента там работата малко стана Много вожд - Малко индианец - всяко второ мнение се превръща в кавга и едни банове едно нещо.

П.С Съжалявам, че малко съм в offtopic.
 
Да, аз лично благодаря за мненията и искам да кажа, че няма перфектната формула. Просто има точни баланс, който както и да го погледнеш винаги удря в едната от крайностите - прекалено стегнация или прекалено либерална политика. Както си му е реда всеки си има една зона на комфорт и предпочита да е му по един начин, като в това си решение прави някой друг компромис със себе си. Няма начин политиката или средата на един форум или друг вид соц. общество да отговаря на 100% от изискванията на една единица от него. Това се наблюдава на-добре при воденето на фирми, държави и др. организации.

Ние изповядваме леко по-либерален начин, тъй като не виждам, аз лично, много смисъл да режем хора, които правят грешки (волни или неволни) в кореспонденцията си тук с други участници от форума. Радвам се само за едно (защото не знам дали се харесва много или не), че успяваме да запазим това, поради факта, че прекалено стегнато положение и много гадни правила и опит за надмощие си е по-скоро тясна секта, отколкото общество приветстващо нови потребители, целящо тяхното приобщаване и създаване на равни права между тях.

Предпочитам да съм от тази страна, защото това поражда идея по низходителна критика, докато на си обратното. А и всеки има право да избора все пак. Някои ще ми кажат, че идвали малки и не знам си какво, да но ако се замислим, че на 15 или във възраст до тази, ние реално и това не сме правили със живота си реално можем да си дадем оценка колко сме велики и т.н. Просто уважението и толеранса не струват нищо, ако не са взаимни.

Мерси много за мнението. Надявам се да се задържиш при нас и да се засечем скоро в някоя тема. :)
 
От: Как открихте нашия форум?

Лошото е, че пренасят тук настроението. Днес влизам и гледам клокси и алана спорят за това, че са се таковали един друг в другия форум. Нормално оня да потъва. Толкова са зле, че пренасят тъпизма си и тук.

За разлика от онзи, този тук ще си се развива и набира все по-голяма популярност.
 
От: Как открихте нашия форум?

Препоръка от приятел:)
 
Re: От: Как открихте нашия форум?

Препоръка от приятел:)
Мерси за отговора, това започна да става май много популярен метод. Поздрави и на човека, който го е направил. Това с препоръката. ;)

Давайте още мнения. Интересно е кои канали използва форума. Скоро, след леко популяризиране, ще започне да идват и хора от социалните мрежи, но там таргетирането е идея по-трудно, но не и невъзможно.
 
От: Как открихте нашия форум?

Препоръча ми го един приятел, който се занимава със SEO.
 
От: Как открихте нашия форум?

Аз мисля, че с ключова дума "форум за програмиране" :)
 

Горе