Как открихте нашия форум?

Как открихте нашия форум?

  • Търсачка

    Votes: 454 65.7%
  • Реклама на сайт

    Votes: 21 3.0%
  • Линк от друг форум

    Votes: 51 7.4%
  • Препоръка от приятел

    Votes: 165 23.9%

  • Общо гласове
    691
От: Как открихте нашия форум?

Аз вече споделих с първото си мнение и не обичам да се повтарям, но ще го направя, за да обясня още нещо. Което в момента се чудя дали ме притеснява или просто ... вълнува неопределено.
В Google потърсих по фразата "разхождане на куче срещу заплащане" и ми даде линк към темата на "Амоунд" (или нещо от рода).
В следващия момент като вдигнах поглед от темата и всъщност видях тематиката на сайта, малко се шашнах.
Защото аз по принцип съм общителен човек и нямам нищо против да помагам на хората с идеи, съответно и те на мен, но нищо не разбирам от "икономика".
И самите теми ми се видяха сякаш сложни почти недостъпни.
По зле от Алиса в страната на чудесата. :rolleyes:

След което обаче това за кучето ми е доста важно и реших да събера цялата си смелост и да се регна, пък ако не се получи ще забравя просто.

Много ми хареса съобщението за посрещане!!! Исках да отговоря, НО "греда". Прочетох правилата, но някак имам някаква фобия от такива служебни съобщения във форуми и ... се успокоих де, прочетох и наръчника, но не посмях пак да попитам нещо, което сте повторили около пет-шестдесетина пъти.
За това искам всъщност да ви Благодаря основно и понеже вие първи го "казахте", че това не е случайно да съм тук, се надявам да е само с позитиви.
Поздрави!
 
Ако това не е добро мнение. :) Имаш репче. :)

Свиква се да ти кажа. Аз съм така като влезна във форум за юристи. :) Но всичко се учи и лесно почва да се практикува. С две думи, няма страшно. ;) Но ще ти призная - какво си търсела, на какво си попаднала. :) Ще има позитиви, може да си сигурна в това. Ако има нещо, знаеш си ... питай, за това сме всички тук, да си помагаме. Успехи и приятен престой, още веднъж. :)
 
От: Как открихте нашия форум?

Благодаря от сърце!
Ако можехте да погледнете през моите очи и моят опит на писане по форумите, щяхте да оцените по достойнство благодарността ми.
За сега, макар и кратко мога да кажа, че чувствам толкова приятно-приказна "атмосфера" като ... "коледна сутрин в очакване да разопаковам подаръците си" :)
Ще видите колко ще се старая! Обещавам :wink:

п.п. Благодаря и за "репче"-то :|
 
От: Как открихте нашия форум?

Драстиииии :D
Ами от къде . . . Преди около 3 години се събудих и реших, че ще ставам предприемач :D пуснах компа, пиша в гугъл въпросната дума и ми излиза форумчето :p
Регистрацията направих доста по-късно, писах някакви работи, не ме изкефиха тук таме някои и зарязах форума. Реших, че ще се оправям сам и не ми трябва помощ, и не защото няма компетентни хора, а защото се запомня по-добре и съм такъв тип човек, който сам си оправя мизерийките. Понаучих туй-унуй и се върнах да помогна малко на хората и да са бИа сАс лошите "спамерите". Научих някои неща през годините, имах своите успехи, фалирах един магазин, сега глася втори и мисля, че мога да съм полезен тук :)
 
Интересно мнение. Бранд името ни е една от топ думичките между другото и в голяма степен е поради самия бранд, не толкова поради думичката като значение. Поне с такова впечатление съм останал. ;) Доста изчерпателен отговор и много благодарности, че сподели с нас това. ;)

То доста хора разчита на това сами да се оправят с нещата и реално е правилното мислене тук. За жалост, от време на време ни се налага да се ровим за информация, да попитаме някой, да се искаме малко помощ, и това е съвсем нормално. :) За това и такива общества имат бъдеще и ще продължават да съществуват във времето. Естествено, важен елемент от тях са хората в тях и от самите тя се определя какви ползи ще донесе даденото общество. :) Успехи ти пожелавам с новото начинание и споделяй от време на време тук. Освен всичко, ще си и добър пример за всички останали, както и ще мотивираш хората, решили да тръгнат по този път. ;)
 
От: Как открихте нашия форум?

Ами пуснал съм една темичка за помощ и имам някои идеи крадени от форуми в други ниши, но пък доста успешни (просто не смея да ви се меся). Забелязвам, че тук голяма степен помоща е случайна, какво ще рече това ? Че не се отговаря качествено на въпросите на потребителя, а идва помоща от случайно инициативно написани теми, ако въпросния потребител ги намери случайно. Да ще споделям, когато се въведе по-голям контрол над спама или angry хейтърските писаници, това ме отблъсна и от форума преди време. И да ще по споделям, трябва мотивация, че е по-важна и от знанията, защото нямаш ли стимул, язък за възможностите.
Все пак тези неща . . в друга тема, не е тук мястото и въпроса е друг :)
 
Да, има го този момент, за това е разделено на секции. Лошото е, че и на мен, а предполагам и на други потребители, малко им идва в повече да пишат по няколко пъти в рамките на година-две по едни и същи теми. За това и когато нещо е много ново и не засягано като проблем, идват хората да си дадат мнението и да помогнат. Няма как, получава се в по-малките общества. Ако сме от ранга на DP, WF, BHW, и подобни, всяка тема, която е засягана пак ще бъде коментирана. Примерно днес не успях да се сетя къде е мнението и самата тема, в което е то за начини за разплащане при онлайн магазините в БГ. Има много такива. ;)

Относно хейта и спама, много ще се радвам да се използва репорта. Той ни улеснява да бъдем на време и да успяваме да махаме такива постове или теми. Няма как, когато имаш 16500+ потребителя е така....за съжаление се борим, но и в същото време гледаме да сме идея по-либерални, което да ти кажа честно - дели ги тънка граница, която се прекрачва и от там следват други настроение пък. ;) Но ако нещо ти направи впечатление или те издразни, пускай рипорт, а ние от своя страна модерираме след като видим дали има някакво нарушаване на правилата тук. :) Благодаря за този ти коментар също. :)
 
От: Как открихте нашия форум?

Открих форумчето като написах в гугъл "cpalead' и ограничих резултатите само от България. :)
 
От: Как открихте нашия форум?

Мерси! Не бих казал, че ме влече, по-скоро ми беше интересно да прочета повечко информация за cplead.
 
От: Как открихте нашия форум?

Не си спомням, че беше преди година и нещо. Предполагам някаква информация свързана с WordPress.
 

Горе