Как открихте нашия форум?

Как открихте нашия форум?

  • Търсачка

    Votes: 454 65.7%
  • Реклама на сайт

    Votes: 21 3.0%
  • Линк от друг форум

    Votes: 51 7.4%
  • Препоръка от приятел

    Votes: 165 23.9%

  • Общо гласове
    691
Създадох нов бизнес, имах питанка за плащанията и видях "предприемач" в гугъл. Предположих, че във форума има хора като мен и може би ще ми дадат съвет.
Супер. Да, има точно като теб хора. Еми, питай си, отвори тема и ще гледаме да ударим едно рамо. :)
 
от интернет! бтв някой навит да пробва бинарните опции на Джон Кейн реално?ь
питам от професионална находка :))
 
:eek::rolleyes: :O
 
Написах "Дропшипинг" в Google- исках да прочета и нещо на български език по темата. Страхотен форум сте създали, поздравления.
 
Написах "Дропшипинг" в Google- исках да прочета и нещо на български език по темата. Страхотен форум сте създали, поздравления.
Здравей и добре дошъл при нас. Мерси много за думите и се надявам да си изкараш добре тук при нас. Поразгледай насам-натам....мисля, че ще ти допадне много. Успехи от мен и до нови срещи.
 
Знам го от доста време, но вчера не издържах и се регистрирах за да се пошегувам с един познат (екземпляр от колекцията ми). Забавно място е. И друг път ми е пращал линкове към този форум, но този път си казах. "Добре де. Дай да се регистрирам да го побъзикам малко." Аз съм малко в страни от тематиката, но може да се включвам по интересни теми, касаещи web development.
 
Супер и добре дошъл, разбира се. Имаме и такива теми и секция. Много як отговор на въпроса....честно казано, мисля, че ще си доста полезен. Видях и къде си се разписал в темите. Успехи ти пожелавам и приятен престой тук с нас. :)
 
И аз кацнах тук от Gooooooooooooogle...
През годините съм наминавал насам. Инцидентно и нелегално. Сега реших да се легализирам.
Преди десетина месеца си направих сайт с по-специфична тематика (не е това, което си мислите ;) ) и сигурно ще има какво да питам (за развитието на сайта).
 
Благодаря :)

Търсих информация основно за:
- как да популяризирам / рекламирам сайта си;
- как да се предпазя от елементарни текстокрадци (защита на текст).
 

Горе