Как работи Пропагандата, при нас!

От: Как работи Пропагандата, при нас!

Казват, че има намерена бомба. Взривяват я = взривиха бомба. Не търси под вола теле ;)

Бате каза, че е видял един човек да яде много вкусна баничка.
 
От: Как работи Пропагандата, при нас!

В сака преди месеци може да е имало фойерверки, остатъци от които да е надушило кучето. Бусът е изоставен на публичен паркинг от хора, които са напуснали страната. Има предостатъчно основания да се действа с максимална предпазливост в тази ситуация и взривяването е напълно в реда на нещата.
 
От: Как работи Пропагандата, при нас!

Ето един класически пример за пропаганда: Америка: Новият фюрер, хайл Доналд Тръмп
В случая имаме фактологически точен материал, но това, което го прави пропаганда е тонът на автора. Нарушен е основният принцип на журналистиката - при отразяването на новини да не се взима страна и да не личи какви са пристрастията на пишещия.
 
От: Как работи Пропагандата, при нас!

Пропаганда с цел печалба ние които принципно си държим на проруската позиция не го публикувахме, а маса и медии че чак и пик дори пуснаха такава новина. Журналистиката в бг. е странно нещо и не се спазва правилото за проверка на информацията.
Аз на моите писатели съм им казал винаги да проверяват информацията преди да я публикуват.
Прас-прес отново с евтина пропаганда.



http://clubz.bg/FullArticleView/32409
 
От: Как работи Пропагандата, при нас!

Темата, като я пусках на времето, сега май потвърждава думите, ми че не е само да базици или блуждаещ трафик, както редица ми "обясняваха". Просто по най-малоумният начин се предоставят лъжи, за жалост голяма част от медиите копи пейст и хайде ... Поне има плюс в цялата работа, личи си кои медии потвърждават информацията, от няколко източника!
 

Горе