Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Ако си беше оформил темата като хората и още в първият пост беше написал че сега навлизаш в тези неща може би нямаше да получиш такова отношение.
Ок да не си губим времето ще направя няколко коментара не с лош умисъл а просто за да разбереш че като цяло е сбъркан въпроса в темата.

Всичко е оформено идеално за мен, а да не забравяме че това е моята тема и мен ме устройва идеално.

Това че вадиш неща от контекста не значи, че не можеш да прочетеш заглавието...

Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи. Това е темата, а не ти какво си правил преди време и как си се опитвал да продаваш нещо, това слабо ме вълнува.
 
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Както и да обясни качествата трудно такъв сайт се продава във форум защото половината форум се изрежда да пита за подробности и ни да дадеш подробности нито да не дадеш, а както правилно отбеляза автора на темата тези работи не са за показване - ама дали ще ги изплющиш директно във форума или на лично ще ги разкажеш на половината форум разлика няма.
Така че едва ли ще доживеем да видим този или подобен сайт да се продава тук.

Последно да се крие ли инфото или не...
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: Alf
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Все още чакам офертата за страниците, които продаваш.
 
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Най-добрият начин по-който се оценява един сайт е колко са готови да дадат купувачите за него.

Т.е. като тръгнеш да го продаваш, ще разбереш колко му дават.

Всичко друго е ала-бала.
 
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Е надявам се вече да си избрал, кой ти направи тези оценки, видимо имаш и кой ти оцени и фен страниците, така че после да кажеш дали са били точни оценките
 
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Miroslav Hristov;314072 Преди 15 години модерирах форум и тогава беше пълно с плява каза:
1997г.тук в България интииииресно! На каква система е бил форума?

Интернета не е това ,което беше преди - сега всеки си има комп у дома и шляпа по запознаства, форуми и т.н.Преди бяха стойностните ........ Та и циганина вече има комп и пише в гепиме за сексссссссс! :-o:-o:-o:-:-o;););)
 
От: От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Тук нищо на никой няма да изпратя.... Знам как да си продам нещата, имам достатъчно контакти, проблем имам само с оценяването на най-големия и доходен сайт. Цената която ми е дадена да му искам за мен е доста ниска и ще трябва да я вдигна преди да го обявя за продажба, но още не знам с колко. Ще се оправя де, ще го измисля.
 
От: От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

1997г.тук в България интииииресно! На каква система е бил форума?

Форумите на dir.bg бяха първи, най-посещавани и т.н. , може да е било 13 или 14 години, а не 15, не помня с точност, но нещата определено са същите.
 
Последно редактирано:
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Намерих си отговор на въпроса, естествено не с ваша помощ.

Сега да видим след като вече дори нищо не питам в темата си, колко ли неканени ще дойдат да драскат в нея тъпи умозаключения без връзка с въпросите ми???
 
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Намерих си отговор на въпроса, естествено не с ваша помощ.

Сега да видим след като вече дори нищо не питам в темата си, колко ли неканени ще дойдат да драскат в нея тъпи умозаключения без връзка с въпросите ми???

Ти изобщо пита ли нещо? Евала страшен си.
А мина ли ти през голямото ти его въпроса, че ще се наложи някой път да попиташ нещо... точно тези тук умознайковците, и ще бъдеш порядъчно нахранен отново?
Ама сега като продадеш супер-дупер-скъпия-таен сайт за една торба пари съвсем ще се надуеш а?
 
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Няма да ги получиш, първо не са обявени въобще в този сайт и второ тук повече инфо не давам. Пък и са над 100К и над 150К, едва ли са за някой от тук.
Поне със сигурност аз не желая да правя бизнес с който и да е от заяждащите се в темата ми умнознайковци с по 3000 мнения, нито едно от които не е полезно и не е помогнало на някой.
ХАХАХАХ, абе, ти въобще продавал ли си нещо през живота си? Какво ме интересува дали си ги обявил (щом написа, че ги продаваш, значи си) в темата или не? Какво си мислиш, че нямам над 100к страници или че нямам пари да си купя 100к страница ли? Защо писа въобще, че продаваш страници, след като не искаш да изпратиш информация за тях? Това е най-големият форум, в който се извършват такива сделки, но ти сигурно смяташ да опънеш сергията на Илиянци и да ги продадеш на някой китаец от там. Просто блъфираш и лъжеш. И да ти кажа "приятелю", 100к човека не е кой знае колко много :wink:

Написал съм само едно мнение в глупавата ти тема и то беше, че не бих си продал сайт печелещ по Х-сума на месец за по-малко от годишния му приход. Нали искаше мнение, не стига, че съм изгубил 1 минута от живота си, за да го напиша, ами и сега ме наричаш "умнознайко". Заслужи си червената репутация от мен и един съвет - идваш на място, в което никой не те познава и се държиш, все едно си хванал Господ за шлифера. Да, ама не си, никой не го е*е за отворковци-едноневки, като теб.
 
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Мирославчо лабилна ти е психиката три пъти си смени мнението и наговори една торба с глупости.

Първо пусна тема със безумно тъп въпрос - дал съм ти необходимите доводи за това

След това явно осъзнал глупостта на написаното си смени версията и каза че търсиш оценител

Накрая обяви всички за идиоти и тн.

Още в началото ти казах че такива като теб бизнесмени от тук са минали една камара народ кой от кой с по големи претенции и не съм сбъркал щото освен високомерното ти държание не видях да си дал нито един смислен отговор на нещата които ти написах.
 
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Мирославчо, глупаво е такова арогантно отношение, както и да е това което разбрах е искаш да купиш нещи после го препродадеш - браво спекулатн голям ще станеш, няма що, ама трябва знаеш как стават тези неща

Защо загуби времето на повечето, да ти обърщат внимание, ако не е свързано с проблем от егоцентрично естество, то това е най-малкото некоректно.

Успехи с бъдещите начинания
 
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Написал съм само едно мнение в глупавата ти тема и то беше, че не бих си продал сайт печелещ по Х-сума на месец за по-малко от годишния му приход. Нали искаше мнение, не стига, че съм изгубил 1 минута от живота си, за да го напиша, ами и сега ме наричаш "умнознайко".

Ето това е проблема, къде прочете да пиша нещо подобно за теб или на теб? Напротив, благодарих на всеки тук, който си е направил трудът да помогне, та ако ще и с една дума...

Ядосвам се на хората които, съжалявам че не изписвам конкретни никове, но не ги помня, а и те се виждат, та се ядосвам на хората които не влизат за да помогнат, а за да се заяждат.

Сайта не е мой, страниците също та да се надувам с тях. Оставени са ми за продажба и го пиша вероятно за десети пъти.

Съжалявам, ако с думите си поставям всички под знаменател и се чувстват обидени хора които не заслужават това, но все пак мисля, че навсякъде ясно разграничих за какво говоря.

Простичко казано помолих за съвет, а не за въпроси и в самата тема казах, че това е максималното инфо което мога да дам за сайта.

В крайна сметка не се спря да се пише как инфото е малко, как трябва още това и онова, но почти нищо за принципа на оценяване.

Дори на мен да не помогнат, утре ще влезе човек със същия въпрос и ще го препратите в тази тема, а тя на 90% е плява и той , както и аз ще трябва 5 часа да чете за да открие двата коментара в които има някакъв смисъл и са по темата.

Относно въпросите които толкова много ви вълнуват, за моето имане, продаване, способности и подобни.

Ок ще напиша някои неща, макар това да не влиза в работата на почти никой от тук и въобще не знам кому е нужно човек да се обяснява.

Страницата е тази: ........... след малко ще си пусна тема за продажба, след като това е най-добрата сергия за тази цел.

Сайта Gotino.bg от който започна цялата драма и беше невероятна мъка, че го продадох за 3 дни е елементарно да се провери дали е сменил собственост, вероятно ревящите по темата му спряха да ме обиждат, защото са забелязали не само, че наистина го продадох, а и от кой е купен... Едва ли това може да е някаква измама.

Другите страници не ги обявявам, защото за тях се водят сериозни преговори и преди да приключат не желая да пускам обява, защото ще е неприятно да я пусна и след примерно 3 или 8 часа да кажа, че ги няма...

Сайта за който искам оценка е съвсем различен и няма нищо общо с изброените неща до тек. До момента никога не е обявяван за продажба, може и да не се обяви.

И теб ще помоля, както и всички останали. Моля преди да ми вменяваш чужди качества като измамник, лъжец и подобни си направи справка, въпрос на един телефонен разговор или на едно кафе за половин час.

Имам наистина много неща за продажба, някои от тях много печеливши, други по-малко, но със сигурни доходи и сериозни печалби.
Имам си схема по която искам да ги обявявам и продавам, със сигурност не на куп, а по определен ред, а защо е така няма да кажа.
Смятам, че всеки има право да продава, купува, заменя и въобще прави бизнес по свои критерии, тези които него го устройват най-добре и смятам, че не дължа обяснение за това кога обявявам нещо за продажба, още по-малко къде го обявявам и най-малко при какви условия.

Отново да кажа - който не му е приятен начина ми на мислене, начина ми на списване и начина по който си правя бизнес - моля да не ме чете. Не желая да обидя, натоваря или засегна никой, но в моите теми искам да се пише по тях и няма да престана да показвам на натрапниците, че не са желани в тях. Ти не си от тях, просто го пиша в мнение до теб за да обясня, но спрямо теб не съм и нямам нищо против и съжалявам, че не си ме разбрал или съм пуснал отговор по неправилен начин.

...
 
Последно редактирано:
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Добре, чакам темата.
 
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Явно визираш мен и за това ще ти задам няколко конкретни въпроса и се надявам да получа конкретни отговори щото ми омръзна през пост да се правиш на мъж и после на ощипана госпожица.

Като допълнителна минимална информация за да се даде някаква приблизителна цена за сайта съм посочил че е хубаво да се даде поне информацията - сайта за БГ или ЕН аудитория е и Колко % от посещенията се дължат на Гугле - Въпросът ми е мислиш ли че тази информация е опасно да се дава???

Критериите които съм посочил за приблизителна оценка на сайт - като съпоставка с други подобни продукти които са продадени в последните години или се продават в момента - конструктивни ли са или не са???

В моите постове да съм казвал че трябва да си покажеш сайтовете???

Да съм ти препоръчвал тук да си продаваш сайтовете???

Посочи ми едно нещо за което мислиш че не съм прав???

Като си отговориш на всичките тези въпроси ще установиш че ако си беше оформил темата според високите ти критерии щеше да получиш далеч по качествени отговори - като задаваш глупави въпроси получаваш глупави отговори.
 
От: Как се оценява сайт? Сайт с големи приходи.

Явно визираш мен и за това ще ти задам няколко конкретни въпроса и се надявам да получа конкретни отговори щото ми омръзна през пост да се правиш на мъж и после на ощипана госпожица.

Като допълнителна минимална информация за да се даде някаква приблизителна цена за сайта съм посочил че е хубаво да се даде поне информацията - сайта за БГ или ЕН аудитория е и Колко % от посещенията се дължат на Гугле - Въпросът ми е мислиш ли че тази информация е опасно да се дава???

Да, теб визирам, не и предното момче.
 
Последно редактирано:

Горе