Как се прави собствена интернет страница (сайт)

DeyanMarkovski каза:
Как д не съм постигнал? Постигнах? Добих опит и с поучих от грешките си.
Да... и затова купи възможно най-олигофренския домейн за "сайта" си. Ама с лапета не ми се разправя.

Офф, тая жега днеска ме прави доста нервен нещо :?
 
re

Пи4ове стегнете се малко :) Аз не бих ви дал и 16 г. А за правенето на саитове CMS-te са най-лесния вариант - Joomla, e107, php nuke, drupal, има и още доста. е107 е най - юзерфрендли :) и не ти трябва пове4е от два дена да си направиш саит.
 
Моля всички се успокоите не е важно кои на колко е важното е да сме от светлата страна на силата и да правим кинти.... че трябва да караме бързите коли и да возим скъпите жени или обратното пак става 8)
 
coolice каза:
и да правим кинти.... че трябва да караме бързите коли и да возим скъпите жени или обратното пак става 8)
Хахахах човек грешиш, не е важно да да имаме бързи коли, а да имаме готини роботи с добър изкуствен интелект. Колите ги зарежи, който иска д с превозва д фани рейса.
 
От: Как се прави собствена интернет страница (сайт)

Фащай Web Page Maker от webpage-maker.com и като го направиш го качвай в hit.bg
Ako искаш мога аз да ти направя сайта, ме ги слушай тия, аз съм голям талант, пиши ми на ЛС : ]
Bi li mi kazal tvoq telefon ili skypa az 6te ti dam kolkoto pari iska6 i iskam da mi napravi6 edin sait kato se svyrjem 6te ti obqsnq po podrobno za kakvo stava na vypros
 
От: Как се прави собствена интернет страница (сайт)

Дали ще може и аз да се класирам деян да ми вземе и моята поръчка за интернет сайт?
 
От: Как се прави собствена интернет страница (сайт)

Аз може да израся някоя простотия ама като не знаете как да си направите сайт що не си дръпнете някой готов темплейт и да си го преработите(с Дрийм Уивър примерно) в зависимост от нуждите и целите за които ще се ползва, полесно ще е мисля.:)
 
От: Как се прави собствена интернет страница (сайт)

Хора аз знам една програма на име web page maker,знам почти всичко за нея освен това как да направя така че да могат да се регистрират в моя сайт и тия манийки.Моля ви помогнете ми пишете ми на скайп:dj_-david
 
От: Как се прави собствена интернет страница (сайт)

За регистрация в твоя сайт ти трябва и PHP. :)
 
От: Как се прави собствена интернет страница (сайт)

С WPM можеш да си направиш само едно лайно и нищо друго.
За да имаш регистрации, си сложи някакъв форум с портал, ако не разбираш от пхп и бази данни. Има около 10-15 минути работа (може и повече, зависи от сложността) на средноразбиращ програмист. И все пак не се надявай някой да ти го свърши безплатно, а още повече и да се занимава със скайпове и пр.[SIZE=+1]
[/SIZE]
 
От: Как се прави собствена интернет страница (сайт)

Ако изобщо не си се занимавал с програмиране, ще ти трябват поне 1-2 години четене и проби докато се научиш да направиш нещо смислено. За тази цел не ти трябва и хостинг, можеш на домашния компютър да се упражняваш.

Ако имаш опит в програмирането, до един-два месеца ще можеш да правиш смислени сайтове, като пак не ти е нужен хостинг докато се учиш. На мене ми отне 2-3 седмици, но аз имах богат опит с алтернативни езици - близо 7 години.

Естествено минават още поне 2-3 години активно боравене докато научиш тънкостите в HTML, CSS, JS, AJAX, PHP, MySQL, PostgreSQL, Apache.

Ако ти трябва сайт колкодо да си начешеш крастата, по добре плати 200лв на някой студент да ти скалъпи нещо набързо и го качи на някой безплатен хостинг. Сериозните неща искат сериозен подход.

УСПЕХ!

ПП: Опа, сега видях че темата била на 2 години, ама някой я е дигнал и...
 

Горе