Как слагате embed link в Wordpress?

KaterinaK

Member
Какво се случи с тези embed линкове? Нито един от инстаграм или фейсбук не работи.. Четох че е имало промяна, ама как да вградя пост в статия?
 
Какво точно искаш да интегрираш? В смисъл някой лайк бокс? Или?


Става с плугини или за предпочитане с ифрейма, който си генерираш. ;)

П.П: Помоли твоите хора, които са ти сложили и настроили темета да ти, да ти пипнат малко скоростта на сайта: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=www.detskitegradini.com
 
Искам да вградя пост от Инстаграм в статия, не се получава, на code поставям линка за вграждане и после на обикновения изглед цикли и не зарежда, а показва рамката на поста, съдържанието не, пробвах няколко пъти.

Знам, че е бавен сайтът, но го поддържам сама и не разбирам много от процеса на забързване, ще почета по темата.
 
Сайтът е нужно само някой друг модул и да се поразгледа какво го товари. Вие ли сте интегрирали темата, заедно с нейното настройване? Ако ДА, то тогава мисля, че и оптимизацията на скоростта поне на база административна част с плъгини ще се оправите. :)

Колкото до интеграцията. Не се ли получава по този начин:

winningwp.com/how-to-show-instagram-photos-in-a-wordpress-post-or-page

Би могло да няма проблеми. Но за да сте сигурна, минете в режим Text, не Visual.
 
Due to Facebook’s decision to close the oEmbed end point for embedding Instagram links, the block will not work anymore after October 24, 2020. Publishers who want to embed Facebook links into their sites will require a developer account and an appid, and provide an authenication token with their call to the endpoint.

Накратко wordpress не поддържа вече вграждането на постове от двете социални мрежи.

Тези плъгини трябва да решат проблема:

 
Накратко wordpress не поддържа вече вграждането на постове от двете социални мрежи.
Поддържа си всичко. Цъкаш си на клипа за ембед код и го пускаш през текстовия редактор...
 
Какво се случва. Това си е стандарт ифрейма. Още се ползва и би трябвало да си работи. Не знам какъв е проблема с блога.
 
Пропуснах да отбележа, че не се поддържа модула за embed на instagram в новите версии на gutenberg, понеже явно са използвали Instagram oEmbeds. Но при вграждане ръчно през кода, си работи, така е.
 
Пропуснах да отбележа, че не се поддържа модула за embed на instagram в новите версии на gutenberg, понеже явно са използвали Instagram oEmbeds. Но при вграждане ръчно през кода, си работи, така е.
Решението се нарича Classic editor. Не знам защо се мъчат с тия лайна, които вкараха последно. Много як блок конструктор, няма що. Пълна шитня. Отделно маже всичко що не се спогажда с него. И на един човек му отнема два пъти повече време да си оформи пост с това лайно gutenberg.
 
Уж е направен да се ползва от хора без технически познания, но всъщност е еднакво тегав и за тях, и за девелъпъри.
 

Горе