Каталози в България и чужбина подобни на Start.bg...

Buldar

New Member
Вероятно всички познавате Start.bg - страхотен каталог.
Има стотици директории, но функционалността на Start.bg е уникална с това, че е насочена към потребителите.

Знаете ли други подобни сайтове, у нас или чужбина, който са конфигурирани по този начин?

Blinky

Owner
Записвам се. Имаше много преди време, сега са по-малко. Има много бизнес каталози, но точно такова този, не съм засичал. Нещо като catalog.bg? Или, като цяло Start.bg е някакъв хибрид между директория и листинг сайт с подкатегории. В чужбина са нещо като класифай адс, но честно казано не е точно такова. ;)

Buldar

New Member
Всъщност повечето каталози днес са ориентирани, към взаимодействие с търсачките и не са лесни заизползване от потребителите.
Качествата на start.bg са отлични, но в чужбина немога да намеря нищо подобно.
Накратко листинг сайт, който е ориентиран към взаимодействие с потребителите или някакъв онлайн ежедневник, където можем да добавим линк, да напишем микро блог или статия.

liza4

Member
Последно бях пратил на колега от форума голям списък със сайтове за линкбилдинг в България ако е обновил списъка може да го намерите тук https://eunion.info/ , имам пусната тема в която също е коментирано и най отгоре е оставен линка

pepo_999

Well-Known Member
Вероятно всички познавате Start.bg - страхотен каталог.
Има стотици директории, но функционалността на Start.bg е уникална с това, че е насочена към потребителите.

Знаете ли други подобни сайтове, у нас или чужбина, който са конфигурирани по този начин?
links.bg

Горе