vlad0

Member
Рейтинг - 92.3%
12   1   0
Изключително съм доволен от услугата на Александър! Резултатът надмина очакванията ми! Получих линкове, коити надминават в пъти заплатената цена.
Препоръчвам услугата!
 

web-design

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Много съм доволен от услугата на Александър! Резултатът надмина очакванията ми, особено за тази цена! Ползвал съм и други негови услуги на няколко пъти (постване на публикации в неговите сайтове), и всеки път всичко бе точно и коректно. Определено е човек, с когото можеш да правиш сериозен бизнес. Препоръчвам услугите му!
 

alexinfoag

Active Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Ъп на темата.

Все още прес релийзите си остават най-ефективния начин да получиш много публикации в медиите (и не малко линкове) при много ниска цена. :)
 

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
27   0   0
Преди бяхме говорили по една тема, дали този път ще стане с моята тематична насоченост.. виждам че се публикуват такива линкове, може би са платени, но пък защо да не стане.. имам идея за няква новина коята може да привлече доста внимание.. може ли да видя някакъв примерен прес релийз..
 

TopHi

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте,
бихте ли ми изпратили малко повече информация на ЛС - примерна успешна статия и къде тя е публикувана независимо дали е с линк, може да е видео или вестник.
Поздрави
 

Ратник

Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Услугата е повече от добра. Доволен съм от обърнатото внимание и качествения материал, който съдържаше прессъобщението и изготвения анализ "мониторинг". Препоръчвам колегата.
 

alexinfoag

Active Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Гарантирам публикации в поне 15 сайта.

Доста хора вече се възползваха и са доволни. Кой ще е следващият? :)
 

WebsitesRent

New Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Много съм доволен от колегата, качествено създаден прес релийз, дистрибутиран в срокове в някои хубави сайтове + репорт. Препоръчвам, няма да съжалявате.
 

alexinfoag

Active Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Привет, още двама души се възползваха. Увеличил съм и мрежата си от сайтове, в които получавате гарантирани публикации. :)
 

Горе