Качествен VPS Hosting от Delta.bg

От: Качествен VPS Hosting от Delta.bg

Много съм доволен от услугите на delta.bg. Едно голямо Благодаря лично на Драго за отделеното време и помощта която ми оказва при нужда.
Успех на всички от екипа и продължавайте все така!
 
От: Качествен VPS Hosting от Delta.bg

Здравейте... бих искал да попитам клиентите на delta.bg:

1) Знаете ли с какъв канал разполагате към чужбина и дали е споделен? Виждам за наетите им сървъри са само 2 мегабита, т.е. има потенциална опасност тази скорост да си я делят няколко човека на VPS.

2) Това май е основното..... имате ли впечатление, че тази фирма се крепи на стабилен екип или основно ви помага и отговаря един човек, вероятно шефът или системният администратор?

Защото досега ползвах... една друга фирма, не искам да правя анти-реклама. Тя се крепеше на двама свестни хора, но напуснаха в търсене на развитие.

И всъщност в България се получава следното - ако нещо е добро и евтино, то е несигурно, защото се постига с малък ресурс. Ако е голямо, е скъпо, но сигурно. С две думи - "безплатен обяд няма".

Та ви моля за искреното ви мнение - смятате ли, че delta.bg се поддържа от добре стикован и голям екип, или всичко се крепи на един-двама "ентусиасти" (в добрия смисъл на думата)? Никога не съм ги ползвал. Но е ужасно да разбереш, че изведнъж даден човек напуска, ти си вкарал маса пари, настроил си всичко и трябва пак да се местиш. Ако смятате, че и там ситуацията е такава, директно ще ходя при някой от големите и ще си плащам повече, но поне да знам, че съм спокоен :( В момента в настоящия си доставчик имам няколкостотин неизразходвани лева, а нищо не е както преди :(
 
От: Качествен VPS Hosting от Delta.bg

Питаш неща, на които може да ти отговори само собственика.

Аз имам два ВПС и съм препоръчал няколко на мои приятели. Доволен съм и винаги, когато има проблем тормозя Драго (шефа) за щяло и нещяло. Аз ползвам международния канал и няма издънки до момента. За всичко останало може да питаш Драго.
 
От: Качествен VPS Hosting от Delta.bg

Здравей,

Относно международния ни канал е относително, тъй като имаме връзка от няколко доставчика, която се балансира, а когато някой от доставчиците падне другите си разпределят натоварването. Относно това което пише и това което е в действителност разликата е голяма. Причината е, че обичаме да даваме повече на клиентите си. Затова могат да потвърдят много от нашите клиенти.

Относно екипа на фирмата не сме голям екип, като такъв не е нужен поради простата причина, че сме се фокусирали върху определени услуги и тези услуги работят добре. В същото време в екипа сме хора който работим като екип от повече от 5 години и сме се сработили много добре. Също така във фирмата има перманентно отворени позиции за работа и когато някой ни допадне го приемаме на драго сърце :)

По-голямата част от комуникацията минава през мен, защото обичам всичко да е изрядно и комуникацията с клиентите да е на отлично ниво.

Ако желаеш повече информация драсни ми на лично телефон за връзка или ме потърси в скайп и ще ти отговоря на всички въпроси които те интересуват, а също ако се нуждаеш от демо ще ти предоставим такова, за да си сигурен, че услугата е на нужното за теб ниво.


Дано съм бил полезен.

/Позволих си да говорим тук във форума на ТИ, ако това не ти се нрави моля за извинение/
 
От: Качествен VPS Hosting от Delta.bg

Ползвам услугите на delta.bg от близо месец. Като изключим проблемите с настройката на Ubuntu за да работи във виртуална машина и хардуерния проблем през тестовия период (който беше оправен бързо), нямам никакви забележки. Сървъра ми конвертира real-time аудио/видео материал, и се справя добре. Поддръжката е изключително добра (скайп, телефон, мейл) и компетентна, така че ако ви трябва VPS - delta.bg е решението!
 
От: Качествен VPS Hosting от Delta.bg

По случай Баба Марта, има няколко промота.

Промо кодовете са :

за VPS LIGHT - OFF50VPSL - 4 промо кода
за VPS ONE - OFF50VPSO - 3 промо кода
за VPS PLUS - OFF50VPSS - 2 промо кода
за VPS PREMIUM - OFF50VPSP - 1 промо код

Промоцията е валидна за периода 01.03 - 15.03.2012 при 1,3,6 месечен период на плащане.

Не знам колко кода са останали, но който не е сигурен дали му трябва ВПС, сега е моментът да тества.
 
VPS си е голяма стъпка на горе. И хората с много сайтове на share или reseller планове, могат да се замислят. Казвам го като човек препатил с тънки Share и Reseller хостинги.

Мерси бате за промоцийките, които пусна. ;)
 
От: Качествен VPS Hosting от Delta.bg

VPS-ите на Delta.bg са на едно много много голямо ниво!
Брат ми си взе при него преди известно време и остана страшно доволен.

Скоро реших и аз да мина към по-сериозната стъпка, тоест към VPS-а, и съм страшно доволен от тези на Delta.bg

Комуникацията с Драго е страхотна! Всичко се прави по-поръчка, всичко е на ниво, и то на много голямо такова!
Поддържам в момента повече от 1300 потребители онлайн, и всичко върви СТРАХОТНО БЪРЗО!
Никакви проблеми!

Препоръчвам Delta.bg с две ръце и два крака!
 
От: Качествен VPS Hosting от Delta.bg

Също мога да потвърдя, че услугите предлагани от Драго с неговата фирма, а именно Делта са на едно изключително високо ниво.

Клиент съм им от доста време насам, като ползвам VPS от тях и съм наистина много доволен. Няколко пъти падат база данните, но в случая не са виновни те, а проблеми със сайта ми, който съм качил на впс-а.
 
От: Качествен VPS Hosting от Delta.bg

Аз също много съм доволен от услугите на delta.bg.
Ползвам ги от няколко месеца.
Голямо БЛАГОДАРЯ лично на Драго за отделеното време и помощта която ми оказва при нужда!
Страхотен екип и перфектен съпорт.
 
От: Качествен VPS Hosting от Delta.bg

Виждам, че явно не само аз тормозя Драго :D Направо не знам как смогва, но винаги е на линия...

Това за мен вече е единственият вариант за хостинг в БГ... Ползвам един друг хостинг само за да си пращам там бекъпите от ВПС-а в Делта...
 

Горе