Клипове в youtube

Един приятел го правеше и неможеше да провери дали от там идват продажби, но бе оптимизирал клиповете така че да излиза в заглавието си - примерно нещо от сорта на: Herbal weight loss clip

Там сперед мен са предимно зяпачи, но не е невъзможно да се правят и продажби. И историята свършва с това че до баннаха, като в един ден е качил 100 клипа на продукти и линкваше към сайта си от профила в страни. :)

Но аз лично съм за идеята, даже преди месец два си направих акаунт там и ми се иска да намерия или да снимам нещо за да го кача. За блогърите това е много добра алтернатива за набиране на web 2.0 трафик.
 
Здрасти, на трафик от Youtube не може да се разчита от линка в профила, защото е още един клик, който малко хора правят. Аз имам средно по 10 посещения от там и то при положение, че при сърч на 1 единствена дума съм на първа страница с резултати на Youtube.

Когато правих видео клиповете не сложих в тях надпис с адреса на сайта и реално между видеото и сайта ми няма връзка, така че сложи надпис с адреса на видеото. Обаче даже и да има надпис, трябва много да си ги заинтригувал, че да си направят труда ръчно да си го въведат в браузъра.

Според мен трябва да предложиш нещо много уникално, шокиращо, противоречиво, заради който да дойдат на сайта ти и от там вече да им продаваш. Иначе заради продукт да те посетят е малко странно, защот продукти има навсякъде, а и хората не обичат да им се продава директно, искат да имат усещането, че са направили мотивираща покупка в следствие на това, което са прочели.

Макр че ако пуснеш видео за тип виагра, от която не само ставаш секс атлет, но и ти пораства с 5 см и печелиш и от лотарията - ще имаш трафик. Просто ти трябва нещо яко и повечко хора да го гледат след качването му в youtube, щото иначе ще потъне в небитието.
 
От какво зависи на коя позиция ще съм при търсенията на дума в youtube ?
Как предлагаш да го сложа линка на края на клипа или да си седи долу в дясно през цялото време ?
Мисля че имам някаква идея за клип който ще довлече трафик, а пък и тези енергиините хапчета ми се струват по-лесни за продаване защото дори и да не е таргетиран трафика пак може някой да реши да ги пробва. Тези дни ще седна да направя един и дано потръгне ..

Мерси за отговора
 
Руми, дай ни повече инфо, тук се интересуваме живо от това, като стратегия за набавяне на трафик. Според мен оптимизацията за тези клипове е предимо в заглавието и описанието на клипчето. А и импресите, които получават могат да са в алгоритамът на класиране.

И тук си мисля че клипа е твоето Sales-Copy да накара посетителя да кликне на линка в профила ти. Както и клипчетата да свършват с витруален линк, значейки да се изпише уеб адреса с надписи :"повече на www.----.com"

:)
 
та така - ако направиш 50к виевс за един ден ( независимо дали са реални или не ) видеото ти със сигорност отива при features и от там идва вече много traffic към видеототи ако набараш 1000 дебели хора да ти посетът клипчето и 300 от тях влезнат в сайт ти и 20 от тях сигорност ше поръчат продуктати ;)

ЙоуТубе маркетерс го правят това но не със хапчета ми с ППЛ ( пай пер lead )

;) и около $500-$1к на ден им падат в йоба :)...
 
Последно редактирано:
От: Клипове в youtube

Здравейте колеги бих искал да ви попитам дали накой знае как да си сложим реклама на видео клип във Youtube ето и снимка :)resss.png ще съм много благодарен ако накой помогне.
 
От: Клипове в youtube

Ще трябва да публикуваш системно твои лични интересни видео клипове, а не чужди, и някой ден от YouTube ще те потърсят с предложение да добавят в клиповете ти реклама, от която да печелиш. Не можеш сам да си добавиш реклама, освен ако сайтът не е твой, нямаш достъп до кода му. Има вариант да се опиташ да хакнеш видео търсачката и да добавиш кода от рекламата си някъде отгоре примерно до логото на сайта.
 
От: Клипове в youtube

Аз имам акаунт в youtube с адсенс. Ако някой иска да работим да ми пише. От него клиповете от мен трафика и парите 50/50 :D
 
От: Клипове в youtube

Колко последователи имаш и от кои държави са най-много ?

Аз имам акаунт в youtube с адсенс. Ако някой иска да работим да ми пише. От него клиповете от мен трафика и парите 50/50 :D
 
От: Клипове в youtube

Аз имах 2-3 смешми демо клипа,направени с цел да покажа на един купувач от продавалник,че нещата които му продавам работят и един ден гледам youtube ми предлагат да им стана partner.2 клика фалшиви направих с впн от usa към 60-70 цента дава на клик.Иначе имат едни реклами които страртират в самото начало-за да вземеш кеш човека трябва да изгледа цялата реклама която хич не е кратка.
 
От: Клипове в youtube

Как сваляте видео от facebook? има ли някакви програмки?
Благодаря
 
От: Клипове в youtube

Как сваляте видео от facebook? има ли някакви програмки?
Благодаря
Maxton Browser

Инсталираш го и най-горе в дясно има една лупичка със стрелка надолу.Казва се resouce sniffer.Кликак на нея и селектираш нещата за сваляне.
 

Горе