Кой е най-добрият град за живеене в България?

От: Кой е най-добрият град за живеене в България?

Здравей и добре дошъл тук при нас. Приятен престой тук.

За Варна ще се съглася. И аз много я харесвам. От има-няма 3 години е така. И винаги като отида ми е супер яко, защото разходките си заслужават много. Особено по пешеходната зона и в Морската градина. Скоро пак. Само малко да се отмръзи. :)

Благодаря ти, наистина доста готин форум! Аз живея близко до Варна и редовно си правим разодки до там.
 
От: Кой е най-добрият град за живеене в България?

За мене, а и вярвам за повечето тук София е всъщност България и особено последните години си е точно така. Аз лино съм от Варна, тук съм роден и тук си живея, тук е бизнеса ми и като цяло въпреки, че съм обикалял много по света най-вероятно тук и ще си остана, защото имам жилище и съм установен и не ми се почва от 0-лата на някое друго място.

Но като цяло постоянно ходя до София за какво ли не и всеки път се убеждавам, че приказките за провинция и София са си напълно истина. В София има страшно много възможности и няма място за сравнение с Варна. Тук има едно лято, което последните 10 години става все по-зле и по-зле, защото Златни Пясъци загива и то с голяма скорост, докато Слънчев Бряг се развива и всички туристи се пренасочват там. Варна определено не е много хубаво място за живеене, а спрямо София си е направо едно по-голямо село. Хората, маниерите, навиците във Варна са с няколко поколения назад от София, която макар и с много ръжда, дупки, боклуци на доста места си изглежда и прави впечатление на Европейски град.
 
От: Кой е най-добрият град за живеене в България?

Живея в София,но много харесам Варна и зима и лято,никога не ми е харесвало да почивам на места тип Златните или Слънчев бряг,туристите ме изнервят..бих живяла във Варна ,ако има възможност за работа,но там май това е проблем.
 
От: Кой е най-добрият град за живеене в България?

за всеки си е му е най - добре в родния град
 
От: Кой е най-добрият град за живеене в България?

Където има работа, има и спокойствие, особено ако е по-добре заплатена.
Избирате си по-голяма цифра от Този списък, проучвате нивото на безработицата в съответния район и стягате куфарите. :rolleyes:
 
От: Кой е най-добрият град за живеене в България?

аз бих живял в Сандански ако целия ми бизнес беше само онлайн или дори бих могъл да пътувам до София - 1 път седмично за ден, но всеки ден без магистрала не си е работа....

защо Сандански - градът е с уникален климат, минерална вода и природа.

Така е...страхотен град и климат, и хората там са много приятни, ако не зависеше от работата ми,щях да живея там.
 

Горе