Кой е най-добрия project management tool според вас?

Trello ме загуби в момента, в който не видях никъде да предлагат self-hosted опция. Определено е доста добро и е всичко, което е нужно за целта. Направих си проучването, видях какво що и май Jira е лидера за сега. :)

За онпрем и т.н. да вметна, че скоро няма да останат такива варианти. Всички големи работят за премахване на онпрем нещата, включително например Outlook да няма локална версия и т.н., та скоро няма да остане нищо овен OS-ите локално, или под някакъв наш контрол :rolleyes:
 
Дяволски си прав. Дори вече след 2ри февруари Jira преустановява Server опцията си: https://www.atlassian.com/migration/journey-to-cloud

Клаудът е доста по-лесен за контрол, особено като става дума за лицензи и акаунти. Удобен за всеки, но не много желан за някой свикнал да си държи нещата максимално прайвът, не че има някаква съпоставка между някой самоделен сървър някъде и тези на Jira или друга клауд услуга на голям, но явно някакво вътрешно самоуспокоение. :) И ще останат най-смотаните опенсорс чикии да си ги дундуркаме по машините. Тъжно....доста тъжно.
 

Горе