Кой е най-използвания месинджър в България и кой най-много използвате вие?

Кой messenger ползвате?

  • Facebook Messenger

    Votes: 20 54.1%
  • Skype

    Votes: 12 32.4%
  • Viber

    Votes: 16 43.2%
  • Whatsapp

    Votes: 3 8.1%
  • Telegram

    Votes: 3 8.1%
  • Друго

    Votes: 2 5.4%

  • Общо гласове
    37
какво не му харесвате на hangouts
Не се ползва масово, дори и 20-30 човека да са гласували е показателно какво се ползва в БГ: фейсбук месинджъра, вайбър и старото куче скайпа.
Между другото някой ползва ли още ICQ:)?
Имаше доста предимства, но не го ползвам от години.
 
Мисля си, че FB приложението по подразбиране си е най-използвано заради социалната мрежа.Иначе от към надежност и лекота WhatsApp и Viber са моите фаворити.
 
Имам 3 фаворита - facebook, viber & skype. Това са ми. Дори за други не се сещам. Бяха два основни - facebook и skype (заради работата), но с течение на времето нямаше как да нямам и viber. Не познавам човек, който да няма със смартфон. :)
 
До скоро ползвах най-много Skype, вече го отбих. Пазя си го на компа за всеки случай, ако се наложи да говоря с някого.
Замених скайп със Телеграм.
Отделно ползвам Фейсбук Месинджър и WhatsApp.
На вайбъра му бих шута отдавна, няма такава тъпня като него / доставяше съобщенията с 2-3 дни закъснение, голямо мазало беше/
 
Facebook Messenger и WhatsАpp ми вършат перфектна работа.

Skype ползвам всекидневно по принуда, тъй като имам стари и важни контакти там, но е пълна боза, откакто Microsoft го купиха. Не съм виждал друга програма, която да крашва толкова често...Общо взето го чакам да умре напълно.

Viber - няма такъв боклук. До преди 2 месеца успешно удържах да не го инсталирам, но накрая отново работата ме принуди да го сложа и изключително много ме дразни. Тежък ми е на моя телефон и постоянно имам закъснение със съобщенията.

ICQ не беше ли руско? Или го ползваха само руснаци? Преди 15-тина години беше много актуално, имах номер там, но после скайпа го отвя.

Междудругото ако си мислите, че IRC е мъртъв - не е ;) Ползва се активно най-вече от сървърни/мрежови администратори, девелопери, геймъри, всякакви други светли и тъмни субекти, даже се обменят пиратски файлове по XDCC :D Имаме си и българска мрежа - ABVNet.
 
Къде получавате във вайбър съобщения с 2-3 дни закъснение - не знам, и в скайпа крашването - голяма галимация! :D
 
Беше някъде лятото като се бавеха съобщенията във вайбъра, но от тогава не го и ползвам.
IRC наистина се ползва, но е е толкова масово както беше едно време.

Телеграма е супер, но няма видео връзка, само текст
 
Мейли пропускаме да четем, аз даже някой директно ги трия, но има ли някой който пропуска да чете съобщение изпратено по месинджъра, независимо кой е той вайбър, майбър или скайп, просто прочитането става по дифолт някак си;)
 
ICQ не беше ли руско? Или го ползваха само руснаци? Преди 15-тина години беше много актуално, имах номер там, но после скайпа го отвя.

Не помня вече дали е правено от руснаци, но знам, че евреите (израелците) са намесени в ICQ-то.
 
Ако ще си говорим за криптиране - Singal и ChatSecure брато! Тези, които си изброил горе, всичко е разработка на NSA с изключение на Telegram.
 
Месиднжъри.. че аз се оптървах от това и сега съм с едно гемсенсе - само заобаждане и да се обадя. Вероятно съм назад с технологиите:)
 
Ако ще си говорим за криптиране - Singal и ChatSecure брато! Тези, които си изброил горе, всичко е разработка на NSA с изключение на Telegram.
Телеграм е на КГБ:D
 
  • Like
Реакции: ADO

Горе