Кой е правилният модел за справяне с COVID-19

Можеш и шнорхел да си сложиш. Ще постигнеш същия успех. :D
Всеки си има глава на раменете, Нанди. Ако иска и противогаз може да носи. На теб това пречи ли ти???
 
Много реномиран сайт, пълен с фейк. Как още някои не е споделил от ония където дори нямат купен домейн а са с blogspot? Отново оставам изненадан :D :D :D

ПП: Коментарът на банди нанди въобще няма да го коментирам, щото точно с 1 изречение ще трябва да замълчи. Интересно, мангърката дали ще влезе в политиката ако вече не се е забъркал.
 
Всеки си има глава на раменете, Нанди. Ако иска и противогаз може да носи. На теб това пречи ли ти???
По никакъв начин не ми пречи. На него му пречи повече, отколкото му помага, но както казваш - има глава на раменете.

Коментарът на банди нанди въобще няма да го коментирам, щото точно с 1 изречение ще трябва да замълчи. Интересно, мангърката дали ще влезе в политиката ако вече не се е забъркал.
Въх, уплаших се. :)

Мангърката едва ли има политически амбиции, но виж старшинката Майтапчийски може и да опита да монетизира военновременната си тв-популярност.
 
На Мангъров ще му издигнат паметник ама няма да е от тези който си мислите (феновете на стадния имунитет) дето трябва да работят и им се щъка по заведения :(

Паметника ще му вдигнат 30те % дето чакат другите 70% да се заразят и да развият имунитет за да ги пазят тях :)

Ако си от 30% (или искаш да си от 30%) и си се скатал и пазиш мерки да се предпазиш (колкото по се бави стадния имунитет толкова е по голям риска да стане грешка в стратегията ти за пазаене) затова най-добрата стратегия е някой да кара стадото бързо да се заразява за да може да развие имунитет и после да си щъкаш и ти свободно сред имунизирани които не могат да заразяват повече

Ако пък не се развие имунитет голямата работа 30 процента нали си се пазят .... ( аз лично харесвам мнението на проф Тасков който се води можеби най добрия имунолог в БГ доста по балансирано е https://dnes.dir.bg/na-fokus/prof-hristo-taskov-btszh-vaksinata-ne-sazdava-dalgotraen-imunitet


Иска се леко да не ти пука за другите и после ще дадеш някой лев да издигнат паметника на:

Доц. Мангъров - Заразителя :rolleyes:
 
Свободата е вътрешно, а не външно състояние.

 
Последно редактирано:
Много интересно изказване на президента на Танзания.

Ако не ви се гледа целия запис вижте от 5-та до 9-та минута.

 
ШОК! Видео от победата на ЩЕБът срещу невидимия враг КОВИДя.

Видеото е заснето в късния следобед на 01.05, ден след това строгите мерки бяха отменени, което гарантира автентичността на заснетото.

Битката беше жестока - то се вижда и на видеото. Гащите падат, но не и мотивацията. Въпреки доста често виждащия се гол гъз, победата беше извоювана. Ура другари! Така се прави!
 
Стига с тая корона бре. Ко шъ праим с Уефски?
 
Звучна плесница, голяма гавра :D
 

Прикачени файлове

  • аиго.jpg
    аиго.jpg
    60.4 KB · Преглеждания: 35
Последно редактирано:
hqdefault.jpg


Да го закриваме уевски, предлагам аз. :)
 
Дори плакатът е написан неграмотно, няма разстояние след запетаята.
И тук е неправилно поставена на равно разстояние между думите. При липса на аргументи се хващаме за запетаите, знам... ;)

1c54e10b17c4f7c3492d28f54cbb19a6.jpeg
 
И тук е неправилно поставена на равно разстояние между думите. При липса на аргументи се хващаме за запетаите, знам... ;)

1c54e10b17c4f7c3492d28f54cbb19a6.jpeg
Че какви аргументи? Нито съм от едните, нито от другите, коментирам си неграмотността. Нещо много присърце го взимаш.
 
Да оставим проблемите на ФК "Баце Борисов". Някой разбра ли какво ни каза Ананиев преди малко? Освен че чичо Митко Пенев има сериозна конкуренция, аз друго от брифинга не разбрах.
 

Кой от тук присъстващите още днес би си дал ръката за да му инжектират вирус-имитиращи наночастици?
 
Според мен груповият имунитет е този, който може да запази популацията на хората. Коронавирусът не може да се разпространява през различни носители. Виждам параноични хора с ръкавици навън. В открити пространства вирусът е чувствителен към всичко. Това, че издържал с часове върху повърхности, граничи с научната фантастика“, смята още доц. Чорбанов.

Извадено от края на статията. :)

А на въпроса: Пу не съм аз. :)
 
Подобен въпрос зададох преди 10 дена.... ама никой не изяви желание, предпочитат да ходят със скафандрите, вместо да се ваксинират и да си решат проблема :)


Кой от тук присъстващите още днес би си дал ръката за да му инжектират вирус-имитиращи наночастици?
 

Като се замислим логично, за какво ни е ваксина въобще? Специфичното е, че тоя вирус покосява най-общо хора дето са си изпяли песента. Значи сега така или иначе ще ги изтрепе, а тези които оцелеят ще развият имунитет, ще се ваксинират по естествен начин. През следващите години новите които си изпяват песента ще умират по други причини. Уж имало някакви дето повтаряли, ама това са единични случаи, и то малко спорни според мен.

Също така се чудя кои възрастови групи ще искат да ваксинират. Против всякаква логика би било да се дават такива неща на бебета, деца, млади, та дори и не чак толкова млади. Но нещо ми подсказва, че точно такива ще се таргетират.
 
Уж имало някакви дето повтаряли, ама това са единични случаи, и то малко спорни според мен.
По този въпрос имахме разяснение от експерт (някой беше пуснал линк с интервю на вирусолог). Повтарянето е всъщност преместване на вируса в алвеолите на белите дробове. Тоест, вирусът не е напуснал тялото, а се е преселил в дробовете. И понеже при PCR тестовете проба се взима от гърлото и носната кухина, тестът се оказва негативен, защото вирусът не е там. Той обаче може да се активира, което погрешно се смята за "повторна зараза". Тя всъщност си е първична с периодична активност, както при херпес вируса.
 
Последно редактирано:

Горе