Кой крадна тефтера на Златанов?

От: Кой крадна тефтера на Златанов?

.Единствения начин е да си носиш тефтерче с химикалче и да си записваш на момента,предвид възможните места и ситуации в които би ти се наложило да си записваш.Т...

И после любезно да го предоставиш на прокурори, журналисти и други такива за четене и тълкуване.
Тая история с тефтера толко смърди че не е истина.
Историята с кражбата му също.

Писал съм и тая година и миналата и по-миналата, ще се поседемнайстя:

Български политик никога няма да влезне в затвора. Независимо кой е той, кой управлява, кой е прокурор, съдя и съдебен пристав.
 
От: Кой крадна тефтера на Златанов?

Прав си,в затвора не,но в гроба своевременно или преждевременно всички ще влязат.
 
От: Кой крадна тефтера на Златанов?

Няма нищо ненормално в това да има такива тефтерчета. Все пак когато си водиш бележки докато се чувстваш неуязвим (властта е с теб) е нормално да не очакваш някой да тръгне срещу теб и да ти взима тези тефтери. Ако беше толкова безобидно това "не доказателство", нямаше да изчезне по толкова идиотски начин. Нередностите на разследващите са невероятно много. Не е нормално вещественото доказателство да напуска помещенията на разследващия отдел. Ако това се случва по някаква специална причина, то трябва да е придружено от повече от един човек и да пътува от точка A до точка B, а не където му хрумне на "специалиста". Освен това когато се вади и връща би трябвало да има свидетели, които да потвърдят, че това е въпросното тефтерче и да станат свидетели на въпросната експертиза. Все пак тефтерът е хартиен променлив носител и нищо не пречи някой "специалист" да си допише нещо. Когато има данни на променлив носител е редно да се вземат мерки за гарантиране на непромяната на тези данни. Това най-лесно става чрез фотозаснемане при изземването (трябва да се използва фотоапарат, който на момента вади снимка на хартия) придружено с подписите на свидетелите на място (поемните лица), че това на снимката е вярно с оригинала. Отделно, че трябва да се размножат копия на направените снимки за целта на разследването (т.е. повече разследващи да могат да разглеждат копия и да анализират кое какво може да означава).
 

Горе