Кой може да направи 3 сек. ИНТРО или "шапка" - анимация с формено лого

От: Кой може да направи 3 сек. ИНТРО или "шапка" - анимация с формено лого

Май прекалено задълбахме, съмнява ме да става въпрос за медия или някакъв кой знае колко високобюджетен проект с клиповете. Един темплейт от videohive, който да му се хареса като идея и визия, малко натъкмяване, един рендер и готово. Това няколко секунди шапка ще я рендира за броени минути на по-мощна машина. Предполагам не му се дават стотици левове за поръчкова шапка, а ако намери твърде евтино, то обикновено отговаря и на качеството, така че не виждам смисъла.

п.с.
Има nulled проекти от videohive, който има интерес, може да си дръпне и да види сам за какво става въпрос, ако не е сигурен какво точно се кани да купи от официалния сайт.
 
От: Кой може да направи 3 сек. ИНТРО или "шапка" - анимация с формено лого

Да разбира се, че не става въпрос за големи изхвърляния. Аз имам някави познания със sony vegas, бих могъл и аз да спретна нещо криво-ляво. Но ще загубя време и ще бъде по-лошо от някой който поназнайва и е правил такива неща.
Та, за това беше въпроса.


Каква ирония :) Говорим от 3 дни изписаха се 3 страници включиха се 30 човека за нещо което ще е 3 сек. :)
Благодаря на всички които изразиха мнения и дадоха съвети и връзки.
 
От: От: Кой може да направи 3 сек. ИНТРО или "шапка" - анимация с формено лого

А, също така се приготви и Стойнеф да те намрази, защото му подбиваш цената, казвайки на другите каква е горе-долу реалната цена.

Не аз предложих цената. Освен това не ми е зор да убеждаван никой в нищо. Най - малко пък теб. Много добре знаеш, че не драпам за тази поръчка. Не ми и пука какви приятели имаш и кой може да го направи и за колко. Направете го!

Аз дадох мнение защото човека пита. И моето мнение също е мнение. Това, че ти си егоцентрик и си мислиш, че знаеш и можеш всичко и си компетентен по всички въпроси не те прави такъв. Дори и не изглеждаш компетентен. По - скоро си смешен. Ако не си забелязал избягвам да влизам в спорове с теб защото си дървен философ без никакво покритие и не ми се разправя с такива като теб. Гледай си бизнеса и не ме коментирай повече! Писнало ми е от празнодумстващи плямпала като теб. И не е нужно да ми отговаряш, не ме интерсува нито позицията ти, нито защо си мислиш, че имаш право да ме коментираш!
 
От: Кой може да направи 3 сек. ИНТРО или "шапка" - анимация с формено лого

Стойнев, разбрах го колко е страннен Странника още на първия му пост и затова и през ум не ми е минавало да търся услугите му. Той пък се дразни, че аз му пренебрегвам предложението, което подтвърждава, че съм го преценил правилно. Но от опита ми (над 12 000 поста в дир.бг) по форумите знам, че правилния отговор към човек, който говори за теб, а не по темата, е да не му отговаряш.
 
От: Кой може да направи 3 сек. ИНТРО или "шапка" - анимация с формено лого

Видеото директно на сайта ли се редактира или с някаква програма?
 

Горе