Кой уебкаунтър позлзвате

freelancer_bg

New Member
Кой уебкаунтър позлзвате?
Аз съм минал през много. ПОследно се бях спрял на Тиксото, но съм много разочарован в последно време, почти никоя от хубавите му функции вече не работи. Сега му търся заместник :)
 
Кажи по някоя дума за двата, така да се кажи дай някакво ревю.
 
bgwebcounter или нещо такова. . . аа и tyxo ако за тва питате де щото не съм много наясно :wink:
 
Аз нямам любими уебкаунтър. Мисля си че е излишен изходящ линк, но това си е моето мнение. Хубаво е да имаш на сайта си статистики за него, няма съмнение. Но аз не съм голям привържаник на този тоо и, иначе този на google ми изглежда най-добър.
 
Еми така си мисля, виждал съм много и само той ми е хванал вниманието, а и е по готино да водиш до неговая брояч отколкото да некъв на неизвестен сайт. Драснал 2 реда код и го предлага за да набере трафик, това е пак много добър начин за добиване на трафик. Но ние тук най-добре знаеме за какво им слухат броячите. :lol:
 
а трафик ресурс, като си го сложиш, показва PR, Alexa, Оnline Visitors....според брояча. И като кликнеш на него те изхвърля на сайта който ти го е предоставила. Това един от тези методи, където предлагаш нещо безплатни и полезно и много сайтове водат към теб, точно заради това. Хитро е и готино. Но аз не съм привържаник на това, най-малкото че може да се сложиш афилиейт линк вместо този каунтър.
 
freelancer_bg каза:
Кой уебкаунтър позлзвате?
Аз съм минал през много. ПОследно се бях спрял на Тиксото, но съм много разочарован в последно време, почти никоя от хубавите му функции вече не работи. Сега му търся заместник :)

Ползвал съм(или още ползвам :) ) :
http://statcounter.com - PR-10
http://bgcounter.com - PR-7
http://www.tyxo.bg - PR-6
"http://vasko.free.fr/tedy/index.php" -PR-4

P.S.
Подредил съм ги според популярността им :)
Незнам защо добавих Page Rank ,но се порадвайте :D
 
CrAzY-MaST каза:
IndArt.Org каза:
tyxo-to ползвам аз най-често....
Забелязвам че много често има проблеми с нео...бъгват се някои опции...
И при мен е така, тоя каунтър е абсолютен боклук, проклинам тези, които са го създали, да горят в ада дано!
 

Горе