Колко време след изтичане на домейн можем да го купим>?

dertre

Well-Known Member
Навсякъде чета различно (и по спомен преди беше 80 дена след изтичането) за това да ви питам "Колко време след изтичане на домейн можем да го купим>?" ..

Здр . При мен беше месец ,след това ми дадоха наказателен период от месец , но не обърнах внимание . Когато реших да си го върна струваше 573.07 долара и се отказах . Сега проверих , все още е свободен . Ако решиш да си го запазиш и ти изпратят съобщение с наказателен период по добре си го плати . Поне домейна не е скъп а и е различно при всеки регистрар , но съобщения изпращат

Здр . При мен беше месец ,след това ми дадоха наказателен период от месец , но не обърнах внимание . Когато реших да си го върна струваше 573.07 долара и се отказах . Сега проверих , все още е свободен . Ако решиш да си го запазиш и ти изпратят съобщение с наказателен период по добре си го плати . Поне домейна не е скъп а и е различно при всеки регистрар , но съобщения изпращат
Домейна изтече преди 3-4 години. От тогава се подновява (като нищо не се качва и ДНС не се променят). В момента е изтекъл на 06.01.2022 и все още не може да се закупи отново. Много странно.

Много са относителни нещата. Аз следя няколко домейна, единия беше дропен преди няколко години и все още се подновява от този който го е "взел" и се продава за 5 000 долара по оцвнка от регистранта. И не го пуска. Тук таме го набарвам като се забави да поднови 2-3 дни един път 2 седмици не беше подновен след изтичане, но все още е бил в гратинсия период и т.н. Някои се отказват рано и изоставятдомейните след време, но един конкретен дето следя беше на социалка е нещът и нещът да го пускат :Х

Горе