Колко дена още?

bullet

New Member
Колко дена още президента на ГЕРБ - Росен Плевнелиев ще се прави че не чува гласа на протестиращите и няма да си подава оставката?
Или тази марионетка чува само гласа на протестиращите от ГЕРБ.
Това човече не заслужава дори да заплюеш циничното му лицемерие.
Това политическо джудже си позволи да взима страна като че ли е на стадиона и вика за “бистришките тигри”, а не е президент на нацията.
 
От: Колко дена още?

Хайде стига глупости вече. Нито президентът трябва да подава оставка, нито правителството в момента. Пак призовавам админите да сложат ограничение за писане в Политика със същите правила каквито важат за Пазар.
 
От: Колко дена още?

хахахаха това предполагам трябва е във секцията хумор
 
От: Колко дена още?

Да си подаде Роската оставката, за да може да сложим някой Али-ага за президент?? Нямаш проблеми! Ей сега ще му звънна да врътне подписа!!
 
От: Колко дена още?

Протестиращи забавили линейката по Цариградско
В хода на разследването по случая с тежката катастрофа на бул. "Цариградско шосе" в сряда, е установено, че автомобилът на „Спешна помощ" е пристигнал на местопроизшествието със закъснение от 12 минути, защото не е бил пропуснат от протестиращите да се движи по бул. „Цариградско шосе" и се е наложило да използва обиколен маршрут. В резултат лекарите и служителите в звеното „Спешна помощ" не са успели да се отзоват навреме на подадения сигнал на телефон 112.

Колко дена още?
 
От: Колко дена още?

Ква простотия линкна ти ве :D:lol:
Протестиращите са забавили линейките с цели 30 секунди :twisted:

[video=youtube;HvfmflMy6Xg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HvfmflMy6Xg[/video]
 
От: Колко дена още?

ЦАЦАта да се самосезира, за лъжесвидетелствания на прокуратурата си!
 
От: Колко дена още?

Пак ли трябва да превеждам новините? Добре. Една линейка е предназначена да обслужи само един пострадал при даден инцидент. Катастрофата, за която става въпрос е оставила много ранени, няколко от които в критично състояние. Само една линейка е пристигнала бързо, защото се е намирала в болница, която и позволява безпрепятствен достъп. Останалите са закъснели много, а специално една от тях се е забавила още повече заради протестите. За нея става въпрос в новината от моя линк. Само една линейка, дори пристигнала навреме, не може да свърши адекватна работа при такава масова касапница. Нито има оборудване, нито човешки потенциал, за да стане работата. Ако има още нещо неясно питайте.
 
От: Колко дена още?

Ти си като алана явно...
Всеки ден протестиращите пропускат линейки и тн.
Явно ти си шофьор на линейка и си бил там, че толкова знаеш. :clap:
Тва червената пропаганда сте голяма работа ей :lol:
Зимата за един съсед чакахме линейка 2.30ч., човека не я дочака за съжаление...
Явно подготовката на протестите е виновна.....
Я цъкни ТУК и престанете да правите пр на сергея на гърба на жертви и пострадали.
 
От: Колко дена още?

Аз си знам добре какъв съм, но ти определено не си от най-схватливите. Губя си времето да обяснявам неща, които сам и след сто години не може да прозре, той ми казва, че съм бил червена пропаганда. Няма как да отговоря на такъв контрааргумент. Затапи ме. :D Довчера се аргументираше с линкове към "новинарски" сайтове, които повечето хора тук чуваме за първи път, със сензационни разкрития без посочени източници, а аз като му покажа нещо в престижен вестник като "Стандарт" по официални данни на главния прокурор вече станах Алана. :lol: Отдавна е спряло да ми пука това, което пиша на кого може да е PR и на кого не. Гледам само да е истина. По-важно от това няма.

П.П. Няма никакво значение колко линейки на ден пропускат на ден протестиращите. Достатъчно е да не пуснат една и това може да се приеме за същинско бедствие. Още повече, че в случая има и смъртен случай. Може би ако линейката беше стигнала навреме жената, която почина щеше да оцелее. Но вече няма как да разберем.
 
От: Колко дена още?

Ако нямаше протести, може би нямаше да има и катастрофа....
 
От: Колко дена още?

Президентът да си подаде оставката и да се яви на избори ще го изберат без проблеми.

Ама БСП и Атака ако отидат не е ясно колко ще вземат. Първите сигурно ще са 30% надолу. А вторите нямат да минат 4% бариера. Виж дружките им от ДПС си имат гарантиран вот и ще вземат пак същите гласове.
 
От: Колко дена още?

Граждански организации при Орешарски: Протестите са платени от ГЕРБ


"Протестите отвън са платени от ГЕРБ", зави Стоян Тодоров от "Промяна", след среща на граждански организации с премиера Пламен Орешарски. Срещата продължи повече от 3 часа, а основната й цел е да се постигне споразумение между протестиращите и правителството.Мерките трябва да възстановят демократичните принципи в България и да доведат до подобряване на бизнес климата и стандарта на живот, смятат представителите на протестиращите.

"Ние не подкрепяме правителството на БСП и на ДПС! Подкрепяме българското правителство! Подкрепяме българското правителство, заради всичко това, което се случи през последните три години и половина", заяви още Тодоров ог граждански форум "Промяна".

Според Тодоров, през последните три години е имало реална диктатура, направена от правителството на ГЕРБ. Той даде шест месеца кредит на доверие на правителството на Орешарски.
 
От: Колко дена още?

Браво, 6 месеца.

То след 6 часа никой няма да си спомня за тоя, той 6 месеца. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 
От: Колко дена още?

Аве тоя палячо въобще не е за президент.
Президента трябва да е респектираща личност, а не някой марионетка, дето и жена му не го бръсне за никакъв чеп
 
От: Колко дена още?

Ми не кат не става, не гласувай за него, кой те кара - демокрация. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 
От: Колко дена още?

Аз си знам добре какъв съм

бсп са леви, ти казваш, че са десни
сегей не бил гей, ама май е такъв
ти си десен, но червен

всичко е обърнато при вас :D
 
От: Колко дена още?

Ми не кат не става, не гласувай за него, кой те кара - демокрация. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Демокрация - напълно компрометирана дума в българския речник.
Там, където всичко се купува, няма демокрация, мой човек.
Купени избори, назначени съдии, назначен президент, услужливи медии, слухтене, политически шантаж, бизнес рекет, гей компромати и т.н..
Къде ти е демокрацията, бе пич?
 
От: Колко дена още?

@nortrant
Кога съм казвал, че БСП са десни? Сергей не го знам какъв е, не съм му светил. Теб да не те е изненадвал изотзадзе, че си сигурен в това, че е гей? Или пък имаш някакви неосъзнати латентни влечения, които изразяваш чрез постоянно говорене за гейове. Напоследък където и да отворя твоите мнения често се коментират хомо въпроси. Явно си доста запален по темата, което поражда съмнения.
 
От: От: Колко дена още?

бсп са леви, ти казваш, че са десни
сегей не бил гей, ама май е такъв
ти си десен, но червен

всичко е обърнато при вас :D

А не може ли да е по-просто.
Както ти си анти БСП, Test да е анти Герб.
То пък при Герб е много по обърнато
Пожарникар - премиер
Министър на МВР - физкуртурник
Назначени сума ти гейове, щото могат да се държат изкъсо с компромати
 

Горе