Колко пъти сте се влюбвали наистина

Колко пъти сте се влюбвали истински

  • николко

    Votes: 3 9.1%
  • няколко

    Votes: 3 9.1%
  • 1-2

    Votes: 15 45.5%
  • 3-5

    Votes: 7 21.2%
  • 8-12

    Votes: 1 3.0%
  • изгубих им броя

    Votes: 4 12.1%

  • Общо гласове
    33
 
Никога не съм и иазневерявал истински
Приятел, можеш ли сега да обясниш кому е нужна тази тема. И с тези наспамени песни. Наистина не разбирам - уж си семеен, пък не излизаш от форума и то не да отдаваш каквато и да е полза, а да си чаткаш клавиатурата за тоз' дет' д*ха. Не знам колко хора трябва да писнат от теб...няколко пъти са ти казвали колко си безполезен и как сваляш нивото на форума във всякакъв аспект. Наистина форума, който ти приляга повече е БГ мама. Такива теми ,,какво правихте днес", ,,колко пъти сте се влюбвали, ,,какво слушате в момента" са напълно неуместни за тук. И това че са в Off Topic секцията не ги прави по-подходящи. Нищо против да пишеш, коментираш и т.н. стига да е съобразено с тематиката и интересите на останалите потребители (както и трябва да е). Лек ден!
 
 
Човек докато сам не се заобича, никога няма да има дълготрайни и пълноценни отношения. Доказан факт. Както се казва: Бъди себе си, всички други вече са заети!
 
Както писах за моя приятел, не правеше голяма разлика между секса и любовта, но това може би се дължеше на късното съзряване и откриване на венериния хълм, или може би наистина има нещо общо. След всяка случайна свирка имаше връзка. :)
 
Разгеле се махна най-накрая и току някой му залипсва и рече да го summon-не... go figure.
 
 
  • Haha
Реакции: OSH
Тва ще рече, че и по няколко пъти на ден я разлюбваш (като те "понапсуе" малко примерно). Работата е сериозна...
Не помня него конкретно да съм го псувала. Е, наричала съм го хипохондрик многократно, но не съм го псувала, доколкото си спомням. :)
 
  • Like
Реакции: OSH
Не помня него конкретно да съм го псувала. Е, наричала съм го хипохондрик многократно, но не съм го псувала, доколкото си спомням. :)
Да де, да де - това имах и аз предвид под обобщаващото "псуе".:)
 
Да де, да де - това имах и аз предвид под обобщаващото "псуе".:)
Не е едно и също. С определението ''хипохондрик'' съм проявявала загриженост за психическото му здраве. ;)
 
Има надежда за добро развитие, Мите! Проявата на загриженост за здравословното (пък било и психическото) състояние на мъж от страна на жена, в около 74% от случаите кулминира в любовна игръ. Изследвано и доказано.
 

Горе