Търся: Коментари и лайкове на Facebook постове от различни профили

Ivan.Cekov

Active Member
Рейтинг - 100%
9   0   0
Здравейте,


Търся някой, който предлага постването на коментари(подадени от мен) и лайкването на постове от различни Facebook профили. Изискванията към профилите са:
- Жени;
- Български имена;
- Да имат профилна снимка и да не изглеждат фалшиви профили;
- Препоръчително е да са верифицирани(или по-стари), за да се намали шансът да бъдат изтрити;

Целта ми е създаване на ангажираност под определени постове на мои страници, така че може да сте сигурни, че профилите ще останат с чиста репутация :)

Реално работата, която трябва да се свърши от един профил е за около 30 секунди на профил - да отвори линк с поста, да постави предварително написан коментар, да лайкне поста.

Не съм сигурен каква е цената за подобна услуга, така че моля пратете своите оферти на ЛС - цена на коментар(+ лайк) и профили, с които разполагате и отговарят на изискванията.
 
Здрасти! Много работа, а сега излезе още повече и реших да видя как го карате във форума и да дам малко работа на някой. За жалост май е позамряло малко за времето, в което ме нямаше. Преди щяха да се хвърлят поне 3-4 човека да правят профили и да пускат коментари. Сега само 1 човек ми писа, и той не е от най-мотивираните. Надявам се да греша и проблема да е в услугата, която търся де.
 
За жалост май е позамряло малко за времето, в което ме нямаше. Преди щяха да се хвърлят поне 3-4 човека да правят профили и да пускат коментари. Сега само 1 човек ми писа, и той не е от най-мотивираните. Надявам се да греша и проблема да е в услугата, която търся де.

Кефи ме обаче как търсите проблема навсякъде, но не и във вас. Типично по български! Форумът е четен и писан повече от мъжка аудитория, не женска. Вие искате постове от жени във Цукебук. Какво очаквате? Smh.

Ако желаете мъжки профили, може да се направи нещо по въпроса. Имаме 3 на брой.

Поздрави.
 
Трудна работа с тия женски профили.. И аз имам мъжки само о.О ... Мога от на жена ми фейсбука да пиша :D
Жената ще иска и тя пари o_O Може да ѝ предложиш, че 20% ти е комисионната, като в повечето платформи. Така е fair :rolleyes:
 
Здравейте. Към момента обявата не е актуална, но може да ми изпратите по-подробна информация за цени и брой профили. Възможно е скоро отново да търся подобна услуга и мога да ви пиша директно на лично, ако знам какво предлагате. Което важи и за другите, които ми писаха и които може да се интересуват от обявата за в бъдеще.

Благодаря на всияки, които ми писаха!
 

Горе