Конкурс за изработка на лого

От: Конкурс за изработка на лого

Да, определено ще го направя, но малко трябва да напиша постове - 10 на брой за да имам правата, така че простете за спама
 
От: Конкурс за изработка на лого

Още едно предложение от мен:
Meteo_color_0031rPgAVFh.png

Meteo_color_0032t2VXmZr.png
 
От: Конкурс за изработка на лого

За да сте максимално доволни би било добре да давате някаква критика или насока относно логата
 
От: От: От: Конкурс за изработка на лого

Само да вметна, че ми харесва до тук предложението на Vladislaw, а на останалите творци да предложа "акцент" от "Времето във ваши ръце" :|

Успех на всички и нека по-добрият победи :clap:
 
От: Конкурс за изработка на лого

На мен пък ми харесват дтективските способности на колегата в предния пост, може би трябваше да му обърнеш внимание:)
 
От: Конкурс за изработка на лого

пропуснал е да даде линк този път :) Но е добре да има и такъв тип "наблюдатели". Аз намерих само това: http://www.weathersphere.com/products

Все пак може и да е малко неразбираемо защо пиша, след като не участвам с нещо конкретно, но ... така и така вече писах да отбележа, че концепциите с чадъра и луната, звездите не ми се виждат в синхрон с идеята. Символиката е някак извън контекста.
 
От: От: Конкурс за изработка на лого

Тенкю. Сигурно може да се обработи по начин, който да не изглежда толкова идентично :) надписът "метео" остава да си ми харесва, ако позволите разбира се.
 
От: Конкурс за изработка на лого

Масово конкурсите са напълниха с външни наблюдатели, които изказват мнение кое е хубаво (най-хубаво), въпреки че се очаква организаторът да споделя мнение.
От друга страна пък половината дизайни са с крадени елементи. Хубаво гледате лога на подобна тематика, но идеята да се разглеждат такива лога е именно да се избегне направата на съществуващо такова. Именно заради такива дизайнери не въднъж се случва хора да предлагат заплащане 20-30лв за нещо, което се прави няколко дена.
Както и да е. Всеки решава какво купува/продава.
Успех на всички и весели празници :) Моля да не изпадаме в люти спорове покрай коледа.
 
Последно редактирано:
От: Конкурс за изработка на лого

Привет,

отново искам да помоля да се въздържате от мнения извън публикуването на предложения на конкурса.

По отношение на моето мнение, се въздържам от по-конкретни коментари предвид фактa, че екип от 3-ма души ще вземе крайното решение. Моето лично, обобщено мнение към момента, е че виждам много предложения, което ме радва. Виждам много-приятни концепции и някой не толкова впечатляващи. За момента няма предложение, което да съм видял и да кажа " Това е!". При крайното решение, лично аз ще търся лого, което да съчетава по уникален начин елементи свързани със областта, в която работим и когато го погледна ще бъде горд, че това е лицето на нашия бранд!

Весела Коледа и успех на всички!
 
От: Конкурс за изработка на лого

Здравейте,

днес по-рано обсъдихме предложенията до момента и все още нямаме изявен фаворит. Очакваме вашите предложния до-крайния срок на конкурса.

Успех на всички!
 

Горе