Конкурс за лого!

От: Конкурс за лого!

desislavsl , xland , DENKS Благодаря Ви за предложенията , благодаря и за вложения труд . Страхотна работа ,но не е това което търся. Надявам се визията ,която сте направили да не е напразно и да успеете да я приложите някъде .Съжалявам ..направо ми е гузно , че не ми харесва.

Happy George - Много ми харесва идеята ти. Супер тематично е !

stoineff - Страшен професионалист си !! Поздрави за което!! Много ми харесват общо взето всичките ти предложения... Но колкото повече разглеждам -толкова повече се влюбвам в червеното ти предложение (да точно това което казах че ми прилича на google+ - за щастие вече не ми прилича толкова на него :D )


DreamDevise Здравей :) Първо благодаря за поздрава! А след това - не карам никого на сила да се включва в "конкурса" . Аз лично съм работила и без никакво заплащане.(нямам предвид че трябва някой да работи без заплащане -просто споделям) . Мисълта ми е , че имаш право да цениш труда си когато се утвърдиш като специалист и професионалист. Да, цената е ниска! Цената е ниска не защото нямам желание да дам повече, а защото нямам възможност на този етап. След пресмятане на бюджета установих ,че повече от 40 лв за лого няма как да отделя . Идеята ми с този конкурс беше , че има много хора които имат страст към дизайна и искат да се развият -та аз едва ли не им давам възможност!(Тъй като нямам такъв бюджет , че да се обърна към фирма, а и да имах отново щях да пусна конкурс)Честно казано не очаквах да се включат толкова много хора (за което съм страшно щастлива), не очакват да се включат и видимо професионалисти(всички виждаме качеството на едни и качеството на други). Не съм искала да купя нещо което струва 1000 лв за 40. В интерес на истината когато се спра на някое от логата , това не означава че останалите са за боклука - сигурна съм че всеки един от присъстващите ще постави предложението в портфолиото си ,независимо че логото му не се използва. Надявам се разбрахте ме какво имам в предвид. Аз все още съм сравнително нова в програмирането , имам едва няколко проекта , но честно казано бих писала код за какви да е пари . Когато това е целта ти - ти се опитваш да я постигнеш на каква да е цена! Сигурна съм , че нито един от хората , които се включиха в конкурса не са го направили заради 40-то лева ,които ще получи някой от тях :D

Поздрави на всички!
 
От: Конкурс за лого!

Не знам как, но успя да събереш всички колеги за участие. Поздравления! Виждам, че има голяма конкуренция, което ми харесва и реших и аз да се включа с едно предложение.
1yn0Ena.png
 
Последно редактирано:
От: Конкурс за лого!

418b00d821eb185c.jpg


EDIT: Оставям това като крайно предложение
 
Последно редактирано:
От: Конкурс за лого!

Здравейте на всички !!
Първо искам да благодаря на абсолютно всички , които се включиха в моят конкурс .. благодаря Ви и наистина оценявам вложените ви труд и усилия. Когато пусках конкурса бях с нагласа , че ще получа може би 2-3 предложения и избора между 2-3 няма да е изобщо труден , а то какво се оказа. Всяко едно от Вашите предложения ми хареса. Всички имате страшен талант и виждате нещата както аз никога не бих си представяла. А и точно за това пуснах конкурса. Нямам грам дизайнерски усет и основната ми цел беше някой от Вас да ми помогне да представя бъдещата си организация по възможно най-добрия начин. И така по същество - адски ми беше трудно ,както казах почти всички предложения много ми харесват, но имаше едно което най-много ми грабна вниманието ! Спрях се на второто предложение на stoineff (червеното). След малко ще му пратя и лично съобщение да се доуточним. И когато вече реализирам идеята ще пиша отново тук да се похваля :D. Искам отново да благодаря на всички ! Моля , запазете желанието си за работа и развитие!

Поздрави на всички! :)
 
  • Like
Реакции: dnc
От: Конкурс за лого!

Честито и от мен! :beer:

Мерси, Петя! Ще почерпя и аз :beer:

Честито. Много добри презентации на концепциите и маркетингов поглед.

Благодаря! Презентацията е важна, но трябва и идея зад презентацията :)
 

Горе