Shaw7y

Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
Здравейте, колеги,

Много от вас вече ме познават като автор и коректор, с доста от вас сме работили или продължаваме да работим успешно и към настоящия момент. Филолог и журналист съм, повече за мен и моята работа можете да прочетете тук.

Със съпруга ми, с когото делим една професия (повече за неговия опит можете да прочетете тук), решихме да предприемем нова стъпка в дейността си на свободна практика и да направим малка фирма за копирайтинг и коректорска дейност. Тъй като имаме сайт за култура и лайфстайл, както и дамски сайт, имаме и доста външни автори, с които си партнираме. Част от тях са завършили Българска филология, Английска филология, Германистика и други сходни специалности, отделно всички имат опит като журналисти и редактори. С течение на времето разширихме екипа си и формирахме пишещ отбор, познаващ добре съвременните правила за създаване на качествено и оптимизирано съдържание.

Можем да ви предложим професионално написване и пренаписване на текстове на български, английски, румънски, немски, руски, испански и китайски език, както и коректорски услуги на същите езици. Изготвяме статии за сайтове или блогове, пишем PR и SEO материали.

Кратко портфолио: тук.

Допълнително предлагаме поддръжка на всички видове социални мрежи.

Ако имате нужда от реклама, можем да предоставим такава в нашите сайтове. Тук можете да прочетете за линк билдинга, който предлагаме.

Интервю с мен на тема копирайтинг: тук.

Интервю с мен и съпруга ми (и съосновател на всички проекти) в OffNews: тук.

Още едно интервю с нас двамата: тук.

Надяваме се да открием партньори, с които да работим дългосрочно. Ако имате допълнителни въпроси, можете да ми пишете лично съобщение, с радост ще отговоря на всички.

Поздрави и хубава петъчна вечер!
 
Последно редактирано:
Много съм доволен от копирайтинг услугата. Добре написана и интересна за четене статия.

Препоръчвам с две ръце.
 
Привет,

Имаме възможност да поемем нови клиенти, търсещи услуги на български, английски, немски и руски език. Пишете ми, за да обсъдим възможности и да ви изпратя портфолиа, в случай че са необходими. Интересуваме се най-вече от дългосрочни взаимоотношения, но можем да помогнем и за единични поръчки.
 
Здравейте,

На линия сме за нови сътрудничества, повече за нас можете да научите тук, а с отзиви за индивидуалната ми работа можете да се запознаете подробно тук.

Спокойна неделя!
 
Пичове, препоръчвам Shaw7y, copyvibes.eu ! С няколко думи се разбрахме перфектно. Реших да ѝ платя буквално след разговора, който проведохме в скайп - без срещи на живо, договори и т.н. Изключително коректна мацка, която обича да работи качествено и в срок. Препоръчвам! И благодаря отново, Shaw7y!
 
Здравейте,

Продължавам с публикуването на някои по-интересни статии, които създаваме за клиенти, за да добиете бързи впечатления от нашата работа. Днес ви предлагам статия, която отразява моята гледна точка (поднесена достъпно) по въпроса с електронното обучение, както и материал от колега за блога на клиент:

1. https://blog.contipso.com/5-predimstva-na-elektronnoto-obuchenie

2. https://www.fitsys.co/blog/?p=34

И тъй като в тази тема все още няма твърде много обратна връзка от клиенти, използвам случая да споделя линк към предишната си, за да се запознаете по-подробно с отзивите за моята работа: Предлагам: Писане и пренаписване на статии, коректорски услуги

Хубава нова седмица от мен!
 
Последно редактирано:
Аз работя с тях от известно време вече и съм много доволна. Коректни са за плащането и освен това дават много добър фийдбек за работата и идеи за усъвършенстване. :)
 
От известно време работим заедно и съм много доволен от извършените услуги, работят качествено и пишат наистина хубави ПР статии, отделно се опитват да вникнат в материята и да открият тематиката на бранда и предлаганите от него продукти. Издават и фактури, което е важно за всеки бизнес. Препоръчвам!
 
Поръчах си няколко статии от @Shaw7y статия №1 вече е факт и съм изключително доволен!
Коректно отношение, бърза и професионална работа!
Препоръчвам с две ръце!
 
Здравейте, колеги,

Тук можете да разгледате портфолио, включващо някои от проектите, по които работим.

Добавям го и в първия пост.
 
Днешните два текста, които публикувам, са написани за клиент, работещ в модната сфера. Любопитно е, че точно за него подготвихме около 50 статии, така че няма да ни уплашите, ако се нуждаете от повече от един материал по дадена тема :).

Популярни суеверия, свързани с портфейла

Най-важното при избор на чантичка за парти – какво да съобразим?
 

Горе