Предлагам: Копирайтинг услуги на достъпни цени

Естествено,че ще работи с него. То други няма в този форум да си търсят работа. Подигравка от всякъде.
Добре де Саше, нали уж се разбрахме по тези въпроси... хайде стига вече!

Колеги,

това ми изпрати @Александра Христова на ЛС

"Не само ти имаш нужда от проекти и работа, и аз и ти спешно. Нищо няма да стане ако и аз спечеля нещо. Няма стига. Ти стига да взимаш работа дето мога и аз да спечеля от твоите познати. И аз имам нужда да се докажа, не само ти. Ти просто искаш всичко да е за теб. Съжалявам,но няма стига."

@Blinky не издържам вече брат, моля те, вземи някакви мерки! И аз имам нерви в крайна сметка.

Вземете мерки срещу този, който не дава работа на другите. Успех. @Blinky прави, каквото искаш. На един от нас не му е мястото тук. Успех. Само мога да кажа, че грешите с Димитър.

@Blinky

Банко ето ти още един цитат от личната кореспонденция:

"То ти си малоумен. Но няма да казвам нищо. Здраве да е. Сайта ми е наред. След като работите по проекти,значи ще има за всички. Аз си имам линкове със материали. Изпращам на когото трябва."

@Александра Христова

"То ти си малоумен. Но няма да казвам нищо. Здраве да е. СайтЪТ (Той) ми е наред. След като работите по проеки, (интервал след запетайката), значи ще има за всички. Аз имам линкове СЪС (демек с) материали.

Въпросната Александра само преди около седмица ми помагаше да си търся работа. Даде ми обява за аптека NOVE, на които написах една безплатна статия 2500 думи, която не ми заплатиха. Очаквам SEO агенцията, с която работят, да се произнесат относно изпратените им статии и да вземат решение, кой копирайтър да използват. И все пак Сашето ми помогна. Обясни ми, че на НЕЯ НЕ И СЕ ЗАНИМАВАЛО, а сега тук ме прави на 5 ст. на ЛС. Говорих с нея по телефона, не ми каза нищо лошо... държеше се адекватно, та дори ми обеща да се видим. Сега пее друга песен и не знам, дали тази жена е психчно здрава. Не ме интересува, но пък ми омръзна да се занимавам с луди хора.

@Blinky реши нещата генерално. Знам,че им преча. Особено на някой. Не съм съгласна с много неща тук, но те си го показаха. Те си знаят кой са. Виновни са те, не аз. Действай за да е спокойно, за да не им преча. Това е.

Александра е магнит за трафик и engagement - да се банне би било най-недалновидното нещо.

Когато и да вземе отношение по някой въпрос, всички се изпотрепват да й отговарят.
Много даже се регистрират специално с тая цел.

Ще я изтъркаме, кажи кои са за триене и се надявам, ако продължава, ще реша нещата генерално. ;)
Банко, здраве да е брат, нека си пише. Кучетата си лаят, керванът си върви :)

@Blinky реши нещата генерално. Знам,че им преча. Особено на някой. Не съм съгласна с много неща тук, но те си го показаха. Те си знаят кой са. Виновни са те, не аз. Действай за да е спокойно, за да не им преча. Това е.
И тази пише статии 🤣 Сашке, както ти бях написал - писането не е за теб, намери си друго поприще. За другите също - кой луд плаща за писане, при положение, че има ИИ, който пише страшно добри текстове.

Естествено,че ще работи с него. То други няма в този форум да си търсят работа. Подигравка от всякъде.

Т.е. - казваш ми, че не съм свободен да наемам когото пожелая?? И щом работя с Митко, съм длъжен да работя и с теб?????

Имам новина за теб - светът не функционира така.

Дано той постигне това, което иска. Наеми си когото искаш, на мен ми е все едно. Бъдете здрави и щастливи, това ще Ви пожелая. Няма значение,че аз искам да имам работа и да се докажа на някой от Вас. Щом пак сте се харесали, здраве да е.

Горе