Предлагам: Копирайтинг услуги 😊

Не казвам, че ти си лицемерна, брат, а че не ми харесва лицемерно отношение. Може и невинаги да е такова, но когато някой непознат се държи много добре с друг, той е лицемерен, защото не го познава, че толкова да го харесва. Ти между другото как предпочиташ да се държат с теб, обичаш ли да те доминират или по-скоро не?
Извинявай, но това е абсолютна глупост. Напълно нормално е човек да се държи любезно с непознати - това не е лицемерие, а се нарича - обноски. Това с доминацията нещо не го разбрах ... Какво общо има с учтивостта, и моите предпочитания?

Не казвам, че ти си лицемерна, брат, а че не ми харесва лицемерно отношение. Може и невинаги да е такова, но когато някой непознат се държи много добре с друг, той е лицемерен, защото не го познава, че толкова да го харесва. Ти между другото как предпочиташ да се държат с теб, обичаш ли да те доминират или по-скоро не?
Брат, ти не смяташ ли, че трябва да помислиш върху обноските си и общуването с жени. Брат - честно ти казвам, че тая статия на AI толкова много ме развесели, че съм сигурен в превъзходството на естествения интелект. И - брат моля те, дамата е писла, че не иска СПАМ. Погледни се постовете и пак кажи, че не е спам. Хайде бъди малко повече кавалер, нали си мъж, брат?

@Ivo_ Иво, навремето нямаше AI и работехме заедно. Бяхте доволен. Сега обаче ИИ е безплатен, ако не ползвате платената версия, не знам. И как ще ме убедите, че се справя по-добре от мен. Може би слага запетайте на точните места и това е причината да е копирайтър. Вижте статията за авокадото - това си е чиста хипербола. Аз се чудя, как не ги е римовал думите, за да стане като стих или песничка, която да пеят в детските градини.

Вие ял ли сте авокадо? Освен Алф, май никой друг не го харесва... ааа, пардон и тези от Черешката на тортата, дето ядат пържоли с течен шоколад и чесън.

Ако искате мога да ви напиша безплатна статия за динята. В неговия стил... а мога и в мой стил. Няма проблем. Мога да бъдат робот, мога да бъда и човек. Все неща, които AI няма да може никога.

Последно редактирано:
Извинявай, но това е абсолютна глупост. Напълно нормално е човек да се държи любезно с непознати - това не е лицемерие, а се нарича - обноски. Това с доминацията нещо не го разбрах ... Какво общо има с учтивостта, и моите предпочитания?
Тия обноски важат само в по-формална обстановка. Ако тук някой се "мазни", значи целта му е да изкара кинта от аудиторията - по пряк или по косвен път.

М/у другото, някой спомена запетаи. Ти имаш склонност да ги слагаш на места, дето нема нужда от тях (абе направо си е погрешно).

Авокадо. Идея ЕИ, бачкатор ИИ, редактор ЕИ+ИИ. :D

1753202058321.png

Авокадо.

Едно време такова нещо нямаше. Ако го бях видял като дете, щях да го бутна с пръст и да питам дали не е презрял патладжан.
Баба ми, Бог да я прости, като го видя първия път, го заобръща, подуши го и вика: „Абе, това яде ли се, сади ли се?“

Нали сме модерни - купих си. Беше твърдо като камък. Два дена го държах на слънце – нe мръдна. На третия ден го забравих. На четвъртия беше станало на каша. Не може да му хванеш спатиите, честно.

Ама като уцелиш правилното — ей тогава разбираш защо половината интернет го маже на тостове.
Намачкваш го с вилицата, слагаш му малко сол, капваш лимон и го мажеш на препечена филия…
Братче, в тоя момент усещаш как леко се отваря третото ти око.
Някой вътре в теб шепне: „Ти си добре. Всичко е точно. Не си объркал живота си. Просто не си ял авокадо досега.“

Хем вкусно, хем полезно. Пълно с витамини, мазнини – от тия, дето не те карат да се криеш от кантара.
И най-важното – засища!

Цената?
Абе, с две авокадота можеш да си вземеш половин пиле на грил с гарнитура.
Но хайде, поне няколко пъти в месеца ще се направим на хора, дето се грижат за себе си.

А най-хубавото е, че се връзва и с нашите неща.
Слагаш го до сирене – приятели. Домати и краставици? - чудна комбинация.
Абе като чужденец, дето е дошъл на село, научил е „наздраве“ и у всеки двор го черпят, щото им е симпатичен.

Та те така. Авокадо.

Тия обноски важат само в по-формална обстановка. Ако тук някой се "мазни", значи целта му е да изкара кинта от аудиторията - по пряк или по косвен път.

М/у другото, някой спомена запетаи. Ти имаш склонност да ги слагаш на места, дето нема нужда от тях (абе направо си е погрешно).
Хъм...по-скоро проличава фобия, травма или предразсъдъци, че когато някой е любезен, непременно се "мазни" и иска да те измами. Голяма измама ще падне, да напиша 5 ревюта 😅! Не мога да падна толкова 😉 А относно обноските, не смятам да ви влизам в тона, за да се впиша, а и не това е темата на поста, че да разтягаме толкова. Но щом ви е интересно...
За запетайките...просто ще подмина! 😊
Задала съм какво предлагам. Всичко останало е излишно като коментар. Ако не ви интересува, може да подминете съвсем спокойно.😇

Тоест това е AI, не е писано от човек, така ли? :)
Не съм казал такова нещо. Явно се объркаха нещата, защото в единия случай коментирам поста на Брата, а после твои съждения относно работата на AI.

Хъм...по-скоро проличава фобия, травма или предразсъдъци, че когато някой е любезен, непременно се "мазни" и иска да те измами. Голяма измама ще падне, да напиша 5 ревюта 😅! Не мога да падна толкова 😉 А относно обноските, не смятам да ви влизам в тона, за да се впиша, а и не това е темата на поста, че да разтягаме толкова. Но щом ви е интересно...
За запетайките...просто ще подмина! 😊
Задала съм какво предлагам. Всичко останало е излишно като коментар. Ако не ви интересува, може да подминете съвсем спокойно.😇
Не влизай в обяснителен режим.

Тоест това е AI, не е писано от човек, така ли? :)
ето за този пост става дума:

Ето един прост пример, брат - това ми го написа Грок за 5 секунди. Може би има нужда да се пипне тук-там. Ако му напиша още уточнения ще стане още по-добре, но просто искам да се види какво прави ИИ, а нека после да говорят, че не можел да замести човек и нямал въображение.

Написах му това:
Напиши ми една кратка статия за авокадо. Какви са ползите от него и защо трябва да го ядем. Нека статията да е интригуваща, включи малко художествени елементи и я украси, за да изглежда завладяваща.

И ето какво създаде:

Авокадото: Зеленият скъпоценен камък на природата

В един свят, където храната не е просто гориво, авокадото се издига като истински герой – мек, кремообразен, сякаш самата природа го е изваяла с нежност. Този зелен скъпоценен камък, облечен в груба, тъмна кожа, крие съкровище от вкусове и ползи, които го правят незаменим на всяка трапеза. Но защо авокадото е толкова специално? Нека се потопим в магията му.

Авокадото не е просто плод – то е любовно писмо от земята. Богато на здравословни мазнини, то е като балсам за сърцето. Мононенаситените мазнини в него помагат за намаляване на лошия холестерол и поддържат сърдечно-съдовата система в хармония. Сякаш всяка хапка шепне: „Грижи се за себе си.“

Но това не е всичко. Авокадото е като малка витаминозна галактика. То е пълно с витамини Е, К, С и група В, които подхранват кожата, укрепват костите и повишават енергията. Фибрите в него? Те са като невидими помощници, които поддържат храносмилането в равновесие, а антиоксидантите пазят клетките от стареене. Сякаш природата е събрала всичко най-добро в една мека, зелена сърцевина.

Защо да ядем авокадо? Защото е като танц на вкуса и здравето. Размазано върху препечена филийка, превърнато в кадифено гуакамоле или добавено в свежа салата, авокадото носи радост на небцето и тялото. То е универсално – от закуска до вечеря, от солено до сладко. А когато го разрежеш и видиш този наситен зелен цвят, сякаш откриваш тайната на джунглата.

Но има и още. Авокадото е символ на изобилие и грижа. То расте бавно, с търпение, под слънчевите лъчи, напомняйки ни да забавим темпото и да се насладим на момента. Яжте авокадо не само заради ползите му, а защото то е празник на живота – вкусен, здравословен и неустоимо завладяващ.

Така че следващия път, когато държите авокадо в ръцете си, не забравяйте: това не е просто плод. Това е магия, готова да преобрази деня ви. Отдайте му се!

Хъм...по-скоро проличава фобия, травма или предразсъдъци, че когато някой е любезен, непременно се "мазни" и иска да те измами.
Контрата го каза, "ТУК" в този форум. Той не е не е като другите форуми. Ся, ако идеш в бг-мама и кажеш " Здравейте мили дами" е нещо нормално и приемливо, но тук мили хора няма !
Тук всеки- мрази всеки, псуват се и се обиждат, включително и срещи за бой си уреждат. Няма жени, няма мъже- всичко е сган проклета 🤣

@Blinky, моля да изчистите чата от спам. Не съм очаквала такова несериозно отношение. Благодаря предварително 😊

@Blinky, моля да изчистите чата от спам. Не съм очаквала такова несериозно отношение. Благодаря предварително 😊
Вероятно имаш предвид поста от спам! Не съм очаквал друго. Както казва @partytime тук започнаха да си уреждат срещи за бой.

Кои точно искаш да се изчистят. Има опция да се даде репорти за конкретни или от някой пост.

Кои точно искаш да се изчистят. Има опция да се даде репорти за конкретни или от някой пост.
Остави, няма значение всъщност. Благодаря все пак!

И пост не е, темата имаш предвид.
Всъщност постнах обява за услуга, чиято тема се превърна в чат...мили хора...много сте сладки. Благодаря за отделеното време и внимание. 😊

Здравейте, мили хора.
От съвсем скоро съм във форума, а от не толкова скоро започнах да пиша... като хоби. 😊
Изкарах курс по копирайтинг и SEO, и си намерих работа в SEO агенция.
Имам предложение към вас – 5 ревю копита × 350 думи, на всякаква тематика, може и на немски език, за мнение. Нищо повече.
Ако все пак на някого му допадне стилът ми, може да поговорим и за нещо повече в сферата на копирайтинга.
Без спам, моля! 😉
Да се включа в основната тематика. Не искам ревю. Ако имаш нещо готово, прати ми го на ЛС, за да ти дам мнение.

Горе