Копирайтинг услуги!

Светослав

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте!

Предлагаме писане на 100% уникално, интересно и SEO оптимизирано съдържание:

Статии
Блог Постове
Стандартен текст
Рекламен текст

Статии се пишат на български, английски, немски и руски.

Екипът ни се състои от:

SEO оптимизатор: Оптимизация на текста, Linkbait
PR Специалист: Реклама, Маркетинг
Психолог: Рекламни Текстове
Филолог: Български, Руски, Немски
Филолог: Български, Руски
Филолог: Английски


Цените са:

5 лева за блог пост (200 думи)
За чужд език - 10лв.

10 лева на стандартна статия (300 - 500 думи)
За чужд език - 15 лв.

15 лева за дълга статия (500 - 800 думи)
За чужд език - 20 лв.


Предлагаме преводи от и на горните езици. Цена по договаряне. Големи отстъпки за обемна поръчка.
 
Пълно портфиолио ще бъде възможно да се разгледа след месец, когато ще е готов и корпоративният сайт и блог на фирмата. За сега мога да давам отделни изпълнени проекти - нищо цялостно. Темата и без това е пусната с цел проучване, а не промотиране - затова в най-скоро време очаквайте предлагане на първата от този род професионална услуга в България. Естествено ще гарантираме качаство, money-back възможност, разсрочени плащания, отстъпки за различкни проекти, както и пълна поддръжка на блогове/сайтове. Засега само малко търпение :)
 
Евалата, а ние ще следиме с интерес това. Аз лично го намирам за ценно и много полезно. Ще олесните много хова в областа на интернет маркетинг, особенно като се знае че контента си е крал за всеки онлайн бизнес. Успехи. :wink:
 
Много интересна оферта :) аз лично по натам може да ти дам някой неща :) и цените са реални ... гледах в един сайт по 1500 лв искат... :) на така уважаваният от всички А.А.
 
Ооооо ама как то ако статията не ти я напише А.А. тя не става за нищо... Всички са мизерници, мръсници и за нищо не стават само господин АА е велик автор и заслужава да му плащат не 1500 ами по 10000 на статия!
:lol:

Момчета браво, че сте се захванали с такова нещо и ни предлагате услугите си на такива добри цени . Аз лично скоро ще се възполвам от услугите ви.
 
Да, услугата си я бива, както и цените. И аз ще се възползвам от нея. Надявам се след време да се покаже нещо, като портфолио и да се прецени дали вършат работа за даден проект, сайт или артикъл маркетинг. :)

Доста хора ще се възползват от офертата си мисля. :) Това си пестене на много време - писането на качествен, а както се чете и в офертата - оптимизиран контент.

:wink:
 
Да не говорим че има хора които не се справят добре с Английският като мен примерно и това си е далавера ще му дам на човека 50лв. но ще имам юник контент в сайта си
 
Разбира се! :)
То отстъпки вече има де - в момента уточняваме проект за 50 блог поста с vitohol, като стойността му е с 50% отстъпка. :D
 

Горе