Търся: Копирайтър на заплата

Todor Goleminov

Active Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Здравейте, търсим човек, който да си работи всеки ден по сайт за софийски новини.
Идеята е да се отразяват всички новини на територията на София. През почивните дни са до 10, а в работните може и да са над 20.

Задължения:

- пренаписване на статии
- пренаписване по прессъобщения (иначе излизат 1 към 1 навсякъде)
- качване на новините във фейсбук

Моля за предложения на лично.
 

vh1985

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте! Интересувам се от работата(в случай, че все още търсите човек).
 

Goshana

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Имам интерес. Пишете ми на лично съобщение, моля. Поздрави :)
 

marinsp

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
здравейте, интересувам се от дадената обява, моля пишете ни на Лично!
 

rutera

Active Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Здравейте, имам човек който се интересува от подобна обява, моля за повече информация на Лично съобщение!

Благодаря!
 

Breen

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,интересувам се от работата.Моля пишете ми ако все още търсите хора.
 

qnakirilova

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

имате лично съобщение в случай, че все още търсите човек за позицията.

Успешна седмица Ви пожелавам!
 

teodora_marinova

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте! Ако още търсите хора за екипа- на разположение съм. Обичам да пиша и в свободното си време гледам новини и всякакви подобни предавания в интернет свързани с тази тема, хоби ми е. Много бих се радвала да работим заедно. Ако се търси човек все още, пишете ми на лично.
 

Veronnika

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте приятели! Аз съм фрийлансър. Търся надомна работа или стаж в сферата на творческото писане - статии, набиране на текстове и информация, поддържане на сайтове, пускане на рекламни обяви, редакции и други. Владея добре английски и руски език - средно ниво. Имам опит в писането на статии на лайфстайл тематика, взаимоотношения пътуване и туризъм, художествена литература и други. Имам и добри умения и опит също в писането на литературни есета, съчинения, курсови проекти и реферати за студенти и гимназисти и други. Занимавам се с литературно творческо писане още от дете, участвала съм в конкурси, пиша поезия, имам своя електронна стихосбирка, поддържам и свои групи за творци в социалните мрежи. Занимавам се и с любителска фотография и рисуване. В момента съм студентка и уча Туризъм и Маркетинг, бих се радвала да превърна своите хобита в професионално занимание. Ако имате предложения пишете[email protected]
 

kpetrov

Well-Known Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Работил съм с тях няколко месеца. Плащат си коректно.
 

EliaCapaccio

Well-Known Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, все още ли си търсите хора? Проявявам интерес към работата. Моля, пишете ми за повече информация на Лично Съобщение! Благодаря!
Човекът е написал пределно и ясно в поста си "кандидатите да ми пишат". Забравила си си очилата, или се мислиш за голямата баровка, голяма работа и мислиш, че правилата не важат за теб. Баровка ли си? Автора на теб да пише, при положение че изрично е упоменал противното? Наглост.
 

Hristina830220

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здраевейте,

Интересувам се от обявата. :)

Мога да правя преводи , ако все още имате нужда от човек, можете да се свържете с мен .
 

Eris

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Изключително лицемерен човек, който не дава повече от 1лв. на 100 думи. Преди време имах период, в който някои мои клиенти бяха в отпуск и тъй като нямах чак толкова поръчки, се наех да напиша 70 статии за него. Измина вече половин година и още не ги е публикувал, а уж бяха за някакъв пореден нов сайт. Няма да се изненадам, ако накрая дори не ме спомене като автор. Многократно се опитах д се свържа с него по повод това,че имах желание да пиша за новинарския му сайт столица.бг (Не заради "многото пари", а просто защото самата концепция на сайта ми допада) и както уж търсеше копирайтъри именно за същото място, излезе с номера,че вече работел с журналисти. Ок, лошо няма, обясних му,че разполагам с журналистичеко образование и многократно му изпращах автобиография и портфолио. Копирайтърите, които пишеха за сайта преди, без извинение бяха някакви напълно неизвестни драскачи, които не можеха да създадат един стойностен новинарски материал, а пренаписваха и прекопираха като папагали всичко от други медии. Ако искате да се свържете с него по телефона, също може да се окаже трудна задача, защото никога не го дава и просто като не му изнася, се скрива като мишка. За човек, който си е изгубил времето да напише толкова статии за него, е редно да получа някакво обяснение, каква е причината за това криене и скатаване. Стойностните хора говорят директно и казват направо, ако нещо не им харесва в работата на копирайтъра и не желаят да работят с него. Отношението му е надменно, неадекватно и некоректно. Дори не ми преведе парите от свое име и рабира се, причината за това е ясна. Подведе ме преди време,че търси човек за друг новинарски сайт, а на втората седмица ми съобщи,че сайта нямало да се ползва вече и няма нужда от мен. Но иначе зорко дебнеше като сврака да не би някоя новина да е под 90 процента уникалност. Накрая дори с плащането се забави известно време. Не знам колко плаща на така наречените си "журналисти", но ако и те взимат 1лв. на 100 думи...жалко.
 

Todor Goleminov

Active Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Здравейте @Eris
Това, че хората от сайтовете, не харесват начина, по който работите и не искат да работят с вас не означава, че трябва да плюете във форума.
Никой не е длъжен да ви наема постоянно или да ви дава обяснение. Факт, че има колеги, които работят от година вече и такива, като вас, които са работили броени дни.
Цената също е въпрос на договорка. Когато даден копирайтър прави обем по 300-400 статии на месец е най-нормално клиента да очаква цена.

Поздрави!
 

Горе