Търся: Копирайтър на заплата

Todor Goleminov

Active Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Здравейте, търсим човек, който да си работи всеки ден по сайт за софийски новини.
Идеята е да се отразяват всички новини на територията на София. През почивните дни са до 10, а в работните може и да са над 20.

Задължения:

- пренаписване на статии
- пренаписване по прессъобщения (иначе излизат 1 към 1 навсякъде)
- качване на новините във фейсбук

Моля за предложения на лично.
 
Здравейте! Интересувам се от работата(в случай, че все още търсите човек).
 
Имам интерес. Пишете ми на лично съобщение, моля. Поздрави :)
 
здравейте, интересувам се от дадената обява, моля пишете ни на Лично!
 
Здравейте, имам човек който се интересува от подобна обява, моля за повече информация на Лично съобщение!

Благодаря!
 
Здравейте,интересувам се от работата.Моля пишете ми ако все още търсите хора.
 
Здравейте,

имате лично съобщение в случай, че все още търсите човек за позицията.

Успешна седмица Ви пожелавам!
 
Здравейте! Ако още търсите хора за екипа- на разположение съм. Обичам да пиша и в свободното си време гледам новини и всякакви подобни предавания в интернет свързани с тази тема, хоби ми е. Много бих се радвала да работим заедно. Ако се търси човек все още, пишете ми на лично.
 
Здравейте приятели! Аз съм фрийлансър. Търся надомна работа или стаж в сферата на творческото писане - статии, набиране на текстове и информация, поддържане на сайтове, пускане на рекламни обяви, редакции и други. Владея добре английски и руски език - средно ниво. Имам опит в писането на статии на лайфстайл тематика, взаимоотношения пътуване и туризъм, художествена литература и други. Имам и добри умения и опит също в писането на литературни есета, съчинения, курсови проекти и реферати за студенти и гимназисти и други. Занимавам се с литературно творческо писане още от дете, участвала съм в конкурси, пиша поезия, имам своя електронна стихосбирка, поддържам и свои групи за творци в социалните мрежи. Занимавам се и с любителска фотография и рисуване. В момента съм студентка и уча Туризъм и Маркетинг, бих се радвала да превърна своите хобита в професионално занимание. Ако имате предложения пишете[email protected]
 
Работил съм с тях няколко месеца. Плащат си коректно.
 
Здравейте, все още ли си търсите хора? Проявявам интерес към работата. Моля, пишете ми за повече информация на Лично Съобщение! Благодаря!
Човекът е написал пределно и ясно в поста си "кандидатите да ми пишат". Забравила си си очилата, или се мислиш за голямата баровка, голяма работа и мислиш, че правилата не важат за теб. Баровка ли си? Автора на теб да пише, при положение че изрично е упоменал противното? Наглост.
 
Здраевейте,

Интересувам се от обявата. :)

Мога да правя преводи , ако все още имате нужда от човек, можете да се свържете с мен .
 
Изключително лицемерен човек, който не дава повече от 1лв. на 100 думи. Преди време имах период, в който някои мои клиенти бяха в отпуск и тъй като нямах чак толкова поръчки, се наех да напиша 70 статии за него. Измина вече половин година и още не ги е публикувал, а уж бяха за някакъв пореден нов сайт. Няма да се изненадам, ако накрая дори не ме спомене като автор. Многократно се опитах д се свържа с него по повод това,че имах желание да пиша за новинарския му сайт столица.бг (Не заради "многото пари", а просто защото самата концепция на сайта ми допада) и както уж търсеше копирайтъри именно за същото място, излезе с номера,че вече работел с журналисти. Ок, лошо няма, обясних му,че разполагам с журналистичеко образование и многократно му изпращах автобиография и портфолио. Копирайтърите, които пишеха за сайта преди, без извинение бяха някакви напълно неизвестни драскачи, които не можеха да създадат един стойностен новинарски материал, а пренаписваха и прекопираха като папагали всичко от други медии. Ако искате да се свържете с него по телефона, също може да се окаже трудна задача, защото никога не го дава и просто като не му изнася, се скрива като мишка. За човек, който си е изгубил времето да напише толкова статии за него, е редно да получа някакво обяснение, каква е причината за това криене и скатаване. Стойностните хора говорят директно и казват направо, ако нещо не им харесва в работата на копирайтъра и не желаят да работят с него. Отношението му е надменно, неадекватно и некоректно. Дори не ми преведе парите от свое име и рабира се, причината за това е ясна. Подведе ме преди време,че търси човек за друг новинарски сайт, а на втората седмица ми съобщи,че сайта нямало да се ползва вече и няма нужда от мен. Но иначе зорко дебнеше като сврака да не би някоя новина да е под 90 процента уникалност. Накрая дори с плащането се забави известно време. Не знам колко плаща на така наречените си "журналисти", но ако и те взимат 1лв. на 100 думи...жалко.
 
Здравейте @Eris
Това, че хората от сайтовете, не харесват начина, по който работите и не искат да работят с вас не означава, че трябва да плюете във форума.
Никой не е длъжен да ви наема постоянно или да ви дава обяснение. Факт, че има колеги, които работят от година вече и такива, като вас, които са работили броени дни.
Цената също е въпрос на договорка. Когато даден копирайтър прави обем по 300-400 статии на месец е най-нормално клиента да очаква цена.

Поздрави!
 

Горе