Криско се е оказа че бил голям сео оптимизатор

Клоуните продават явно. :) Ама едно време добри изпълнители като Ъпсурт, Спенс, можеха да правят лудница и наистина музиката им беше качествена и правеха адски добри хитове. Готслав, има си.... ;) За жалост, сега колкото си по тъп и смешен, толкова повече се харчиш. Че дори и звезди като Мария Илиева, за да е на гребена на модата се излага с подобни дуети. ;)
 
От: Криско се е оказа че бил голям сео оптимизатор

Ми блинки схемата е следната:
сега ако от някой голям подобен форум на EN или какъвто и да е език примерно ти предложат партньорство и знаеш че ще спечелиш добри пари какво ще направиш ?
Ще кажеш нека си седим така си ни е добре или ще направиш връзка с другия форум и ще започнеш да печелиш повече пари ?
И там е същото :wink:
 
Да, но ще видя и на какво ниво е форума. Няма да се лепна към форум, който е пълен със спам, кофти модериране и най-вече некви бастуни, които са там, за да смапят само. Нали....винаги може и да откажеш, ако нещо не те кефи. А и специално западните форуми не са на нивото на нашите комерсиални изпълнители - много злета. :)

Всеки добър форум там е станал такъв, защото е такъв. Там самото мислене на хората няма да позволи нещо гнило да просъществува, че и да направи име в областта си. ;) това, че ги има някакви единични случаи, няма лошо, но има и примери, които си струват. Като в САЩ, както си имат такива като Еминем, си имат и такива като Дръстин Бивър....всякакви ги има....а някой да се натиска за дует с Бивър? Никой, но с Еминем, ще се избият. ;)

Почваш ли да си партнираш с някой, необратимо ще се отрази на имиджа ти. ;) Примери за Играта, Китаеца на Азис, и ей такива. :)

Както при нашия случай, ако се е кооперираме с DP ще сме в графа white, като индийската маса ще преобладава, както е там и с какъвто имидж се води последно време форума, а ако се кооперираме с BHW, ще сме си black техники и прочие, като ще преобладават офертите. Имиджа е нещо, което се предава много бързо, независимо коя "звезда" колко по-силна гравитация има, те си прихващат имиджите. :) Няма как.
 
От: Криско се е оказа че бил голям сео оптимизатор

Явно се намират такива които се връзват. От хората които познавам има такива които са казали че искат да правят истински рап и няма да правят глупости. Но това е защото явно много ги кефи, както вика един, ние с рапа взаимно се градим. Но има и други, на които им е все едно и решават да се правят на клоуни, защото клоуните ги гледа по-голяма публика.
 
От: Криско се е оказа че бил голям сео оптимизатор

Ето го най-голями рапър :D
[video=youtube;ZCiVuUczzgY]http://www.youtube.com/watch?v=ZCiVuUczzgY[/video]
 

Горе