Кубрат Пулев vs Александър Устинов

От: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

Кубрат.е много голям!!! Най-готиното, е, че накара Устинов да се откаже, а не, че го нокаутира!! Видяхте, че руснака изчака съдията да преброи и безпроблемно се изправи, което говори за изключителна класа
Принципо не гледам бокс, освен сега покрай Олимпиадата и това щях да питам, мислех си че Устинов чака да стане 9 да си почине, ама закъсня със ставането, ама явно не е било така :D Иначе имам един приятел фен и той ми е разказвал за Кличко, че наистина с тея дълги ръце не пускат противника до себе си.
 
От: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

Голям бой ще яде Кличко от Пулев - Гарантирам.

Кубрат НЯМА да падне, освен ако не го убият на ринга.

Мисля да ходя при букмейкърите със сума когато му дойде времето. Не съм Гемблър но ще го направя.
 
Абе и аз вярвам, че Кубрат ще надвие Кличко, но все имам съмнения. Гледам стиловете и на двамата и реално Кличко все още си личи със сила и стил на ринга. Но с много тренировки и дестиплина ще се получи, простя няма как. Аз мисля да видя как може да се отиде на този мач. Това ще е нещо невероятно. Даже ще гледам да съм следя от близо кога ще се проведе, но смятам, че няма да е тази година. Най-много поне една защита да има до края на тази или до мача си с Кличко.

А реално руснака го виждах да пада от кървене или умора, а в най-лошия случай по точки. Най-лошия, в смисъл, нещата да се разберат в края, окончателно. Но след 3тия рунд си пролича какъв ще е развоя. ;)
 
От: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

Силно се надявам да е в Англия, иначе ще ми е адски трудно в да пътувам поради финансови причини.
И Аз съм страшно навит за това зрелище, но на живо.
 
От: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

Устинов беше тромав. Кличко е пъргав и много мобилен, въпреки килограмите му. Пулев ще бъде нокаутиран от Кличко, но ако има мач между тях, това ще си е голямо постижение за българския бокс.
 
От: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

Ето какво мислят от boxingnews24.com. Досега най-адекватното мнение по въпроса, което намерих из нета.


Wladimir will have problems with Kubrat Pulev

Каквото и да говорим ще бъде крайно интересен сблъсък на титани.
 
От: Re: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

Да, статията е добра за разлика от скептичните коментари по-надолу. Явно доста хора още не вярват, че нашенеца е на нивото на Кличко. Но явно ще се докаже и това скоро време. :)


Да, коментарите и на мен не ми харесаха, което е напълно нормално. Все пак Кубрат много бързо стигна до тука и не им се вярва да се случи това, което може да се случи. Аз гледах последните няколко мача на братята Кличко и не ми се виждат непреодолими. Много са добри, но не се знае. Българите много пъти сме изненадвали неприятно силни противници.
 
От: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

че заложиме на пулев срещу някой от кличко, да земем некой лев ако коефициента е добър
 
Re: От: Re: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

Да, коментарите и на мен не ми харесаха, което е напълно нормално. Все пак Кубрат много бързо стигна до тука и не им се вярва да се случи това, което може да се случи. Аз гледах последните няколко мача на братята Кличко и не ми се виждат непреодолими. Много са добри, но не се знае. Българите много пъти сме изненадвали неприятно силни противници.
Да, Кубрат бързо стигна това ниво, но всеки добър спортист това прави - постигна целите си бързо. Да, последните им мачове определено не са нещо много велико. Не знам защо, но тактиката им е доста работеща, а и са идея по-високи от нашенеца, както и са доста маса и релеф. Мен реално най ме притеснява кой каква подготовка ще има преди мача. Виждал съм и двамата как се подготвят,

А ние в това ни е силата да ни подценяват и после противника да падне тежко...случвало се многократно. Мисля, че го доказахме и със SEO олимпиадата. Няма да се учудя ако и тук се получи така. Кубрат е достоен за световен шампион и нека всеки говори за това, че не е на нивото на Клички, това ще му играе в голям плюс при сблъсъка, нищо че Кличко имат дисциплина да не подценяват противника.Нека хората говорят, това ще е едно от най-силните оръжия на Кобрата в мача му срещу украинеца.

Обаче братята имат много добър сайт: http://www.klitschko.com/, мисля, че е време и нашия да направи подобен и да започне да печели от реклами, популярност, хората да четат на официалния му сайт, профили и т.н. Сега се сещам, че на един мач Кличко излезе с червено наметало, на което с бяло бяха щамповани всичките му facebook фена от страницата му. Направо се накефих много, а предполагам и всички, на които им разнася името из залата.
 
От: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

Големи момчета станахте и още вярвате в дядо мраз - Верно ли тука има хора дето си мислят че тия мачове се решават на ринга ???
 
От: Re: От: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

Има, но докато не се изправят един срещу друг не знам и не мога да кажа със сигурност. Следя няколко боксьора, които са ми направили впечатление. Единият е David Haye:

[video=youtube;CiFArjPenZ4]http://www.youtube.com/watch?v=CiFArjPenZ4&feature=fvwrel[/video]

Може би и Dereck Chisora ще е костелив орех по пътя. Но само в случай, че се падне да играе с тях. За други в момента не се сещам.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=CH7lK6LZ_5g

Дерек Чисора определено има прекрасна физика, но е много глупав. Гледал съм му мачове и само знае да се заканва, да провокира и накрая яде бой срещу най-добрите. С Дейвид Хей се бяха сбили на една пресконференция след мач на един от братята Кличко срещу Чисора и им направиха мач тази година и Хей го направи разноглед.
Определено Дейвид Хей също ще е много интересен един мач между него и Кобрата, макар че последния път, когато четох интервю на Хей, той предизвика актьора Том Харди на боксов мач :D
 
От: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

Кобрата има шансове срещу Кличко, не го подценявайте. Голяма част от чуджестранните специалисти, обявяват, че евентуалния наследник на братята, е именно нашето момче. Последните мачове, които гледах на Пулев, той показва изключително израстване и ум в боя, а не като Устинов, просто да разчита на големите си ръце и тежкия удар. Незнам с какви се, е бил досега, че няма загуба, но вчера изглеждаше жалък, сравнение с Кубрат, което говори, че Пулев, е от световна класа и няма от какво да се притеснява, ако се изправи срещу Кличко. Така, че повярвайте малко и в българските спортисти, стига сте били толкова черногледи. България, е малка държава, но винаги, е разполагала със спортисти от световно ниво. За пример само ще дам няколко имена, с които трябва да се гордеем, а не само да гледаме лошата страна на нещата: Станка Златев, Кубрат, Димитър Бербатов, Гришо Иванов, Йордан Йовчев и със сигурност пропускам още някои, но в момента само за тях се сещам.
Така, че подкрепа докрай и каквото стане : )
 
От: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

Това е само едно потвърждение на горният ми пост такива пунти умишлено се инсценират за да се вдига интереса към мачовете.
 
От: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

В еуфорията малко подценяваме братята Кличко. И аз много се радвам на блестящата победа на Кобрата, но той все още не е победил нито един топ боксьор - Уолкър, Спрот, Димитренко и Устинов не са такива. Топ боксьори освен братята са Поветкин, Адамек, Хей, Фюри, Солис, Чагаев и т.н. Нека победи някой от тях, преди да се срещне с Кличко, защото разликата в класите между Устинов и Володя е огромна. Иначе много се надявам да видим мач между Витали и Поветкин, в общи линии това е единствения боксьор от големите, който не е побеждавал.
Еуфорията на всички нас повлия и на изказването на Кобрата (когато днес се прибра в БГ), че вече се бил наредил до големите имена... Това ми прозвуча доста самонадеяно, дано не го приземят скоро! Кобрата в момента е спечелил само европейска титла, има и световна, после следват и защити и чак тогава може да се мери с големите! Не трябва с адмирациите си да създаваме някакви свръхочаквания. В тоя смисъл всички помним големите надежди, които възлагахме на брат му Тервел Пулев на лятната олимпиада...Блестящ старт, няколко поредни победи, еуфория, докато на полуфинала не дойде един украинец (който после стана и шампион), който буквално помля от бой Тервел, имаше и нокдаун...
Успех на Кобрата и занапред и дано все така убедително да побеждава и да защитава честта на България. :)
 
Попаднах на интересна статия: Кобрата се прибра и отсече: Кличко няма къде да ми бяга вече! (ВИДЕО+СНИМКИ).

Напълно съм съгласен с мнението на @bliznaci. Силно вярвам, че ще се изправи пред Кличко скоро, но за момента малко ме притеснява факта, че наистина Кличко и изброените от теб са сякаш ниво по-нагоре. От няколко години гледам така съсредоточено бокс и за мое съжаление не хванах реално годините на Майк Тайсън, само знаех за него от обща култура и това беше. Сегашните боксови мачове в тази категория направо толкова ме радват, че съжалявам, че не съм бил фен още преди време. Но едно е хубаво, че сега имам реалната възможност да викам за сънародник в тези мачове.

Много успехи му пожелавам на Пулев и наистина вярвам, че може някой ден да стане световен. Все пак трябва да се гонят винаги големите цели. Малките са просто преход към големите. ;)
 
От: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

Последно ще има ли мач между Кличко и Пулев или не?
Че чете по новинарските сайтове, че можело федерацията да организирала друг мач за титлата?!?
 
От: Кубрат Пулев vs Александър Устинов

Кубрат Пулев се движеше постоянно, оня там Устинов беше едно дърво. Интересен мач се получи иначе срещу Кличко ще му интересно.
Няма как да не отбележа опита на Кличко, за сметна на това имаме ентусиазма на нашия боец... Ще бъде зрелищно при всички положения, но съм сигурен, че ще има поне един пребит.
 
Да, Кубрат показа не само, че е по-добрия на ринга, но и класа. Честно казано противника му ми се видя доста сериозен до момента, в който Кобрата започна да си го налага. Не че и нашето момче не отнесе няколко тежки удара от Руснака, но все пак който не яде бой, значи не се и боксира. Реално е така на ринга, удряш и те удрят.

А за мач с Кличко се разбра, че ще има, но много време до тогава бе - Кобрата vs Кличко най-рано в края на 2013-та . Което е малко подтискащо, но не е като да няма интересни неща, поне четейки от статията де:

"До евентуален мач с Пулев трябва да мине още най-малко година", заяви Бьонте, цитиран от БТА. 36-годишният Кличко е световен шампион в тежка категория във версиите IBF, WBO и IBO. Той е и супершампион на WBA.

Украинецът ще се боксира срещу Мариуш Вах на 10 ноември, а след евентуалната победа над поляка, в която никой не се съмнява, следващият претендент в списъка е руснакът Александър Поветкин

А само да кажа, че Александър Поветки не е случаен боксьор и гледайки мачовете му може да се види това:

Това е канала на Поляка: http://www.youtube.com/channel/HC3raPrSvUlqU?feature=relchannel
 

Горе