Продава се: Купувам/Продавам домейни ( постоянна тема )

нещо свежо което си взех днес, може да се ползва с демо идеята стил Трикове и Хакове, може и за ен версия и ниша по избор

99 евра

нещо свежо което си взех днес, може да се ползва с демо идеята стил Трикове и Хакове, може и за ен версия и ниша по избор

99 евра

Брат, не става днес да вземеш домейна за едни пари и утре директно да му сложиш голяма надценка и да чакаш някой да го купи

За да му вдигнеш реално стойността, трябва да развиеш нещо върху него — сайт, съдържание, посещения от Google, някакви приходи, потребители или поне работеща идея и готова платформа.

Иначе реално продаваш същия домейн, който си купил вчера, само че по-скъпо. 😄

Направи го примерно сайт с трикове/хакове, качи 100-200 качествени материала, докарай някакъв трафик и след няколко месеца вече може спокойно да кажеш: „Ето, има толкова посещения, толкова съдържание и потенциал“ — тогава 99€ даже може да са малко.

всичко става Брат, това че съм го купил днес не значи, че не съм го мислил месеци, а и темата е за купува продава домейни без уточнение на 1 ден или на 10 години, който иска купува който не, не

имам списък с още 100 имена, да ги купя накуп и да изчакам 6 месеца преди да ги продам ли

Да, ясно е, че темата е за купува/продава домейни и никой не казва, че трябва да ги държиш 6 месеца. 😄

Идеята ми беше друга — ако днес си го купил примерно за 10-15€, а утре го пуснеш за 99€ без да си добавил никаква стойност, шансът някой да даде тази цена не става по-голям само защото ти си го „мислил от месеци“.

Ако името е супер силно и има реално търсене — окей, може да го продадеш и след 5 минути с печалба. Това си е domain flipping. Но при по-обикновен домейн според мен много по-лесно ще оправдаеш по-висока цена, ако му направиш сайт, съдържание, посещения или някакви приходи.

Иначе и аз мога да изкупя 100 свободни домейна по 10€ и вечерта да ги пусна по 100€ — въпросът е дали някой ще ги купи.

Ако продаваш готов сайт тука при умрялата аудитория ще вземеш 100 евро с 2-3 месеца труд, домейн за същата цена без труд

По твоята логика в онлайн магазин трябва като купят стоката да не я пускат след час за двойна цена

Омръзна ми да влагам труд за 300 евро и да продавам стоката за 50

Продавам Avtoboya.bg — разработен сайт с утвърден органичен трафик от Google и силен български домейн.

Сайтът получава около 50 целеви посещения дневно от потребители, които търсят автомобилни бои, цветове и свързани продукти. В миналото редовно получаваше и реални запитвания за закупуване на боя.

Подходящ е за магазин или доставчик на автобои, който може директно да превърне съществуващия трафик в клиенти. Продавам го, защото не успях да намеря подходящ доставчик, с когото да развия проекта.

Цена: 300 €

При сериозен интерес предоставям статистика за трафика и получаваните запитвания. Формата за запитвания е спряна от няколко месеца, тъй като няма кой да ги обслужва.

Приемам разумни оферти и предложения за бартер.

Горе