нещо свежо което си взех днес, може да се ползва с демо идеята стил Трикове и Хакове, може и за ен версия и ниша по избор
3ixx — Три полезни неща. Всеки ден.
3ixx — полезни трикове, интересни факти и идеи за всеки ден.3ixx.com
99 евра
ако имаш достатъчно мозък , няма да продаваш домейна, а ще го монетизираш. С банкови новини , с отзиви на клиенти които са недоволни от банковото обслужване ( в такъв случай банките е дават луди пари за да се махне даден отрицателен отзив на клиент) ,,, това е същото като се появи кофти отзив на клиент на Билла в Блиц... седи 3-4 часа и Билла си подаде реклама и статията изчезва в небитието
Да, прав си. Но точно този домейн е извън моя интерес и е взет само и единствено с цел препродаване. Предполагам, както и при теб Кебапчето. Да, мислех, че ще се случи по -късно и по-скъпо, но сега ми виси сделаката за няколко други домейна от моя сфера и банално трябват оборотни средства.ако имаш достатъчно мозък , няма да продаваш домейна, а ще го монетизираш. С банкови новини , с отзиви на клиенти които са недоволни от банковото обслужване ( в такъв случай банките е дават луди пари за да се махне даден отрицателен отзив на клиент) ,,, това е същото като се появи кофти отзив на клиент на Билла в Блиц... седи 3-4 часа и Билла си подаде реклама и статията изчезва в небитието
при мен са 2 домейна kebapche.bg и kebapcheta.com , а първоначалната идея беше да отворя специализирана кебапчийница , бях намерил подходящо място , но бюрокрацията и ваденето на всичката документация ме отказа. Иначе ако не си забелязал прочети надписа на бутилката Айрян .... тя е запазена марка в Европейския патентен център , мислех да предлагам и такава напитка която е мега вкусна. Освен това се използва рецептурника на Балкантурист за направата на кебапчетата , имам старата дебела книга рецептурник по която готвя у дома.Да, прав си. Но точно този домейн е извън моя интерес и е взет само и единствено с цел препродаване. Предполагам, както и при теб Кебапчето. Да, мислех, че ще се случи по -късно и по-скъпо, но сега ми виси сделаката за няколко други домейна от моя сфера и банално трябват оборотни средства.