Купувам линкове

Fozzy

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
123   0   0
Здравейте! Искам да закупя линкове като кандидатстващите сайтове трябва да отговарят на следните условия:

- тематика: филми, трейлъри, гледане на филми онлайн и т.н.
- пр поне 2
- максимум изходящи линкове 5

Който има сайт, вписващ се в условията и желае да продаде връзки, нека ми пише ЛС със следната информация:

- урл на сайта
- къде ще е поставен линкът
- пр на сайта
- цена сътоветно за 1, 3, 6 и 12 месеца

Изискванията ми към кандидатите са:

- под името да не светят червени точки (не искам да платя и след 2 дена линка да го няма)
- някаква репутация във форума (независимо дали ще е реп. или итрейдър)
- да ми изпратят ЛС
- да разполагат с PayPal, за да им бъде платено

ВАЖНО:

- който не отговаря на условията, няма да получи отговор.
- човек, който ми пише в темата "Прати ми ЛС!" или нещо подобно, също не ме интересува.

Поздрави!

От: Купувам линкове

Пичове, сори, че не упоменах в заглавието на темата тематиката, която търся. Нещо се отплеснах.

Извинявам се за спама, обаче, някой да знае свестен анализатор, който да сметне изходящите линкове?

Много слабо, очаквах днес по това време да имам поне 10 оферти и на половината от тях да съм сложил линкове. Действайте, пари ви давам :)

Много слабо, очаквах днес по това време да имам поне 10 оферти и на половината от тях да съм сложил линкове. Действайте, пари ви давам :)

E, като някои условия не са ни съвсем изрядни хах
То е лесно да предлагаме.

Ако търсиш и друга тематика линкове, качествени (макар и не в сферата на филмите) - пиши ЛС. Отдавна релевантността не е условия за качество ;)

Офертата все още е валидна :)

П.С.: Lilacor, отдавна ти драснах ЛС, но отговор няма.

Не е много по темата, ама има ли някакъв инструмент за изчисляване на броя изходящи?
Иначе аз имам пр 3...

Горе