митака се е отдал изцло на http://kreativen.com/ за последно писа преди няколко месеца в една тема за блогинка и доколкото чух цъкал си като фрилансър от време на време но не съм сигурен ...
ами дет за последно беше на някави курсове и нямал много време За да ви надъхам бацета след деиндексацията сателитните му блогове остнаха и му правят по някои друг $$$ не е много ама е добре за изцяло на автопилот
създава си марка можеби след време ще успее да я монетазризира добре но наистина ще трябва да мине време и доста нща да се променят в БГ...
иначе някога Митака беше на канатар дали да блъска с проблогове или да се захване с креативен и избра второто а проблоговете му иначе бяха на доста високо ниво като изработка ...
Аз радев ще го споменавам дълго време заради вечните линкове в сайтовете ми :d Това беше изключителна набутвация от моя страна, но карай тогава бях тъп човек... Сега си патя...
радев предчуствам че доста хора ще те споменават включително задните ти част и може би майкати знам ли... Аз лошо за тебе не мога да кажа щото прайш фъна но аделина какво ли мисли ?