Конкурс за: ЛОГО (награда 150лв.)

Статус
Not open for further replies.

D.D.

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Подкрепям предложението на M.A.G.E.. Аз съм лично и финансово заинтересован случая който се дискутира тук да се доизясни с факти.
Аз се оказах в същата ситуация в която е и колегата RealMoney Получих аналогично съобщение визиращо спечелило предложение на същия автор.
До момента всички проверки показват, че май става въпрос за нагласена история, целяща да дискредитира автора. Няма да обявя публично колегата който ми изпрати такава информация, с идеята да му дам шанс, да докаже правотата си по подобаващ начин. За мен снимка с неясен и непроверим произход няма стойност. Ако получа неопровержими доказателства ще представя възраженията си към автора. Ако не получа,...... ще се наложи да обявя този който изпрати обвиненията за клеветник.
 

RealMoney

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Изборът си остава наш, дали да определим конкретното предложение за победител или не. Нека не се заплаш
С какво да съдействаме ние. На практика един от елементите е заимстван от там. За жалост не мога да оценя цялостната работа по цветовата част и адаптирането му с цел да отговаря на бранд цветовете и корпоративната визия. Вече тук човека организирал конкурса по собствена преценка може да каже дали приема (ако му харесва идеята) или отхвърля предложението и разбира се причината. Ако трябва да съм честен, доста от логата са един вид "прекопирани" от други или нещо взето от тях. Творчеството и креативността просто или липсва или е в много нищожни порции. Което поставя бъдещия собственика пред дилема - дали иска нещо, което от части нови духа на нещо друго. За съжаление.
Конкурсът достатъчно се дискредитира. Моля темата да бъде затворена!
 
Статус
Not open for further replies.

Горе