Леко с Бисерите

Не го е истрил мод а Готовски :)
По точно то седе няколко минути и тои го махна така че малко хора са го видяли
 
Е той хубаво че се е усетил и бързо я е изтрил :) Ти представяш ли си SEO форум на първо място в Г с ключова фраза "сере ми се" или "отивам да сера" :lol:
 
Хххахахаха мале мале а си мислех че аз съм единствения идиот в тоя форум : ]
Оле тая тема ако печнете да я пълните със бисерите от форума 90 процента от съдържанието ще са само мой изцепки сигурно.
 
хахаха идиоти колкото ти сърце иска , важното е да са от класа...щото всички "отделяме фекалии" през някакъв период от време , но малко са тези които отркито казват кога точно.Хвалба на човешката простотия - единствения неизчерпаем ресурс на тази планета :lol:
 
е то с такива теми "лека нощ", "добро утро", сме големи замалко сме се индексирали и за сере ми се дали има търсения, сигурно като напишеш в Г. сере ми се излиза някой блог на тема как да се изсерем, в който пише: моля свалете гащите и може вече да се изсерете :)
 
coolice каза:
хехе един от БГ сео блоговете не че са ни много :) беше захлебил трафик на как се става пич
Хъх , тенкс за инфото :)
Това което написа ме заинтересова та изнамерих аз статията и от там по мрежата линкове достигнах до 2 много полезни (за мен) статии , Благодаря за инфото :)
 
И аз си мисля, че много от нас биха се позавъртяли в тази тема. Всеки има какво да "каже" на всета. :)
Обаче както и си бърбориме простутии, така и сме си добри в сериозните теми, аз поне това не мога да го скрия. :wink:
Абе някой гнуслив ли има тук? :) DeyanMarkovski, следващят път ще трабва да филтрираш темите. Тези са за изпростяване - когато висенето на PC-то ти дойде в повече. :roll:
 

Горе