Леле мале скъпи хостове в България!

ахахаха КЛАСИКА.. са поне 200 ПОтЕНЦИАЛНИ те гледат, а другата половина вече ти пишат ЛС-та и се прескачат :D:D:D
Алоууу фолмите у замунда, арена, пирата...
 
Колега, какви 200, какви 100? Аз нито купувам нещо, нито продавам.
Засили дозата, че не помага.
 
И кво праиш тогава - само фейс ли :D:D:D
Ако ще се аргументираме за разни неща - давай да го правим :) Щото "ни -купувам, ни-продавам" е малко като "само гледам" ахахах
 
@madgooglebot , IP адресите изобщо не работят както мислиш. За теб може различни адреси да изглеждат като различни източници/потребители, но на практика това което има значение се нарича автономна система. Тая система е отделна мрежа, която притежава групи от адреси в даден момент. Може да притежава едни адреси днес, други утре, както и да наема и да ги отдава под наем. Накрая масово тея адреси отиват в ръцете на краен клиент (виртуални/наети сървъри) или в ръцете на много клиенти едновремено (споделен хостинг).
Идеята, че някой средно умен бот, пък дори и много тъп такъв, в интернет ще следи отделни адреси и така ще си вади изводи някакъв сайт сателитка ли е или не, е вероятно родена от човек, който изобщо не се е поинтересувал как работи интернет, а просто я е споделил защото му звучи логична. Всичко е въпрос на групи (събнети) и автономни системи. Крайния адрес може да си смени собственика 100 пъти днес и затова няма никакво значение. Можеш да сложиш сателитки на 1, 100 или 1000 адреса, все тая.

Това е обективната техническа причина тази схема да е безсмислена, но ако все пак някой даде обоснован довод за обратното, с радост ще го чуя.
 
Добре го споменаваш, но аз не съм видял до сега на мой хост-машина, шаред, за 10г практика по различни фирми, да се е сменил адреса на сървъра.. Сигурно не знам как работят, но ip винаги си е едно и също, и днес, и вчера и утре, и така с години.. ;)

Идеята на бота е да няма практика - вмешателство в серпа, още повече ако не си плащаш. На първо четене естествено няма как да те закове, че използваш 50 сайта за да му накланяш резултатите в серпа. Но при анализа (за това се държи много на аналитик да има) се засичат връзките и в крайна сметка се подава инфото на тия дет споменахте "цели етажи с индианци". Прави се ръчна проверка. Елементарно се установява, че сайтовете са еднолична собственост, както и идеята им всъщност, и директно те режат веднагически по презумцията, че винаги имаш право на оплакване/преразглеждане ахахах

Не знам от колко време се изтересуваш от тези неща, но аз съм видял един болюк народ тук, да реват с цяло гърло, че целият им труд е отишъл у ряката
 
Аз използвам собствен сървър. Никога повече няма да използвам услугите на хостинг компания. Заради една евтина хостинг компания преди няколко години загубих доста печеливш сайт. Случвало ми се е сайтовете ми да са офлайн по няколко дни, най-дългия период беше за една седмица, ефекта за СЕОто беше пагубен, отне ми цял месец докато си върна позициите.
 
Тое е най-добрия вариант, но трябва хубава свързаност. Ти как реши този проблем?

Иначе като знам какъв е план "Маршал" на гоуемите, на хостинг фирмите ще им стане уеко жегичка.. ;)
 
Аз използвам собствен сървър. Никога повече няма да използвам услугите на хостинг компания. Заради една евтина хостинг компания преди няколко години загубих доста печеливш сайт. Случвало ми се е сайтовете ми да са офлайн по няколко дни, най-дългия период беше за една седмица, ефекта за СЕОто беше пагубен, отне ми цял месец докато си върна позициите.
Ето това отговаря на въпроса на тънкажниците. :) Направо успя да обобщиш в 3 изречения всичко.
 

Горе