Леле тук имало още хора!!!

Скоро направих 12 години от регистрацията в този форум. И като се замисля, тази регистрация преди 12 години предначерта доста неща в живота ми. Не бях влизал няколко години, но отскоро пак влизам да наглеждам как върви. Никой не си ме спомня сигурно... но това не е от значение :) Пиша просто, за да изкажа благодарност към админите на форума, за информацията която получаваме тук през годините ;) Живи и здрави! :cool:
 
Ехее Здрасти и от мен
И аз отдавна не бях влизал. Приятно се изненадах от новия облик на форума. Като видях че съм член от 2014 бая се замисих, доста ме научи този форум и ме поттикна към предприемаческата ми авантюра. Добре че го има форума.
Що се отнася до срещите, според мен е добре да се прави по градове. Членове от даден град да си определят време и място и да се срещат. Според мен ще е много полезно.
 
Добре дошъл отново. Да, форума, мине не мине време и се преобразява. Леле, ти си регнат още като беше на phpBB, хахаха. :) Бая визии си видял сигурно, но да, няма как технологично всичко се мени супер бързо в нета. И не само. :)

Много се радвам да прочета някакви такива мнения. Точно този тип мнения прави форума ценен и имащ смисъл да съществува. :)

Иначе за срещите, съм супер навит да ги има във всеки град. Аз мога да поема организацията за Варна и София. :) Едно време имаше почти всяка година, и през година-две. Сега май не е имало от има няма 2 май. Ще е хубаво да направим една някой ден.

Не знам хората защо не го намират за полезно и интересно да срещнат тези, с които си дрънкат тук във форума. За жалост това "непоказване", което смятат за защита е реално минус, според мен, но това е друга тема. :)
 
Аре бе, къде се губите всичките. Едните станали милионерчета, другите едвам връзват двата края и не им остава време измежду двете работи да драснат 1-2 реда тук. Някои пък не могат да отлепят очи от Фейса и не влизат никъде другаде. Вземете ако видите тази тема, драснете и се отбележете, че сте живи.
 
Според мен още някакви накити е добре да има по аватара. Колко ти е голям, с колко спора си станал звезда, какъв рейтинг ти дават другите, и най-вече с кой си спал от форума.;)
 

Горе