Линкове - Наглост ли е това или аз съм прекалено строг

ilianskim

New Member
Здравейте , преди доста време бях забелязал ,че 2,3 сайта не ме линкват както сме се разбрали т.е. аз ги линквам ,а те мен вече не . Всичко ок викам си махам и аз линковете и нема да търся емейли да се разправям , махам аз на 2 сайта и 3тия не го бях видял ,че няма линк към мен обаче получавам мейл как title на тоя третия сайт бил сгрешен т.е. онзи пич махнал линка към мен , но ми пише емейл ,че линка към него (титъла по точно)бил не така както той го иска :) Еми.. малко нагличко
 
Абе аз на линкове не се скъпя и съм линкнал доста хора дори без да искам обратното , тоя форум също е линкнат от мой добър сайт , но когато дадеш дума що да не си я изплъниш . ПР-а ти няма да скочи ако махнеш един линк , но ...както и да е . Аз отворих тая тема ,защото ми беше супер смешно някой да ми пише недоволен мейл , а да ме е прецакал :)
 
lyust каза:
нагло е, определенп.. все пак може да ги питаш за какво са махнали линковете
Каквато и да е причината, факта е че са го направили, а ако е и умишлено - направо бегай от тея. Око за око, линк за линк. :lol:
 
О аз какви сам срещал за толква години ... в началото им се връзвах пак после си помислих че който си е малумен си е такъв и може само на природата да се сърди. Ама най-нагли са индийците според мен. По нагли не сам срещал ...
 
vitohol каза:
Ама най-нагли са индийците според мен. По нагли не сам срещал ...
Съгласен, аз не смея да си влезя в една от пощите си заради един мургав левен, разбирайте индиец, който ми пиши нон стоп да сменяме линкове - направо си е таковал майчицата.

Знам че свеки е срещал какво ли не в нета, особенно идиоти с куци оферти, нешо от сорта да те адна на страница с още 100+ маймуни на негя. :)
 

Горе