Линк билдинг за нов сайт

От: От: Линк билдинг за нов сайт

Абе ти даже в тези 4 реда и 36 думи пак допусна грешка, ама айде, да не се заяждам с теб. Отивай си чети книжката, когато започнеш да практикуваш, ще разбереш много неща... пък знам ли, може и да не разбереш. :)
Сподели нещо като експерт де, само коментираш, аз не го приемам като заяждане напротив човек трябва да се учи от грешките си, аз не съм експерт в оптимизацията и не претендирам за такъв.
А ти само дърдориш и коментираш чужди коментари, сподели нещо полезно и това с грешките правописа ли ми следиш:).
Помисли малко кому са нужни твоите коментари, освен може би на самия теб, може би се разтоварваш като правиш забележки и следиш за грешките на другите.
Хайде отпусни се и сподели нещо от твоя опит освен ако не е тайна разбира се, па кой вдене вдене, ама с по прости думички моля, че тук не всички са експерти.
И не го приемай като заяждане, а просто като съвет.
 
От: От: Линк билдинг за нов сайт

buymore - вече нищо не споделям, това, което коментирам е само за заяждане. И с теб се заяждам, но разбира се - има истина в думите ми. И не, грешките ти не са правописни!
 
От: Линк билдинг за нов сайт

Имам чувството, че си отегчен от форума и от голяма част от потребителите, това което правиш си е чист мазохизъм, аз лично не бих се изтезавал така и не бих си губил времето по този начин.
Съдя за това от голяма част от коментарите ти които са се в този стил.
Сори за офтопика, може да не ми отговаряш за да не разводняваме темата, аз спирам с коментарите до тук.
 
От: Линк билдинг за нов сайт

Имам чувството, че си отегчен от форума и от голяма част от потребителите, това което правиш си е чист мазохизъм...

Просто се забавлявам. Щом всички мислят, че не знам и нищо не разбирам - тогава ще получават от мен тотален спам и подигравки.

Пък който си заслужава, му помагам винаги, но само на лична кореспонденция, между нас, помагал съм на доста хора, но не искам да се знае и никой да казва за това!
 
От: Линк билдинг за нов сайт

А какъв е проблема да разменяш линкове/банери с други сайтове още в началото? Писане по форуми с линкове към сайта или пък различни страници във ФБ да пускат линкове към твои публикации? Мисля че всичко това помага, без значение колко статии добавяш на ден и колко нов е сайта ти. Естествено колкото повече нови и уникални статии - толкова по-добре. А това, че Гугъл не ги "оценявал" вобще не е вярно мисля...
 
От: От: Линк билдинг за нов сайт

Работата е там че алгоритъма не цели да изкара най-хубавите сайтове, той си прави собствени прищевки, независимо дали са правилни или не. В повечето случаи като се слагат лиинкове на нови сайтове, все едно линковете ги няма, някакси ги игнорира, освен ако не са в по-голямо количество 200-300.. или са от сайтове, които имат много посещения и ранг, които са известни, примерно новинарски сайтове. Аз един път сложих 100 линка от форуми и стигнах 13 позиция, после с 1 линк от новинарски сайт отидох на 5-та позиция.
Има някакви врътки, да кажем линковете от свежо и старт.бг според лично мое мнение нищо не правят, но от други сайтове с 3-4 линка работата е коренно различна.
Викаш форуми и аз ги използвам, но съм тествал че примерно линковете от форуми са също с такава тежест, както линкове от обяви. Да това според мен е много тъпо, аз съм си играл 1 седмица да пиша 10-15 хубави мнение във форуми, темите на които са точно моята ключова дума и резултатите не бяха нещо повече от колкото субмит в директории. Слагал съм линкове в подписа, в теми свързани със моя сайт, абсолютна 0.
Аз със английски сайтове не съм се занимавал.
 

Горе