Линк в Статия за Коледна Украса

Green Bars

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
21   0   0
Здравейте,

седнал съм да пиша статия за коледна украса, която ще се публикува в сайт/блог за интериорен дизайн и обзавеждане.

Бих могъл да добавя реклама на магазин предлагащ коледни украси за дома и градината, също да представя конкретни продукти .

Ако има заинтересовани, нека ми пишат и ще се договорим за условията.

От: Линк в Статия за Коледна Украса

то всичко може, статията е написана и пусната вече.
Това намигане за шега ли да го приемам :)
странно, но при условие, че хората тепърва ще украсяват домовете си, никой търговец да не иска да си сложи линк в такава статия ми е малко странно ,но както и да е
може би първо трябва да класирам статията на първа страница и тогава ще има по-голям интерес, но пък и тогава цената ще е в пъти по-висока

можеше да кажеш нещо и за сайта в който ще се публикува - дали е авторитете, какъв ПР има, посещения..поне това.

незнам колко искаш за тази статия..
но за другата - цената ми се струва висока...особено ако единственото нещо с което може да се "похвалиш" е това, че сайта е с PR 2

ще се публикува в сайт/блог за интериорен дизайн и обзавеждане

с една дума - сателитка? :D

Ами това беше блог на една моя позната, който беше в блогър със собствен домейн.
Преди няколко дни ми го отстъпи и аз го прехвърлих на друпал, заел съм се с оптимизацията и целта е ясна, ще го вдигам нагоре.
В момента е с ПР-1 и посещенията са 50-тина дневно от Г.
Тъй като аналитик е сложен едва от 3 дни, не мога да дам повече подробности.

От мен за сега толкова, който иска да ме пита нещо, да го направи на ЛС.

ПС: Notrant коктейлите ли визираш? Просто ако ти се занимава ми пиши или на ЛС или в самата тема, за която става дума.

За теб май Коледа е дошла идея по-рано. Предполагам ти го е дала с добро съдържание и има трафик.

Исках да те питам за статията или линка, но яко нещо, ти ми кажи. Мен всякакви оферти са ми добре дошли. За това и проявих интерес. ;)

Горе