Конкурс за: Лого "Пътна помощ"

Road Assistance е неправилно словосъчетание на английски за тази услуга, правилното е Roadside Assistance
И по-горе коментирахме словосъчетанието. Аз лично останах с впечатление, че и двете форми се ползват с различен превес в различните държави. Надявам се, че който и вариант да се ползва, по нашите ширини все ще е разбираем. Но ще помисля, специално за потребителите в България, дали да не измислим и някое друго словосъчетание.
 
9518641a.jpg
 
  • Like
Реакции: D.D.
Не се получи така както исках, но така и така го бях направил и се чудех какво да го правя, да го постна все пак:)
За феновете на BMW;)

Linen.jpg
 
И по-горе коментирахме словосъчетанието. Аз лично останах с впечатление, че и двете форми се ползват с различен превес в различните държави. Надявам се, че който и вариант да се ползва, по нашите ширини все ще е разбираем. Но ще помисля, специално за потребителите в България, дали да не измислим и някое друго словосъчетание.
Въпреки че се изпозлва, ако погледнеш големите институции ще видиш че е Roadside Assistance, другото граматически неправилно по-вероятно е от други чужденци да се ползва, Road Help е другто правилно
Най-доброто според мен. П.П. Колега пробвах да си оставиш како е втория вариант Пътна Помощ, но отдолу вместо ''Приятел в нужда се познава'', да пише на английски Roadside Assistance, така се комбинират двата езика в едно лого :)
 
Някъде в началото обещах коментар.....
До тук криво ляво издържах. Ама повече май не мога.
След толкова грамотни и естетически издържани предложения единственото което мога да направя е да благодаря и за новите предложения.
И да, те никак не ме улесняват. Признавам, неволно погледнах, че остават още три дни до края на срока и изтръпнах при мисълта, че после трябва да се избира.
Иде ми вече да побягна при мисълта.:)
 
Когато решиш да направиш приложение, за андроид, или IOS или и двете, вероятно и моите предложения ще имат смисъл :) ... а може и преди това

road.png
 
Здрасти,

Едно предложение и от мен:

o6z43b.jpg


Успех на всички участващи!
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: D.D.
Тъй като утре изтича срока прегледах още няколко пъти всички предложения. Направи ми впечатления следното:
1. Някои от авторите много успешно доразвиха първоначалните си предложения.
2. Някои предложенията все още не мога да си представя как ще се развият за обявената употреба. Предполагам, ако се спра на такова, автора да е готов да го довърши. Ако ли не, сега е момента да го оттегли.
3. Някои от авторите, съвсем скромно се включиха при положение, че всички тук знаят на какво са способни.;) Ще си изчакам чинно с надеждата, че няма да взимаме решението с дуспи.
4. Вероятно досега победителите са били дотолкова безапелационни та на възложителя не се е налагало да прилага нестандартни решения. Сега май ще се наложи. Но детайлите мисля да ги обявя утре, за да не променяме правилата.
Още веднъж благодаря на всички които се включиха до тук.
 
19:00 започвам разглеждането. Срока е 24:00 но има доста досега които ми се виждат равностойни и ще използвам да попресея нещо.
 
Тъй като имам няколко изработени лога за пътна помощ, препоръчвам на колегите да се опитате да добавите елементи от услугите пътна помощ, ще изглежда по-интересно :)
Може да направите цял камион върху който лежи текста и текста да е с формата на автомобил например.

П.П. Road Assistance е неправилно словосъчетание на английски за тази услуга, правилното е Roadside Assistance

Ето пример с едно мое лого:
logo4-1.png
При мен не се визуализира примера. Не знам каква е причината, но няма да е коректно, ако не мога да го включа в разглеждането!
 

Горе