Лого конкурс

kakafon

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,
представям ви конкурс за лого за платформа наречена Електронна краеведска библиотека, чиято цел е събиране и дигитализиране на библиотечни ресурси с краеведска стойност, необходими за всестранното опазване на краеведските ресурси и активното изучаване на края/Старозагорски регион/.
Възнаграждение - 30 лв
Форма: без изисквания
Цветове: без изисквания
Формат на логото: .png (прозрачен фон), .jpg/.jpeg и .psd
Допълнителни изисквания: Не
Начин на плащане: банков превод, пощенски запис
Край на конкурса: 22.07
По възможност включване на абревиатурата ЕКБ (или пълният текст Електронна краеведска библиотека+)

Допълнително определение за краеведска дейност: Основната краеведска дейност е насочена към издирване на сведения, необходими за всестранното изучаване на края. Природа и природни богатства: геологически строеж, полезни изкопаеми, почва, хидроенергийни източници, растителен и животински свят, метеорологични и климатични особености на края и т.н.;История – политическа, стопанска и културна история, революционни движения, паметници на културата – на архитектурата, изкуството, народното творчество и т.н.;Обществено-икономически живот, икономика и култура, административен и икономически капацитет на населеното място, НПО и др.


Запазваме си правото да прекратим конкурса предварително при достатъчно атрактивно предложение или да не обявим победител при липсата на подходящо!
 
От: Лого конкурс

Здравейте,

Запазваме си правото да прекратим конкурса предварително при достатъчно атрактивно предложение или да не обявим победител при липсата на подходящо!

Възнаграждение - 30 лв

По мое мнение за тия пари, възможността да бъде прекратен конкурса и най-важното - без да сте дали никакви ама никакви спецификации от към форма, цвят и т.н. - не вярвам някой, който има възможността да ви предложи нещо качествено да се включи.

Най-малкото качете 5 конкурентни лога, които ви харесват и 5, които не ви харесват и изброите елементите им, които смятате за важни. Така поне ще дадете и минимална насока на участниците.
 
От: Лого конкурс

Каквото каза zealot - щях да се включа само с плюсче, ама още не мога.

Ако очаквате (или поне се надявате) на качествени резултати, вложете минимално усилие в описанието - в момента единствената ясна спецификация е да има име на прозрачен фон. С предоставеното се басирам, че повечето ентрита ще са книжка + мишка + България.
 
От: Лого конкурс

Здравейте на всички! Отворени сме към всякакви "ентрита"/яка дума/ дори и към книжки с мишки и България. Не робуваме на определения за професионално и непрофесионално и за нас е важно да носи духа на идеята и виждайки логото да си кажем: "Това е!" Не ми се влиза в тона на двата поста преди моя, но въпреки това благодаря за съветите и за корекциите. С нетърпение очакваме предложенията ви.:rolleyes:
 
От: Лого конкурс

Точно това се получава... От колегите които не спряха да предлагат 1000 безплатни лога всекидневно... За една година нещата толквоа много се изминиха в България и дизайнерството че вече за 30 лева в конкурс в който трябва да се бориш с конкуренцията за да спечелиш даденият конкурс се предлага такъв нисък бюджет + правото да не се плати ако логото не е прекрасно съвършенно или неземно красиво!
Обръщам се към всички дизайнери. Спрете да си предлагате безплатно услугите понеже след 2 месеца работата ни ще е за 2 лева на лого и по 50ст на банер. Много от хората който чакат моментите да се възползват от тези безплатни промоции ще ми дадат червена репутация. Но не може на програмиста да плащаш 200 лева а на дизайнера 2 лева.

Скоро получих запитване от колега в форума. Бил платил 4000 за някакъв сайт. И ме пита за 20 лева да му направя нов дизайн на 3 страници. След мой отговор на запитването получих съответен отговор: (че то какво е толкова трудно? Аз гледам тук децата гледат 2 3 урока и вече правят дизайни така че не ми говорете че ви е толквоа сложно)
Спрете се защото нещата ще отиват на много по зле :)

Нищо лично към автора. И ние трябва да се изхранваме не сме някакви дечица. С тези конкурси дето тръгнахте да ги правите за по 20 30 лева, засрамете се :)
Вече няколко такива конкурса задържам гнева в мен но вече не се стърпях.
Поздрави! И очаквам червения от авантаджиите в форума :)
 
От: Лого конкурс

Аз съм детенце ... и се опитвам да залебя дет се вика хахах и аз ... нооо съгласна съм с господина над мен Нниколов.
На други по-развити сайтове цените са от 200 нагоре .. и то долара ,а не лева.
Всеки сам си преценява , ако искате качество и бързина - доказан стимул са парите.
Поздрави,
З.
 
От: Лого конкурс

%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D1%82.png


Айде да открия... Успех на всички участници!
 
От: Лого конкурс

Всички добри дизайнери знаят, че има конкурси и за по 1000 долара... конкурсите в "Предприемач" дава възможност да покажете какво бихте направили за 30 ..лв. примерно.. 1 концепция... или нещо от сорта..
 
От: Лого конкурс

какви 200 долара бе хора
като искате да получавате западни заплати - работете само с хора от страни с минимална заплата колко годишната тук!

като не ви харесва цената, просто не се включвайте
тогава автора или ще разбере сам, че трябва да я увеличи или ще се задоволи с това което му е предложено

като се изхвърляте така - айде включете се в един чужд конкурс където раздават милиони и да ви видя дали ще влезете в топ 1000
 
От: Лого конкурс

Норт печелила съм конкурс за 200$ затова го и казах .. аз давам съвет.
Не налагам мнението си , а просто информативно го давам :)
Не се впрягай
тейк ит изи
 
От: Лого конкурс

Форумните конкурси като този не са средство за забогатяване, а за някакво начало. На мен ако ми трябва прилично лого ще намеря някой с добро портфолио, ще му платя 100-200 лева и си оправям проблема. Човека очевидно не търси нещо с професионално качество. Аз с конкурси се занимавам в момента само ако нямам никаква работа и няма с какво да си загубя времето. Конкурсите са най-неудобният начин да изкара един дизайнер пари, но са може би най-добрият начин да придобие опит ако е начинаещ, виждайки какво пускат другите и какво се харесва.

И аз съм започнал с конкурси преди 3 години, но в момента няма как да си изкарва човек прехраната с нещо такова, дори и да са с награди по $1000. В тия сайтове за конкурси, които постоянно ги хвалите има по 1000 предложения и нагоре на конкурс, върви го печели, колкото и да си добър, ще има поне още 100 със същото качество и никога не се знае кое ще му хареса на клиента.

Относно пичовете с безплатните лога, аз безплатни лога съм правил само 1-2 пъти за благотворителност и заедно с други поръчки като подарък. Това е изгубено време, което може да се компенсира само с пари, които после да се похарчат за нещо по-приятно от висенето пред компютъра. Имам достатъчно голямо портфолио за да се придобие представа за качеството, с което работя. Като няма портфолио - конкурси като този.

Поздрави!
 
От: Лого конкурс

И аз да се запиша.. :)


ekb.jpg
 

Горе