Конкурс за: Лого фондация Dariza

U4JVImj.jpg

Здравей, при вариант сърцето с D да се ползва самостоятелно стои малко семпло, което не е лошо, но може би му трябва малка корекция. За да се получи и в двата варианта като самостоятелен елемент и като част от цялото лого. Основната идея е, ако остане такъв дизайн, да може елемента в случая сърце с буквата D да се използва самостоятелно и да е достатъчно запомнящ се и правещ впечатление. Благодаря ти!
 
Качвам поста: Вече сме с 200 лева награда. Засега имаме 1-2 предложения, върху които може да се замисля. Давай народе, който разбира тук логото си позира и в сметката си поне 200 лева прибира :) Най - важното, че ще си виждате логото после върху много каузи за добро и трябва да сме N1. Приветствам вашите предложения. Хубав и ползотворен уикенд.
 
И още малко мотивация. За да има по някакъв начин награда и за другите потрудили се. Накрая ще избера 5 дизайнера с най - хубавите лога, които ще получат ваучер от 20 лева за козметика от онлайн магазина ни. Много е добра! :) Така, че номер 1 взима 200 лева и ваучер и още 5 ще получат ваучер, за да не е напразен труда им. Всички включили се ще бъдат поканени на първото събитие на Dariza да се забавляваме заедно.
 
,,На Websolut примерно, ако сложа знака пред текста става, но както е при него примерно на места не може да го ползвам цялото заедно с логото горе и ще трябва да пиша само текста и няма да се набива символа D със сърцето. ,,
Clipboard36.jpg

Демек Д-то ми е голЕмо:), трябва да минавам на диета.
Шегувам се.
Честно казано нищо не разбрах.
Искаш да кажеш, че когато е горе става много високо, а ако се смали няма да си личи какво е?
 

Горе