Малко помощ

inviSible

New Member
Здравейте
Искам да попитам какъв уеб сайт ми трябва за да мога да се регистрирам примерно в datinggold.com , genbux.com Навсякаде ми искат някви сайтове да посоча ама кви точно сайтове трябва да посоча.
 
Ами щом искаш да промотираш някакъв продукт се очаква , че имаш страница на която да го правиш :) Аз лично ти препоръчвам първо да помислиш с какво искаш да се занимаваш, да си направиш сайт-а и чак тогава да се регистрираш в тези програми и да рекламираш продуктите им.
 
е добре а някои тогава може ли да покаже някои негов сайт да видя и да избера горе доло кво да се занимавам (ако може де)
 
inviSible, здрасти и добре си ни дошъл във форума ни, пожелавам ти приятно изкарване тук с нас. Ще намериш много полезна информация тук и се надявам да ти влезне в употреба.

А относно сайта който ти иска, еми някой Affiliate Programs искат просто да знаят на какъв сайт/страница ще ги промотираш. Това е нещо което те правят за да си гарантират че си от сериозните афилиейти, а не се записваш просто за да имаш акаунт и там. Ако имаш някой домейн или URL, напиши го него. Аз лично пиша някой от тези, които имам там - така по лесно могат да те удобрят защото са видяли сайта ти - а той от всоя страна е с потенциял.

Винаги е добре да предоставяш някой домейн в тази графа, а това че може и да не сложиш афилиейт линк с твойто ID, си е изцяло твое решение. :wink:
 

Горе