Мисли и действай като богат!

От: Мисли и действай като богат!

Щом си имала собствено мнение за мен, значи добре съзнаваш, че е правилно всеки да си създава такова за другите, нали? С какво право тръгваш да даваш акъл с кой и как да общуват? Ти да не си еталон за характер и
изрядно общуване? Да не очакваш всички да имат твоя вкус и стил? Даваш ли си сметка, колко абсурдни неща извърши? Изписа за нула време 600 поста да обясняваш колко си умна, възпитана, толерантна, образована, самото съвършенство по бели гащи, разбираш ли! Дори си първия потребител, който започна да си публикува снимките, белким блеснеш, защото се оказа, че нямаш намерение да въртиш бизнес във форума, нищо че си безкрайно способна. Както и да е. Кога си искрена и помниш ли какво си писала на всеки потребител? Само преди ден ме хвалеше (няма значение за какво ), а сега се оказва, че съм най-лошия. Не ми пука какво си мислиш за мен, но в твоето плюене по мой адрес ме подразниха две неща - първо позоваването на непроверени интриги и направо лъжи, за което би трябвало най-малкото да се извиниш, ако покриваш правилата за цивилизовано общуване. Какви глупости говоря? Как може човек, който ползва измислени компромати като аргументи и стил на оборване и квалифициране на опонента изобщо да се нарече цивилизован. Сори, но това си е простащина на квадрат. Евтини селски номерца от старите вечеринки. И второ - намесваш се в чужд разговор и даваш акъл на моя събеседник как да ме прецени и най-добре да ме избягва? И после се чудиш, че ти отговарям? Ами ти откакто спря да пишеш изписа 300 поста! Не съм забелязал да съм писал нещо различно към женските никове. Опитваш се да се измъкнеш, защото видя, че нагази лука, но доста глупаво и с несъстоятелно обвинение. Вече ми дължиш поне три извинения. С Лили вие се гоните по темите и си ги мерите? Аз съм я критикувал няколко пъти, но за конкретни неща и аргументирано и тя не ми е оставала длъжна. Напоследък обаче изобщо не съм я засичал и така наречения компромат тя го пусна срещу мое мнение, където на практика подкрепях друг потребител, който се беше изказал срещу теб. Гагарин защо се хвърли да те защитава не е моя работа да знам. Сега чета какви смехории си ми писала и се чудя какво да мисля? Ти ме обиждаш и се месиш в отношенията ми с други хора и после да не съм отговарял, защото не ме касаело? Това при теб е диагноза! Точно ти, която винаги си в основата на дълги кавги и такива теми завършват с твоите обяснения. Колко потребители ти обясниха, че си сбъркала форума? Дори специална тема имаше в твоя чест. Ееее, диагноза, много тежка, но не съм специалист в тази област. Още като си сложи снимка на краката ми прещрака, че нещо не е наред при теб. Ще предложа да се гласува дали имаш място във форума. Така е най-справедливо.

Ако такива като теб ще раздават правосъдие и морал в Предприемач, то аз явно съм сбъркал форума и ще се махна сам!

Накратко- част II

Нямам намерение да въртя бизнес във форума, защото с челни примери като твоя на писател-бизнесмен на човек му се отщява дори да отваря вече форума.

Не разбирам, какво толкова те възмути (а и не само теб) в публикуването на снимка на обут крак в чорап? Ти с жена си сигурно правиш секс на тъмно, лятото по плажовете ходите облечени и с превръзка на очите, а за реклами по телевизия и билбордове сигурно сезирате СЕМ?!

В такъв случай се извинявам официално и ще помоля модератори и админи, да изчистят тази гнусна снимка?! За които са я видяли ще имам да ви черпя заради моралните щети, които съм нанесла на крехките ви мъжки психики.
Когато съм те похвалила съм била очевидно искрена. И аз като Нан вярвам до един момент, че хората би трябвало по природа да са по-готини, а не киселаци пред пенсия.

За най-лошият не знам дали си. Може да си ги мерите с Вморото, но за сексист си много напред в материала. Чак клониш към патология. Но ще оставя Нан сама да прецени и дано не съм права. Като ми каже/напише :Виждаш ли Каси, Пенчо какъв е готин, а ти така да го набеди.- Взима Каси-то пепел отива да си я сипва на главата и се извинява пред целия клас :)
Въпросът е дали осъзнаваш, колко пъти безпричинно си ме "намесвал" в своите мнения без въобще за това да е темата (справка:отново си погледни мненията от тази тема поне, отделно от другите). Дори да не ме обижда и по някакъв начин да не искам да комуникирам с теб, това ме засяга! Схващаш ли?! Пиши за жена си, за майка си, за внучка си, за прабаба си за Хемингуей за жена му, за любовницата, но не и за мен. Ти нямаш право да ме споменаваш! За това не го прави.
Но пък искаш да се обсъди, дали да остана в този форум. Ти сериозно ли? Я пак си помисли.
Но щом е справедливо, АЗ МОЛЯ съвсем официално админите да направят анкета, дали имам място във форума!

Още по-справедливо ще е, да имам опонент. Нека си ти! Да видим кой ще спечели изборите :twisted:

А на комплексаря Вгъ..о бих казала... винаги може да е по-зле 8)
 
От: От: Мисли и действай като богат!

Относно penman: Нямах намерение да спирам да общувам с него, въпреки че едно предупреждение си е винаги добре дошло. Докато ми е приятно да си бърборя с него - ще го правя. Предполагам, че всеки от нас има заложени кофти черти в характера и определени хора (и събития) умеят да ги отключват. Ако и аз отключа сексизма му, ще се почувствам лично отговорна, защото виждам, че е добронамерен в момента и по принцип, за разлика от истеричното човече. Не знам от къде идва агресията в сайта ? Ще го отдам на напрежението в работата, защото категорично отказвам да повярвам, че хората са толкова злобни по природа ! Добро утро и прекрасен ден на всички !

Здрасти. Харесват ми разсъжденията ти и се радвам, че имаш собствено мнение. :) Хората не са никак лоши, но животът прекалено загрубя и понякога на видно място се изтикват вредни страсти, които провокират гадни постъпки. :shock:
За голямо съжаление в нас няма вградена програма, която да ни сортира мислите и действията и да праща в кошчето всичко, което би накърнило достойнството на останалите хора! :)
Затова сме измислили покаянието и прошката. Пожелавам ти приятен ден! :)

Припомням ви вълшебните думички - Благодаря, Моля, Извинявай ! :roll:
 
От: Мисли и действай като богат!

...Лили няма как да е намерила общи неща между мен и писаници от друг потребител, защото такива няма как да съществуват.
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=50840&page=3
Лили, може да се избегне и то много елегантно. Самата статия не би се харесала на човек, който разбира от бинарни опции, защото звучи непрофесионално и дори наивно. Един съвет - никога не пиши по теми, които не разбираш! Да, парите не са за пренебрегване, но името е неизброимо по-важно! Сама виждаш, че след тази твоята статия никога не бих си поръчал при теб, а вероятно не само аз. Все пак ти правя в момента огромна услуга, защото "прекаленото ми самочувствие" дразни доста хора и като те критикувам автоматично ги правя твои фенове. Така е устроен света! Сега ще заприиждат да ти правят четки и да си поръчват при теб! Най-вече напук на мен! Живи-здрави!
Искаш да ми кажеш, че не знаеш как да замениш една дума? Няма значение дали е ключова или терминология! Винаги има чалъм да стане и дори не е хитро, а е елементарно.
1.В първото изречение е използвана два пъти думата "мисъл" (няма значение, че единия път е членувана) и това говори за беден език и непознаване на синонимите.
2.Мисълта няма как да е "словесна полюция".
3."оплетена като свински черва" се прилага в съвсем друг случай.
4.Такова животно като "излишно самочувствие" няма! Смачква се или цялото самочувствие или не се пипа изобщо.
5.Няма как "смачкването на самочувствието" да учи на упоритост. Още повече - "да дава реална представа за ....."! То създава много лошо настроение, а този който си го е позволил е набелязан за враг. (както в случая ти вече ме мразиш до дъното на душата си, но тъй като тя вероятно е много плитка, аз не съм притеснен особено). Извън скобки - Обичам да ме мразят, защото се храня с отрицателната енергия на опонентите си. Почнат ли да ме хвалят и тупат по раменете, се размеквам и нищо не правя като хората. (нищо, че съм животно по принцип)
6.В следващите изречения думата "инженер" и нейните производни се леят на килограм. Вече стана дума, че авторката си харесва някоя дума и си я повтаря в захлас, та чак до опротивяване за интелигентната аудитория (предполагам, че на тъпаците им е кеф, знам ли). По принцип това е характерно за жените - набелязват си някоя любима дума или израз (като се случва дори да не й зная точното значение) и натъртват на тях като изкусително дамско краче на високо токче. В разговор това минава за относително
приемливо, но в текст си е неграмотно и дори катастрофа. Например - четох една твоя статия, където думата "опция" заемаше над 10% от цялото съдържание и дори да е ключова съм сигурен, че Гугъл не би я приел с удоволствие. За интелигентния читател е ясно, че ще запомни името ти и ще финтира всяко следващо твое творение.

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=44222&page=4
Цитат Първоначално написано от Ivobos Разгледай мнение
Holly, прекалено много грешки.
1. не се публикува във форум текст, който евентуално може да се ползва в сайт.
2. това не е място за реклама на продукти
3. правописни грешkи
4. смислови грешки
5. търсейки уникалност си сглобила една пълна безсмислица. Много кръпки, но текстът няма душа.
Четох ти статиите - кой ти внуши, че можеш да пишеш? По-големи бози не съм чел от ученическите години, когато пишехме съчинения.
Работи си като хамалин и не се занимавай с неща, от които нищо не разбираш.
Това, че сваляш цените не е проблем. Проблем е, че сваляш нивото и е срамно за гилдията.
Знам, че няма да ме разбереш, но както казва копипастера, трябва да има и гадове като нас да отварят очите на хората.
Сега почвай да ме псуваш, но това няма да те направи добър писател. Някога ще ми благодариш за откровеността....

И още много има. Няма как да постна всичко. Нито време, нито желание имам, пък и прекалено дълъг чаршаф ще стане.
Като цяло мога да разпозная кога даден човек е писал даден текст, ако имам примери на работата му. Стилът на писане и изразяване, сходни правописни, пунктуационни и граматически грешки... Ако искаш, може да ти извадя от хронологията всичките ти правописни грешки, когато ми остане време. Дори мога да открия в кои други форуми си писал и под какви псевдоними.

За момчето с "колосалния" интелект (Vmoro) - по принцип съм на мнение, че всяко божие създание (или творение на природата) има право да съществува, дори и целта на съществуването да не е явна за обикновените хора. Та така и ти. Наистина ще се чувстваш най-добре при "бремелинките" в бг-мама, в чиито организми бушува хормонален компот, но щом си решил тук да се изявяваш, добре. Мислех, че ще спреш, обърнаха ти "внимание" дори хора далеч над твоето ниво. Обаче е добре да си дадеш сметка на кое точно място в хранителната верига се намираш - вероятно някъде около планктона. Понеже не си интересен, едва ли скоро ще водя двустранен монолог с теб.
 
От: От: Мисли и действай като богат!

Здрасти. Харесват ми разсъжденията ти и се радвам, че имаш собствено мнение. :) Хората не са никак лоши, но животът прекалено загрубя и понякога на видно място се изтикват вредни страсти, които провокират гадни постъпки. :shock:
За голямо съжаление в нас няма вградена програма, която да ни сортира мислите и действията и да праща в кошчето всичко, което би накърнило достойнството на останалите хора! :)
Затова сме измислили покаянието и прошката. Пожелавам ти приятен ден! :)

Припомням ви вълшебните думички - Благодаря, Моля, Извинявай ! :roll:
Хубаво е, че поне от време на време осъзнаваме, че не постъпваме правилно. Въпросът е дали утре не повтаряме отново старите грешки, но хора сме - грешим ! Покаянието и прошката са нещо чудесно, но обикновено ги използвме за много близки хора, на които наистина държим. За да не стигаме до покаяния и извинения при общуването с виртуални или по-далечни хора е хубаво да изхождаме от концепцията на моята ''религия'' - хедонизмът, а именно живей така, както ти е приятно или в конкретния случай ''общувай с когото ти е приятно и по начин, който да доставя удоволствие и на двете страни'' ! Аз смятам, че за всички има място под слънцето и да правите анкета с Каси кой да остане и кой да се махне е меко казано - тъпо ! Всеки един е полезен с нещо на някого и ако не можете да бъдете приятели, не е задължително да бъдете врагове ! Можете просто да не общувате или да спорите културно, когато възникнат различия в мненията - добрият цивилизован спор най-малкото развива мисловната дейност, но ултиматуми от сорта ''или ти или аз'' не са необходими на никой ! Надявам се да не се оправдават предупрежденията на Каси, но пък и не искам да се налага да си ръси главата с пепел... Това, че вие двамата да сте имали конфликт, не значи, че всеки от вас ще има конфликт с всички. Аз изпитвам сантименти към нея, въпреки че и на мен веднъж ми влезе остро с бутонките, но тя беше първия човек в сайта, който се отнесе приятелски с мен, а от опит знам, че грубите на моменти хора могат да бъдат и изненадващо добри. Мисля, че това важи и за двама ви и затова не е лошо да заровите томахавките и да не си късате нервите с глупости !
Успешен ден на всички приятни хора !
 
От: От: Мисли и действай като богат!

Аз нямах предвид конкретен пол - говорех и за двата. Жените също могат да бъдат финансово красиви, но пък това ги прави не особено привлекателни за болшинството мъже, защото парите носят власт, а една властна жена плаши ... освен ако не си я наел специално да го играе ''строга господарка'' ! Мисълта ми беше, че ако не ти е писано да си богат, няма да бъдеш щастлив, дори и да натрупаш пари. Иначе съм крайно разочарована, че типовете мъже са само два ! Е тва е, някой да ти разбие илюзиите рано сутрин ! :))
Amoun, снимки на кое ? Ако искаш илюстрация на лицемерието на злобното човече, виж всичките му постове, в които обвинява жените в спам, докато мята с голямата лопата тонове лични нападки, без да казва нищо смислено и градивно.

Сигурно е имал в предвид снимка на крапата ти мутра, за да се посмеем всички...
Явно не искаш да ми отговориш честно на въпроса и се опитваш да отклониш темата с клишета. Това показва, че не искаш да водим нормален диалог с теб...

Накратко- част II

Нямам намерение да въртя бизнес във форума, защото с челни примери като твоя на писател-бизнесмен на човек му се отщява дори да отваря вече форума.

Не разбирам, какво толкова те възмути (а и не само теб) в публикуването на снимка на обут крак в чорап? Ти с жена си сигурно правиш секс на тъмно, лятото по плажовете ходите облечени и с превръзка на очите, а за реклами по телевизия и билбордове сигурно сезирате СЕМ?!

В такъв случай се извинявам официално и ще помоля модератори и админи, да изчистят тази гнусна снимка?! За които са я видяли ще имам да ви черпя заради моралните щети, които съм нанесла на крехките ви мъжки психики.
Когато съм те похвалила съм била очевидно искрена. И аз като Нан вярвам до един момент, че хората би трябвало по природа да са по-готини, а не киселаци пред пенсия.

За най-лошият не знам дали си. Може да си ги мерите с Вморото, но за сексист си много напред в материала. Чак клониш към патология. Но ще оставя Нан сама да прецени и дано не съм права. Като ми каже/напише :Виждаш ли Каси, Пенчо какъв е готин, а ти така да го набеди.- Взима Каси-то пепел отива да си я сипва на главата и се извинява пред целия клас :)
Въпросът е дали осъзнаваш, колко пъти безпричинно си ме "намесвал" в своите мнения без въобще за това да е темата (справка:отново си погледни мненията от тази тема поне, отделно от другите). Дори да не ме обижда и по някакъв начин да не искам да комуникирам с теб, това ме засяга! Схващаш ли?! Пиши за жена си, за майка си, за внучка си, за прабаба си за Хемингуей за жена му, за любовницата, но не и за мен. Ти нямаш право да ме споменаваш! За това не го прави.
Но пък искаш да се обсъди, дали да остана в този форум. Ти сериозно ли? Я пак си помисли.
Но щом е справедливо, АЗ МОЛЯ съвсем официално админите да направят анкета, дали имам място във форума!

Още по-справедливо ще е, да имам опонент. Нека си ти! Да видим кой ще спечели изборите :twisted:

А на комплексаря Вгъ..о бих казала... винаги може да е по-зле 8)

Тука рязко замириса на кенеф... Ми къв го търсиш в този форум, като не ти е полезен с нищо, бе жено?
Какви са тия двойни стандарти - вие си позволявате да давате определения за хората, но като го направи някой мъж, става сексист и комплексар? Както написах и по-рано (но явно услужливо сте го пропуснали) нямам нищо против жените във форума и никога не съм имал преди да се появят такива индивиди, като Вас. Като се обърнах за първи път към лелята, дори не знаех, че е жена и отговорих, както бих отговорил на всеки потребител. Но тя веднага определи с каква "интонация" съм го написал, колко нервен съм бил в момента, как съм се чувствал, като съм го писал и в кой крачол съм го преместил.
За съжаление не съм запомнил никовете на всички, но като пример мога да дам Pisara (надявам се да го пиша правилно) - този потребител отдавна е във форума и форума й е полезен на нея, както и тя е била полезна на него. Защо никой не е създавал теми за нея от типа "Спри да спамиш"?
 
От: Мисли и действай като богат!

Предпочитам да се веселя с космическите изпълнения на лелчетата, отколкото да слушам как поредния келеш се моли някой да му пусне 2,50 в пейпал за да си купи домейн...
:) място има за всички които не харесва който и да било игнора и дс го убие с мълчание...:)
Но чак пък анкета с тема...
 
От: Мисли и действай като богат!

Тук, си много прав, или постоянните ъпове на теми за продажба на фенове, или страници, това също товари яко. Аз за какво се борих онзи ден като пуснах референдума, но явно някои хора предпочитат да си гледат само това, и няма как да си се върне старото.
Предпочитам да се веселя с космическите изпълнения на лелчетата, отколкото да слушам как поредния келеш се моли някой да му пусне 2,50 в пейпал за да си купи домейн...
:) място има за всички които не харесва който и да било игнора и дс го убие с мълчание...:)
Но чак пък анкета с тема...
 
От: Мисли и действай като богат!

За последен път пиша в тази тема, защото както много добре се е изразил Уни, аз съм един прост драскач и най-добре е да си отида в занаятчийските темички и там да си чопля лаф с хора на моето ниво, колкото и да са малко все се намират.
Благодаря им за честта! :beer:
Нан, ти винаги си добре дошла, ако прецениш, че заслужавам. :roll:
Касиопея, вече ти отказах веднъж за среща на живо и игра на карти, сега също нямам нито време, нито желание да участвам в каквито и да е дебати. Ще е чудесно повече да не се засичаме във форума.
Лили Гагарин, "ти си на светлинни години от мен", каквото и да значи това. Прекалено съм ограничен, за да го асимилирам правилно, но го приемам за чиста монета и използвам случая да ти се извиня, ако с нещо
съм те засегнал. Така и не ми стана ясно на какво се дължи този нестихващ интерес на човек, който е много над мен към скромната ми особа -
Дори мога да открия в кои други форуми си писал и под какви псевдоними.
Само си представи как се ласкае бедното ми драскаческо сърце от тази височайша чест? Обаче ваденето на "скелети от гардероба" не ми е любимия спорт и мисля да пропусна мача!
За мен случая отдавна е приключен и нямам намерение да "доказвам, че нямам сестра". Самият стил на общуване по този начин меко казано е порочен и не носи дивиденти на участниците.
Под чертата с дребен шрифт - жалко за положения труд, но изводите ти са абсолютно грешни. Добре се загледай и виж, че с потребител Force имам много общи черти, нали?
Вероятно повече няма да се застъпим. Бъди здрава и влагай повече усилия в нещо конструктивно. :)
 
От: Мисли и действай като богат!

Предпочитам да се веселя с космическите изпълнения на лелчетата, отколкото да слушам как поредния келеш се моли някой да му пусне 2,50 в пейпал за да си купи домейн...
:) място има за всички които не харесва който и да било игнора и дс го убие с мълчание...:)
Но чак пък анкета с тема...

Заеш ли, човек, ти си прав... Праскам в игнор лист, всички бг*майки.бг и няма да се налагам да чета помиите им.
 
Последно редактирано от модератор:
От: Мисли и действай като богат!

За последен път пиша в тази тема, защото както много добре се е изразил Уни, аз съм един прост драскач и най-добре е да си отида в занаятчийските темички и там да си чопля лаф с хора на моето ниво, колкото и да са малко все се намират.
Благодаря им за честта! :beer:
Нан, ти винаги си добре дошла, ако прецениш, че заслужавам. :roll:
Касиопея, вече ти отказах веднъж за среща на живо и игра на карти, сега също нямам нито време, нито желание да участвам в каквито и да е дебати. Ще е чудесно повече да не се засичаме във форума.
Лили Гагарин, "ти си на светлинни години от мен", каквото и да значи това. Прекалено съм ограничен, за да го асимилирам правилно, но го приемам за чиста монета и използвам случая да ти се извиня, ако с нещо
съм те засегнал. Така и не ми стана ясно на какво се дължи този нестихващ интерес на човек, който е много над мен към скромната ми особа -
Само си представи как се ласкае бедното ми драскаческо сърце от тази височайша чест? Обаче ваденето на "скелети от гардероба" не ми е любимия спорт и мисля да пропусна мача!
За мен случая отдавна е приключен и нямам намерение да "доказвам, че нямам сестра". Самият стил на общуване по този начин меко казано е порочен и не носи дивиденти на участниците.
Под чертата с дребен шрифт - жалко за положения труд, но изводите ти са абсолютно грешни. Добре се загледай и виж, че с потребител Force имам много общи черти, нали?
Вероятно повече няма да се застъпим. Бъди здрава и влагай повече усилия в нещо конструктивно. :)
Ееее, не е необходимо да си тръгваш, при положение, че тук има хора, с които можеш да си общуваш. То ако чувството за такт беше водещ принцип за присъствие в дадена тема, онова истеричното, отдавна да се махнало, при положение, че никой не го отразява, а тези дето му обърнахме внимание си го отнесохме подобаващо. Ако твърдо си решил да напуснеш темата, ти пожелавам приятно прекарване там, където отидеш. Благодаря за поканата и ако знам къде ме каниш, може и да дойда...:beer: Със сигурност ще се засечем пак в някоя тема, обаче... Беше ми приятно !
 
От: Мисли и действай като богат!

И що се засегна толкова, не ти отива? Знаеш, че по принцип съм обективен и си казвам всичко както си е. Прекали с обидите, и се издразних, това не ти пречи да си си в форума и да си вършиш работа, а моето мнение си го премести от единия в другия, просто не обиждай, без да си запознат, защото Лили ми е писала доста статии, а мога да разпозная доброто от лошото, а имах писателка която работеше постоянно, и за две години не написа и една статия като нея.
Разбираш ли, от как съм в този форум никога не съм се отнасял по този начин към колега програмист (изключаем темите в политика там всеки си е за неговото). Трябва да си има колегиалност, а не да се обиждате, знам че всеки му е кеф понякога като гледа как се плюем, но го правим не за да се обиждаме кой колко му е ... , а щото просто такъв е момента, но никой до момента не е плюл някой защото му е в нишата.
Така, че игнорирай ми мненията и си работи, никой не е имал за цел да те нарани или да те накара да спреш да си вършиш работата, просто не плюй излишно по хората, в политиката, ако искаш цепи мрака, там и без-това си е спамилка и това е често срещано явление, но да убидиш твой колега, че е плиткоумен идва в повече.
Надявам се си ме разбрал.
За последен път пиша в тази тема, защото както много добре се е изразил Уни, аз съм един прост драскач и най-добре е да си отида в занаятчийските темички и там да си чопля лаф с хора на моето ниво, колкото и да са малко все се намират.
Благодаря им за честта! :beer:
Нан, ти винаги си добре дошла, ако прецениш, че заслужавам. :roll:
Касиопея, вече ти отказах веднъж за среща на живо и игра на карти, сега също нямам нито време, нито желание да участвам в каквито и да е дебати. Ще е чудесно повече да не се засичаме във форума.
Лили Гагарин, "ти си на светлинни години от мен", каквото и да значи това. Прекалено съм ограничен, за да го асимилирам правилно, но го приемам за чиста монета и използвам случая да ти се извиня, ако с нещо
съм те засегнал. Така и не ми стана ясно на какво се дължи този нестихващ интерес на човек, който е много над мен към скромната ми особа -
Само си представи как се ласкае бедното ми драскаческо сърце от тази височайша чест? Обаче ваденето на "скелети от гардероба" не ми е любимия спорт и мисля да пропусна мача!
За мен случая отдавна е приключен и нямам намерение да "доказвам, че нямам сестра". Самият стил на общуване по този начин меко казано е порочен и не носи дивиденти на участниците.
Под чертата с дребен шрифт - жалко за положения труд, но изводите ти са абсолютно грешни. Добре се загледай и виж, че с потребител Force имам много общи черти, нали?
Вероятно повече няма да се застъпим. Бъди здрава и влагай повече усилия в нещо конструктивно. :)
 
От: Мисли и действай като богат!

Не се карайте, а се бийте. Когато не можеш да надделееш с доводи приложи груба сила.
 
От: Мисли и действай като богат!

...
Касиопея, вече ти отказах веднъж за среща на живо и игра на карти, сега също нямам нито време, нито желание да участвам в каквито и да е дебати. Ще е чудесно повече да не се засичаме във форума.
...

ха-ха-ха - толкова си забавен в своята ... нищета :mad:

Не ги пиши така де. Ще влезе някое ревниво гадже и после трябва да му обяснявам, че не съм те молила конкретно теб за среща на живо :-o
Представяш ли си?

- Браво ма! До там ли изпадна да си ги търсиш сред предприемач, до разбирача, умен, до богат, успял до ...всеки момент ще успее? А аз мислех, че един ... ти е достатъчен!
- Не бе мило! Той тоя човечец е дядо на някого, едва ли нещо лошо щеше да ми направи!
- Унизително е ма! Да обръщаш внимание на други. Само на мен! Ясно ли е! да не се обаждам на майка ти и да се прибираш у селОто си!

:twisted:

Не е хубаво. Стават драми ей така от неразбиране. Четете по-внимателно. Питайте, ако има нещо неясно и после формулирайте интересен и смислен отговор без обиди.
А и ти го предложи това за анкетата. Или тайничко се надяваше, че ще налазят мои противници и други недоволни и ти да поведеш революцията за правда и свободи.
Их че тъпо така се получи ... :(

Нищо, следващия път ;)
 
От: Мисли и действай като богат!

Лили Гагарин, "ти си на светлинни години от мен", каквото и да значи това. Прекалено съм ограничен, за да го асимилирам правилно, но го приемам за чиста монета и използвам случая да ти се извиня, ако с нещо
съм те засегнал. Така и не ми стана ясно на какво се дължи този нестихващ интерес на човек, който е много над мен към скромната ми особа -
...
Не бъди ироничен - доколкото знам, нито един от двама ни не е печелил наскоро Нобелова награда, че да е на светлинни години от другия. Както и да е, мога да ти кажа защо те "нападнах", ако те интересува, ама като се замисля, няма значение, на друга вълна съм сега. Даже ще ти помогна. Ето как да си копираш отметките в различни браузъри:
http://wiki.maxthon.com/index.php/Maxthon_3_-_Import/Export_User_Data
http://help.opera.com/Windows/12.10/en/importexport.html
 
От: Мисли и действай като богат!

Да но като завъртя лумбагото три-четри часа не се спирам... въпреки крехката ми възраст.

Снощи забравих да те питам, но сега, от чисто научно-изследователски интерес, като те хване лумбагото поднасяш ли на завоите при, ъх, постъпателно-въртеливите движения? И тия 3-4 часа, от толкова лашкане сигурно морска болест се хваща.
 
От: Мисли и действай като богат!

Мили дами, ако не знаете на нас мъжете ни е тесен канала между двете полукълба и се затрудняваме да обработваме информацията от различни източници. И за това разберете хората, които ви се дразнят в този форум.
Народа не е свикнал на теми стил бгмама заключени на 50-тата страница, от които 48 са пълни с мнения в стил "Запис +1". Хората понякога търсят и информация във форума и не е много забавно да превърташ безсмислени писания.

Давам пример с двата поста над мен.
22:53 - 22:58. Има си бутон за редактиране, толкова ли е трудно да го добавиш към предния пост.

PS. Имам въпрос, ако някой се яви в дамския форум и се държи по-различно от стандартния потребител/ка дали няма да го изядете с парцалите?
 
От: Мисли и действай като богат!

Мили дами, ако не знаете на нас мъжете ни е тесен канала между двете полукълба и се затрудняваме да обработваме информацията от различни източници. И за това разберете хората, които ви се дразнят в този форум.
Народа не е свикнал на теми стил бгмама заключени на 50-тата страница, от които 48 са пълни с мнения в стил "Запис +1". Хората понякога търсят и информация във форума и не е много забавно да превърташ безсмислени писания.

Давам пример с двата поста над мен.
22:53 - 22:58. Има си бутон за редактиране, толкова ли е трудно да го добавиш към предния пост.

PS. Имам въпрос, ако някой се яви в дамския форум и се държи по-различно от стандартния потребител/ка дали няма да го изядете с парцалите?
Критиката ти би била основателна, ако беше насочена към всички, които нарушават правилата, а не на полов принцип ! Искаш ли да ти посоча мъжките коментари, които са повече спам, дори от женските или можеш и сам да ги видиш ????????????? Много е тъпо да се държите, като членове на някаква масонска ложа и да повтаряте непрекъснато, че ви разваляме темите, понеже сме жени ! Вие вършите абсолютно същото и в повечето случаи сте тези, които започват спама с въпрос или нападка към някоя от нас, но очевидно искате да си спамите само в коч-компания. Можеш ли да ми кажеш с какво мнението ми към дадено интервю е повече спам от просташките изцепки, на някакъв, дето се разрева, че не ми е харесало пльоснатото от него интервю ? Защо, като си толкова принципен не вземеш да направиш забележка на Амун, например ? Защото всички сте напълнили гащите от страх и ще се изтрепете да му правите свирки, докато той ви набива канчетата, затова ! И каква конкретна информация влезе да търсиш точно тук, като темата е от общ характер и предразполага към дискусии ? Нямам нищо против критиките и забележките, но ако ще критикувате, поне бъдете обективни ! Извинявам се от името на всички жени по света, че се натрапихме непоканени в компанията на безгрешните представители на човечеството ! Щом не може - не може, аз лично няма да ви преча повече !
 
Последно редактирано:
От: Мисли и действай като богат!

Няма нужда под всяко теле да се търси сексистски подтекст.

Критиката ти би била основателна, ако беше насочена към всички, които нарушават правилата, а не на полов принцип ! Искаш ли да ти посоча мъжките коментари, които са повече спам, дори от женските или можеш и сам да ги видиш ????????????? Много е тъпо да се държите, като членове на някаква масонска ложа и да повтаряте непрекъснато, че ви разваляме темите, понеже сме жени ! Вие вършите абсолютно същото и в повечето случаи сте тези, които започват спама с въпрос или нападка към някоя от нас, но очевидно искате да си спамите само в коч-компания. Извинявам се от името на всички жени по света, че се натрапихме непоканени в компанията на безгрешните представители на човечеството !

Това всъщност беше опит за обяснение защо част от колегите се дразнят. Никъде не съм казвал, че разваляте темите защото сте жени, а защото така сте свикнали.

PS. Имам въпрос, ако някой се яви в дамския форум и се държи по-различно от стандартния потребител/ка дали няма да го изядете с парцалите?


Щом не може - не може, аз лично няма да ви преча повече !

Не смятам да проливам реки от сълзи по темата.
 
От: Мисли и действай като богат!

Браво г-н Тролски - точно, ясно и по същество ! Всъщност НЕ - това беше сарказъм. Не че очаквах отговор на конкретно поставените въпроси, но и толкова немощен и жалък опит за отговор не вярвах да дадете ! Не е необходимо да се търси сексизъм в сайта - той толкова се набива на очи, че трябва да си мъж, за да се правиш, че го няма ! И последни въпроси (въпреки че не очаквам смислени отговори): Кои точно колеги се дразнят ? Тези, които най-много спамят, нали ? И защо вашата неуместна забележка да не е спам ? Темата е ''мисли и действай, като богат'' - с какво Вие допринасяте за развитието на конкретната тема? И защо в тази тема да не могат да се водят разговори от общ характер, след като мъжете го правят дори и в темите с конкретна насоченост ??? И защо да нямат право на това само жените, щом твърдите, че сексизъм - няма ? Пожелавам Ви приятен ден и когато в бъдеще решите да критикувате, се старайте да бъдете поне малко обективен, за да Ви приемат насериозно !
 
От: Мисли и действай като богат!

Мили дами, ако не знаете на нас мъжете ни е тесен канала между двете полукълба и се затрудняваме да обработваме информацията от различни източници. И за това разберете хората, които ви се дразнят в този форум.
Народа не е свикнал на теми стил бгмама заключени на 50-тата страница, от които 48 са пълни с мнения в стил "Запис +1". Хората понякога търсят и информация във форума и не е много забавно да превърташ безсмислени писания.

Давам пример с двата поста над мен.
22:53 - 22:58. Има си бутон за редактиране, толкова ли е трудно да го добавиш към предния пост.

PS. Имам въпрос, ако някой се яви в дамския форум и се държи по-различно от стандартния потребител/ка дали няма да го изядете с парцалите?

На мен понеже каналът между двете мозъчни полукълба ми е широк и гладък като ски-писта в Кицбюел, ми се кръстосва погледът при копирано от 20 места в 1 абзац. И, разбирам те напълно защо е било нужно да цепнеш един абзац на nandibandi и да направиш 2 отделни, от които единият е само, за да я уведомиш, че ТИ не смяташ да проливаш сълзи заради нейното отсъствие - все едно много й дреме дали на някой непознат ще му стане мъчно, че ТЯ ще направи нещо си.
Виждам, че си много добре запознат с отчетните теми в бг-мама и сие, които се заключват на 50-тата страница, очевидно си редовен член на тези форуми. Което отговаря напълно на послеписа ти - в женските форуми стандартите са много широки и може да се впише почти всеки, с изключение на най-лудите чайки.

Не са сексисти по форумите, не. Без значение за какви форуми говорим. Просто 90% от потребителите са конформисти. Ако Бай Цено, да речем, има някакъв авторитет, репутация и т.н., демек е един вид алфа, може да си позволи дори да напише "Обичам да си давам редовно дупето на непознати". И реакциите ще са следните:
Една част ще го подкрепят горещо: Браво, Бай Цено, и аз обичам, точно така. Всеки, който не обича, е еди-какъв си!

Втора част няма да са съгласни, но все пак това е Бай Цено, и ще си замълчат, за да не им нашмули някакъв затапващ отговор, от който тяхната репутация ще пострада и други важни потребители от агитката на Бай Цено да не ги вземат на мушка.

Трета част ще напишат коментар колко много харесват и се възхищават от Бай Цено. Подразбира се, че ще са от дружелюбните непознати, които с удоволствие ще се възползват от дупето на Бай Цено и много държат той да ги хареса.

Четвърта част, които изобщо не са запознати със статуквото на Бай Цено в малкото форумно общество, ще напишат нещо също толкова дебилно и почитателите на Бай Цено ще ги изядат с парцалите защо са такива мегаидиоти и защо спамят - сигурно защото са жени, или пък руси, или пък цветнокожи. Няма значение, това, което е позволено на Юпитер, не е позволено на бика!

Пета част, на които не им дреме или са също толкова изтъкнати форумци като Бай Цено, ще си позволят да му кажат истината.
 

Горе