Мнение за Huawei P10 Lite 2017

zoomaniak

Well-Known Member
Към момента е известно единствено, че ще се предлагат два софтуерни пакета. Единият ще съдържа браузера Chrome и търсачката, а вторият ще включва Play Store, YouTube, Gmail и Maps. Точните цени на продуктите поне за момента не са обявени публично от страна на Google. Промените идват в резултат на рекордната глоба, която бе наложена на Google през лятото, когато Европейската комисия санкционира компанията с 4.34 милиарда евро именно заради злоупотреба с господстващото положение на пазара.
 

Ivo_

Well-Known Member
С такъв съм от една година и мога да кажа, че за тази цена е перфектен и нямам никакви проблеми с него. Батерията държи, а аз го пържа доста сериозно и с разговори и с мейли, сърф, приложения ... Пада доста пъти и от високо и от ниско, държи :)) Какво повече да искам? Не ги разбирам хората, които дават 5-6 пъти повече пари за телефон. Особено тези, които не разполагат с кой знае какви финанси. Другите да приемем, че искат винаги да купуват най-скъпото, защото могат да си го позволят.
 

zoomaniak

Well-Known Member
Не ги разбирам хората, които дават 5-6 пъти повече пари за телефон. Особено тези, които не разполагат с кой знае какви финанси. Другите да приемем, че искат винаги да купуват най-скъпото, защото могат да си го позволят.
И аз не ги разбирам. Моят съвет е да знаете за какво си давате ПАРИТЕ - 99% не знаете...

Опитайте в Екосистемата на Гугъл и Андроид да си изтриете ЛИЧНИТЕ ДАННИ и всичко свързано с ВАС от ТЕЛЕФОНА за 5-15 минути. НИКОГА не е възможно и е направено с цел... така ви държат в плен на Екосистемата им.......

Ще ви трябва Лаптоп и чрез 5 клика може да се заличите............

С Айфона нямате такива проблеми... с едно натискане давате рестарт и системата ви пита:

1. Да изтрия ли всичко от телефона
2. Да изтрия ли всичко от Айклоуд профила ви - тоест цялото ви дигитално АЗ е на едно място - като при Гугъл - но контрол не ви е даден през телефона......... никога и няма да го направят.... тъй като искат вие да не се отказвате от тях.
3. Има настройка - ако я задействате - при 10 неправилни опита за влизане - трие всичко от телефона.

Говоря от опит :) Фейсбук за да си изтрия всичко ми трябваше око 26 дни - ако снимките не са в Албуми - трябва да ги триете една по една..........

Говоря от опит :) Гугъл ми трябваше около 4 дни докато разбера как се трие всичко............. изобщо не е направено френдли и да ти е лесно. А и никой не иска да триете нищо от сървърите :)

Туитър и Инстаграм - изключваш профила и той става недостъпен. Но за да триеш - трябва всичко ръчно............ там ще ми трябват около 6-12 месеца и за това ги изключих профилите.

Въпроса е да имате свобода и да знаете колко сте зависими от всичко. Не сте ли свободни да взимате бързи и правилни решения - значи работите не за себе си - работите за гигантите, които ви следят в Гугъл Мапс - при включен телефон и така дават информация къде има задръствания.........

Лошо няма :) следенето е бизнес.

Но СВОБОДАТА е свещено право на всеки............
 

Горе